WE WATCH THOSE DAYS GO BY

February 28, 2011 time 21:13
Antagligen finns det en anledning till varför du inte finns i mitt liv längre.
Jag kan bara inte komma på vad anledningen är. Vars gick allt snett. Eller snarare, vad gjorde jag för fel.
Jag har insett för länge sedan att du aldrig var, är eller kommer bli min att förlora.
Men.. Det betyder ju att någonting på vägen gick fel.
"Gå vidare för fan", "Ehh.. Glöm honom bara". Ja, sådant hör man ofta. Men förstår ni inte att det här är min typ. Såna här killar faller jag för, hårt. Går jag vidare, då går jag vidare, in i samma fälla som förut. Så bara för att man går vidare, betyder det inte alltid att det blir bättre, allt upprepas bara, fast med en helt ny fasad.
Men ibland funderar jag över hur jävla dum i huvudet jag var. Alltså herregud, varför trodde jag på honom så himla mycket, varför trodde jag att vi, oss, någonsin skulle existera. Fast. Jag trodde nog aldrig, jag hoppades bara. Hur galet dum jag än var som trodde(hoppades) så har jag bestämt mig nu, eller snarare så har du inte gett mig något annat val. För så här kan det inte vara längre
Du
. Jag glömmer dig nu. Jag går vidare.
Du är snart blott ett minne, som jag ska minnas, after all så har du förändrat mig.
Bra eller dåligt. Det vet jag inte.
Jag är stark, jag är jag och jag tror inte på oss längre. Jag tror på mig.
Men om du någon gång, mot förmodan, skulle sakna mig i ditt liv.
Glöm då inte bort att jag alltid fanns där för dig, jag lämnade aldrig din sida,
men från den första dagen var det du som fortsatte att knuffa ut mig ur ditt liv.
Ditt liv, jag blir aldrig en del av det.


NYTTIGT FÖR HÅRET

February 28, 2011 time 19:52

Handen på hjärtat så kändes det förjävligt att lägga ut 534 kr på enbart 2 produkter till mitt nyblonda hår. ÄNNU värre känns det att jag har lagt ut sammanlagt över 3000 kr på mitt hår på 2 veckor. 2 VECKOR???? Ska fan inte röra mitt hår nu tills jag fyllt 25. Fan vad mycket annat jag hade kunnat göra för dem pengarna..

THE BLONDE BITCH IS BACK

February 28, 2011 time 18:01


Ja, ni läste rätt. Nu har jag äntligen fått gå ut genom frisörsalongen, stolt och blond. Känns helt rätt faktiskt. Känner mig som mig själv igen. Helt rätt timing dessutom då våren verkligen har börjat visa sig idag. Solen sken, asfalten visade sig fläckvis och kära vänner, snart är det nog dags för skinnjacka och sprillansnya Converse.
Kan detta bli bättre? Ja.. Utan allt jävla plugg så.

DRÖM SÖTT

February 27, 2011 time 23:24

DANCING ON MY OWN

February 27, 2011 time 21:48


Ligger för tillfället i sängen och ser på Bigbrother, sörjer att det är så jäkla värdelösa deltagare och funderar starkt på att bege mig mot köket för att hämta något att äta. Har dessutom hunnit börja bli nervös inför frisören imorgon! Hoppas dock på bättre resultat denna gång, wish me luck bitches.

DETALJRIKT

February 27, 2011 time 18:55

Detaljer var ordet.
Skulle någon människa någon gång fråga mig vad jag tycker är det viktigaste för att få en outfit "completed" så skulle jag svara dom där småsmå detaljerna. Det är faktiskt dem, enligt mig, som gör hela outfiten.
I mitt fall på bilderna här ovan så är väl detaljen det rosa fjäderörhänget (som knappt syns på bilderna dock). Men annars så är det kanske dom skyhöga knästrumporna? En annan typsik detalj kan ju vara ett färgstark läppstift. Du kan dra på dig en svart vanlig tröja + ett par svarta jeans och allt förändras så fort du bara lägger på lite läppstift. Ganska häftigt ändå. Dock kan jag ha lite svårt för vissa läppstift. Rött funkar oftast! Rosa är egentligen snyggt. MEN. Man det blir ju en sådan jävla ful kontrast till tänderna då de framstår som gula med rosa läppstift.. Hehe, stort minus. .

AT THIS MOMENT

February 27, 2011 time 15:01Hejhallågodmorgon, whatever. Det här är jag just nu. Sitter fast i köket med en jävla massa plugg som jag helst bara vill slippa. Därför försöker jag göra bort så mycket som möjligt när jag ändå inte har något bättre för mig, som nu.:(
Efter plugget vankas det träning och efter det.. Ännu mera plugg, älskar livet. Nej. Älskar ULS. Nej. Älskar matematik. Nej. En vecka kvar, sen är det lov. SÅ FRUKTANSVÄRT SKÖNT SÅ DET GÅR INTE ATT BESKRIVA.:O
Stå ut nu Josephine, stå ut.

" R E S U L T A T ". . ?

February 26, 2011 time 18:22


Okej. På bilderna ser det fan ut att vara skillnad. MEN det är det verkligen inte i verkligheten! Hatar att bilderna ljuger jäääättemycket, menmen, what to do? Efter en hel dags arbetande med den där solsprayen (läs inlägget innan) + citroninpackning så känner jag mig fortfarande inte blondare at all. Därför har jag nu bokat en ny tid hos frisören på måndag efter skolan. Då jävlar ska jag komma hem med blonda slingor. Ja herregud vad det ska slingas slingor..

W H I I N E E

February 26, 2011 time 12:17

Satan vad jobbig jag är med mig själv. Nu har jag tröttnat på mitt hår, igen. Vill helst bara ta fram en blekning och se vad som händer. Mamma gillade inte den idén. Därför springer jag just nu runt som en galning med min sun-in flaska som jag köpte i USA i somras samt min hårfön på högsta värme. Ja, ni läste rätt. Det är en sådan där spray man sprayar i håret för att sedan ha i under dagen när man är ute i solen, kanske på stranden etc. MEN. Bor man i Sverige där solen sällan syns så får man ta det man har istället. I mitt fall alltså en hårfön.. Lär som vanligt inte bli något resultat. Det kanske beskriver hur less jag är på min hårfärg, att jag t.o.m tar till medle som jag vet inte fungerar. Men ändå hoppas. WHINE

LAGOMT NÖJD TJEJ

February 25, 2011 time 23:13

Min axel är fucked up = min fredag blev fucked up. En sådan här dag ääälskar man verkligen livet..
Ajja. Ska sluta gnälla! Visar min uppskattning till denna fredag med ett extremt fejkat smile istället.

NOT GOOD AT ALL

February 25, 2011 time 20:57

Mår så jääävla dåligt just nu. Vet inte vad som har hänt. Började med att det värkte i axeln pga ett lyft av min sjukt tunga väska. Så min axel knakar typ så fort jag sträcker mig efter något. Men nu fick jag dessutom världens benvärk. Ni vet. Sån där värk som får en att vilja springa runtruntrunt bara för att det gör så jävla ont. Inte likt mig alls! Uppdaterar så fort jag mår bättre.

SILVRIG LOOK

February 25, 2011 time 18:06

Såhär såg jag ut idag! Just so u know.

JUST LIKE SUMMER

February 24, 2011 time 17:12
Ännu en dag har spenderats hemma p.g.a min ruskigt jobbiga förkylning. Jippiekayeey. Idag har dagen inte ägnats åt att titta på kläder. Nej. Idag har den ägnats åt att sakna sommaren. Har gått igenom alla bilder på min hårddisk och damn vad många minnen som dök upp.. ÅH. Sommar är verkligen det bästa jag vet. Sommar med min bästa vän! :love:

Jag saknar att fara till stranden på kvällen med min bästavän för att spela minigolf och äta glass.
The good old days.


Jag saknar att vara blond!!?

Jag saknar alla våra gaaaalna sommarkvällar. Åh.

Jag saknar bettan (cykeln)

Jag saknar att leka lady gaga i ett sjukt gammalt torn(nåt sånt?) på gotland.

Jag saknar min bästaste vän!

Jag saknar att inte ha några problem alls. Att dansa på en brygga en helt vanlig, underbar sommarkväll!

Jag saknar poolparty med fina vänner!

Jag saknar det mesta som kan förknippas med ordet sommar.. Komsii..

YOU HAD ME AT HELLO.

February 23, 2011 time 20:45
Jag antar att det är sant.
Kärlek är bara ett ord tills någon kommer och ger det en mening.

Men vem försäkrar då att alla människor någon gång kommer träffa denna "någon" och uppleva meningen utav kärlek. Vad händer om man verkligen aldrig träffar denna "någon". Får man då livet ut gå runt med den ständiga frågan, vad är kärlek? Kan inte vara sant.
Att aldrig få uppleva alla dessa småsmå känslor som är så jävla mycket i en människas liv.
Alla dessa gånger man kommer på sig själv sitta och stirra på mobilen
för att man väntar på att "någon" ska höra av sig.
Alla dessa gånger man somnar och vaknar med tänkandes på "någon"
Varje gång någon nämner "någons" namn och man direkt blossar upp och blir röd om kinderna,
hjärtat slår ett extraslag och ett leende sprids över ens läppar.
Eller bara alla dessa gånger du drunknat i "någons" ögon, men överlevt ändå.

En sak är säker. (Läs rubriken). Jag vart förvånad över att du ens hade lagt märke till mig. Att du visste vem jag var, men ville veta mer. Att du var den "någon" som fick mig att känna på detta vis. Men en sak är ännu mera säkert. Jag var idioten. Idioten som inte var modig nog. And now it's too late.

TIME TO DREAM

February 23, 2011 time 18:26
Eftersom att jag har varit hemma idag p.g.a en icket-fungerande hals har jag haft en hel del tid över åt att drömma om en helt ny gardrob. Damn vad mycket vacker det finns ute i alla butiker just nu.
Knåpade ihop ett collage på några saker jag verkligen vill ha!Är så sjukt medveten om att väskan med döskallen inte direkt matchar in till detta.
Men I don´t care. Den var kickass snygg..

EVERYTIME YOU GO AWAY

February 22, 2011 time 19:06

Vaknade 03:59 imorse av att jag inte kunde svälja. Hade så jävla ont i halsen. Ville typ dö. Okej, inte riktigt. Men det kändes sjukt tungt att gå upp senare och inse att man MÅSTE till skolan för att fixa ett prov. Datakunskapsprov. Ett helvete det med förresten. Hade klarat av G-delen på provet helt okej och jag var på näst sista uppgiften på fördjupnings-delen DÅ lägger mitt Word av. Vill inte fungera. Måste starta om datorn och allt vilket tog typ 10 min. Damp-gjorde om allt och misslyckades säkert totalt. Menmen..
Nu är det spaaniish som gäller. Gissa vad?.. Ett helvete, det också.

COLD AROUND ME

February 22, 2011 time 17:25

Tights Ginatricot-kavaj h&m-halsband Rock by Sweden-skor scorett.

M A S K

February 21, 2011 time 22:34

Fick en fråga om varsifrån ansiktsmasken kom några inlägg ner. Gör nästan ont att svara och säga sanningen att den kommer från ÖB! Hahah.. Helst hade man väl ljugit ihop något om att masken bara innehöll naturliga ämnen från växktriket. Men nejnej! Här kör vi budget från ÖB! Men den fungerar prima ändå!
PUSS

I WISH HE KNEW

February 21, 2011 time 21:10


Inte kry någonstans. Min förkylning har levlat upp x antal gånger. Nu gör det t.o.m ont i ögonen.. Nä hörreni.. Det låter väl inge vidare med Ont i halsen, ont i huvudet, täppt i näsan, ont i ögonen(??), ont i öronen och ont på rumpan + ljumskarna.. Sistnämnda kroppsdelarna kan möjligtvis (läs troligtvis) bero på träningsvärk från gårdagens träning. men varför inte klaga på det när jag väl är igång?
Har just sett på tv och nu fördriver jag tiden i 50 min för att se på tv igen. Big brother väntas.. Sjukt underligt program det där.. Menmen! Nu ska jag ta tag i lite grammatikinlärning samt lite klädval tills imorgon! PUSS darlings!

B I K I N I D A G S

February 21, 2011 time 19:20
Drog ner på stan efter skolan och fick med mig lite smått och gott. Bland annat denna bikini! Har aldrig riktigt hittat den där perfekta, svarta bikinin (som den "lilla svarta" ungefär fast i bikiniform). Men idag hände DET. Jag fann den på H&M för 129 kr. Satt perfekt så jag är sjukt nöjd. Dålig bild.. Men bättre bilder kommer... I sommar? ;)

SUDDIGT SOM ...

February 21, 2011 time 17:44

Jeans + body H&M-skjorta gina.

B U R L E S Q U E

February 20, 2011 time 19:49

Antar att ingen har undgått ordet, eller snarare filmtiteln Burlesque på senaste tiden? Hörde talas om filmen för veckor sedan men tog mig inte tid att se den förens ikväll. Jag lovar er att det var den bästa film jag har sett på månader. ORD kan inte beskriva hur jäkla välgjord denna film är, alla detaljer är solklara och ja. Jag är kär..
Både i filmen och (såklart) Cam Gigandet som somvanligt ser perfekt ut och är perfekt och jaa.. FAN vad snygg..
SE FILMEN!!H E M M A S P A

February 20, 2011 time 16:41

Det gick FÖR tungt att träna idag. Fattar inte vad som hände.. Efter det gjorde jag ett eget slags hemmaspa iallafall med ansiktsmask och hårinpackning och heela köret. Helt ärligt kändes det ju förjävla tråkigt med en genomskinlig ansiktsmask. Hela charmen med att ha en ansiktsmask är ju att den ska vara i någon spexig färg. Men nähä.. Inte denna gång. Det var dessutom en sådan där peel-off mask. Så masken såg ut som ansiktet i "Mannen utan ansikte" (en beckfilm) huuh.. Kusligt. Efter det använde jag min (för tillfället) favoritinpackning från Toni&guy. Den må lukta herrparfym men den gör susen ändå! Skulle faktiskt inte förvåna mig om jag har lyckats köpa en inpackning som är avsedd för män.. Men, hår som hår den är awesome ändå!

Och ja, jag vet att jag är hemskt vacker på andra bilden. Men det gjorde SJUKT ont att dra bort masken. Så det är smärta ni ser där kan jag lova.. Nu ska jag äta en safariyoghurt och sedan se på filmen Burlesque, sägs va bra?

M I R R O R

February 20, 2011 time 11:38

Vaknade klockan halv 10 imorse av att jag hade ont i halsen. Inte det skönaste jag vet. Så jag gick iallafall upp och gjorde en kopp te. Idag har jag lite plugg att ta tag i.
Sedan ska jag också klämma in lite träning i schemat och tillsist avsluta kvällen med piizzzaaa.

21:53

February 19, 2011 time 21:53

Gaygala, chips, dricka och såklart de trognaste män jag någonsin träffat. Ben och Jerry.
Fet som fan, men det skiiteer jaaag iiii!

SOME KIND OF SUPERSTAR

February 19, 2011 time 18:52Satte mig vid pianot och komponerade ihop en vers + refräng på något som ska föreställa.. Min låt?.
Jag var typ riktigt jäkla nöjd tills pappa kom in i rummet och frågade om jag satt och spelade låten Moviestar.
Ni vet den där riktigt ur-usla som låter såhär. Haha då vart jag mindre nöjd och stängde pianolocket igen..
Nää hörni. Vad ska man göra en kväll som denna då? Mögla framför melodifestivalen (läs dregla åt Eric Saade) eller kanske dra ihop något kul? Beror väl på om jag börjar må bättre än såhär i guess! PUSS

H&M fashion against aids 2011

February 19, 2011 time 17:27


H&Ms kollektion "fashion against aids"siktar i år på en sportigare unisexkollektion som alla kan bära på sitt sätt. 25 % av försäljningspriset kommer att doneras till HIV/AIDS-projekt för ungdomar världen över.
Jag kommer iallafall hålla ögonen vidöppna efter dessa läckerheter i slutet av april!!

INTE RIKTIGT 100

February 19, 2011 time 16:19

You will always be my biggest "what if?"

Har ägnat dagen åt att baka, titta på datorer, sett på film och lyssnat på härliga melodier.
Låter kanske inte sådär jättegrymt. Men jag mår inte riktigt 100.. Sjukt tråkigt om jag får säga det själv!


THE ARMY OF DREAMERS

February 19, 2011 time 11:10

Drömde jävulst jobbiga drömmar i natt.. Nä usch.
Sedan vaknade jag dessutom 06.59 imorse och trodde att det var fredag och att jag hade försovit mig.
Sprang in i garderoben och såg gårdagens kläder ligga på golvet.
PJUH. Tänkte jag och återvände till sängen min.
Underbart fin dag idag, beger mig snart utåt!

ÄLSKADE UNDERBARA

February 19, 2011 time 01:08

Sova gott, dröm söta drömmar, så hörs vi imorgon.

WHAT TO DO ?

February 18, 2011 time 22:06

Har ont i huvudet. Dunkar som fan vilket truly truly SUCKS. Funderar på att klä på mig, eller snarare klä av mig till pyjamas och krypa ner i sängen för att se på film. MEN. Jag vet ju inte vilken film jag vill se. Jag är en sån som älskar filmer som har en mening. Antingen med värsta "AHA"-upplevelsen i slutet eller tårar non-stop genom hela filmen. Jag vill att filmen liksom ska.. Sätta spår, få en att fundera. Utöver det älskar jag chick-flicks. Gärna lite överdrivet med kärlek, kyssar under regniga nätter eller svek och återföreningar. Smörigt som fan, men ack så underbart. :love:

FUCK WHAT PEOPLE THINK

February 18, 2011 time 21:02

Nämennämen. Om jag ska vara helt ärlig glömde jag helt bort bloggen ikväll.
Har just ätit middag iallafall och nu är jag alldeles för mätt för att det ens ska anses som rimligt.
Dagen har varit bra förutom att jag typ, dog, imorse. Jag menar allvar..
Skulle gå till bussen men insåg att jag hade gått lite försent så jag småjoggar med sparken.
När det är ca 300 m kvar till busshållsplatsen ser jag en kille ca 300 m fram som först kollar åt höger(det håll bussen kommer ifrån) och börjar sedan småspringa. FAN tänkte jag och ökade farten. När det är ca 100 m kvar så far bussen förbi vägskälet vilket betyder att jag fick löpa som fan. Vågar inte ens tänka på hur det såg ut.
En tjej med leopardjacka, mjukisbyxor(för kallt för tights) samt högklackat + sparken framför! Jag vrickade fötterna X antal gånger under denna helvettesfärd , men hann med bussen!
Väl inne på bussen så inser jag att bussen är tidig. Så den står kvar på samma punkt i cirka 2 min. Yeeey..


W A I T R E S S ?

February 18, 2011 time 18:51

Tubtopp JC-Midjeshorts från USA-Skor scorett-Kofta ZARA.

Haha ni får ursäkta att jag ser nyvaken ut på bilden. Men vänta, det var jag ju också?
När jag kom hem från skolan sa jag till mamma direkt att hon skulle fota(orkade inte fixa självutlösaren). Men då hade kameran såklart slut på batteri. Så medans den laddade upp sig igen så la jag mig i soffan och somnade såklart. Efter en timma ropar mamma "Men hallååå, skulle vi ta några bilder eller, för jag ska gå nu?" Fort upp ur soffan, på med skorna, *Klick*. Resultat = en trött josephine.

BE THE CHANGE

February 17, 2011 time 22:20

Nu loggar jag ut för ikväll. Har just sminkat av mig och smort in ansiktet med en ansiktslotion som jag använde mest i somras eftersom att min nuvarande är slut. STORT MISSTAG. Inte för att den var dålig eller så, men mer för att lukten av lotionen påminde mig så satans mycket om alla sköna stunder i somras.
Åh.. Lär ju inte kunna somna ikväll, heller.
Men imorgon underbara, älskade, så är det fredag. Min absoluta favoritdag.
Då hörs vi igen :love:

L O V E & R O C K E T S

February 17, 2011 time 20:47Vet ni vad jag har gjort idag förresten? Jo. Jag svängde förbi på nolia ( okej. Jag gick ut genom dragonskolans entré, gick ca 20 m och var framme). Men vad kom jag fram till för spännande då? Jo. Isabella Löwengrips (Blondinbellas) föreläsning. Hann dock bara stanna i cirkus 20 min. Men spännande var det. Jag personligen skulle aldrig kunna ställa mig upp på en scen och snacka om mig själv i typ evigheter. Nämen hon är ändå en sjukt beundransvärd människa. Inte förens idag insåg jag hur jäkla framgångsrik denna kvinna är.
Ser ni?? Hon är inte ens en tjej i mina ögon längre, hon är en kvinna. Vet varken om detta är bra eller dåligt. Själv siktar jag nog på att inte bli kallad kvinna förens jag är minst 30. Nono, jag ska ta vara på mina år som ung.
Resten av livet förblir jag gammal.

Believe in
yourself

Boy you got me messed up

February 17, 2011 time 18:48

Sitter för tillfället och myser i min alldeles för stora och olagligt mysiga, blåa tröja. Det är säkert en sak ni inte visste om mig. Så fort jag kommer hem innanför dörren klär jag på mig myskläder!
Annars är det bra. Svinkallt ute, snart bojkottar jag min väg ner till bussen och stannar hemma p.g.a extrem jävla kyla istället. Februari må vara den värsta månaden på hela året. Men för att strö lite salt i såren och lägga lite extra grädde på moset så sitter min mormor, kusin och moster på ett plan påväg till Florida nu.
Dem hade man väl inte alls velat byta plats med och på så sätt spendera 2 underbara veckor i USA?

FUCK MY LIFE.

STYLE BAH WEEOO

February 17, 2011 time 17:16Jeans + body H&M - Skor Scorett - Kofta Zara- halsband Rock By Sweden.

Ursäkta mig för lite oskarpa bilder. Men det snöar ute.. FUCK SNÖ.


SHOP TILL YOU DROP

February 16, 2011 time 18:05


Nya jeans från H&M (99 kr!!!) samt en ny spetsbody för 129 kr! Haha.. Det underbara är att jag provade de där jeansen även i måndags fast i en annan färg men exakt samma storlek. Då vart det vääärldens "lucka" ovanför rumpan, så man måste ha bälte? Sen för skojs skull så provade jag dem i en annan färg igår, men exakt samma storlek. Och de passade näst intill perfekt. Haha att det kan skilja så mycket :) måste ha blivit något produktionsfel.. PUSS

TACK MAMMA OCH PAPPA

February 15, 2011 time 21:27

Fick ett ursnyggt halsband utav märket Rock By Sweden av Mamma och Pappa i allahjärtansdag-present. Lycklig tjej! :D Hahha .. Man blir ju fundersam över hur dom tänker ibland. Jag menar. Det är allahjärtansdag och jag får ett halsband med döskallar och kors på. Minns någon vad jag fick förra året på allahjärtans-dag då? Se efter själva HÄR.. HAHAH.

Dock hade jag i det inlägget skrivit att smycket var ifrån något märke vid namn Ti sento. Har ingen aning vart jag fick det ifrån med tanke på att det finns ett EXAKT likadant på rockbysweden.com.. Jag skrev nog fel i det inlägget!

H A I R

February 15, 2011 time 20:43
Jag var toppennöjd när jag vandrade ut från friösren efter att ha suttit där i över två timmar.
Detta förändrades väl litegrann när jag kom hem. Det första pappa brister ut när jag kommer innanför dörren är "Har du blivit rödtott du?". Jag småskrattar litegrann.. När jag sedan vänder mig mot spegeln för att betrakta mitt nya jag så börjar ju tankarna sprida sig i skallen. "GINGER". Okej. Jag överdriver en hel del, och det lär se annorlunda ut när jag har duschat. Men.. Ser det inte lite orange/rött ut? Nu menar jag inte den fula avfärgning-orangea färgen. Utan mer Orange/röd. Jaja, inte vet jag. Avgör själva! Bättre bilder kommer då jag duschat..


EN(TVÅ) HÄLSNING, ELLER NÅT?

February 14, 2011 time 19:14

Det här var faktiskt den andra "hälsningen" (vad fan ska man kalla det?) som jag gjorde. Hahha den första kändes mer som mig. Men.. Ja.. Efter några minuters tvekan bestämde jag mig faktiskt för att lägga upp båda mina hälsningar. Sen bestämmer ni ju själv vilken ni tar åt er mest av ;) Vad jag ville säga var väl mest att. Jag älskar er!?:love:

Hehe.. Hälsning 1!

ARE YOU LONLEY?, - YES

February 14, 2011 time 15:00
Idag. 14 februari. Får nästan en klump i halsen så fort någon någonsin nämner det. Alla hjärtans dag.
Vad fan är det? En dag för alla par att sitta och gulla med sin partner, som alla andra dagar? Eller bara ett slag i magen till alla singlar för att dem ska förstå hur jävla ensamma dem egentligen är, som alla andra dagar? En dag för alla företag att tjäna lite extra cash, kommersiell shit bara? Eller kanske en dag att sitta och tröstäta en massa geléhjärtan och chokladhjärtan ur extraordinära askar? Yeah, been there done that.


Vad det än är så förstår jag inte all uppmärksamhet som ges till denna dag. Visst. Har du ingen pojkvän eller flickvän kan du ju passa på att säga till dina vänner och din familj att du älskar dem. Men vänta.. Det gör jag ändå? Jag minns inte senast jag gjorde något speciellt på allahjärtans-dag. Slutar oftast med en snyftare i sängen, ensam. Det krävs 2 för att fira allahjärtansdag. Någon att säga "Jag älskar dig" till, igen. Någon att hålla handen med, igen. Någon att krama och kyssa, igen. Ja. Vad man än har tänkt göra så har man förmodligen gjort det förut X antal gånger.Någon dag lär jag ångra att jag skrivit allt det här. Någon dag lär allahjärtansdag kännas speciellt även för mig och dig. Men det är nog bara så att det är rätt så svårt att uppskatta när man är själv. Men jag är inte bitter för det. Nejnej. Jag gläds med alla dem som känner att allahjärtansdag är viktigt att fira och göra alla de saker man alltid gör fast den 14 februari istället. Men just nu, just idag, enligt just mig- B U L L S H I T.
G O O D N I G H T

February 13, 2011 time 23:59

IT'S EASIER TO LET GO

February 13, 2011 time 20:44


Tränade hårt, bastade länge, duschade iskallt men ville ändå gå ut efteråt. Bara för att hämta andan liksom. Insåg vid detta tillfälle att det verkligen är iskallt ute.. Usch vad jobbigt..
Har just sett på solsidan, förjävla jobbigt avsnitt idag. Ville mest bara sitta med kudden framför ansiktet för att det var så jäkla pinsamt. "NEEJ" kände jag bara.. Men det är ju samtidigt det som är så himla kul!
Kändes hemsk att jag kände igen mig själv sjukt mycket i Alex (Felix Herngrens roll).
Jag är verkligen en sån person som inte kan slänga bort saker. Det går inte!!
Relaterar en massa minnen till saker som ursäkter för att de inte ska slängas. Alla dessa saker hamnar ju slutligen på golvet i mitt rum. Men.. Då kommer ju alltid ytan under sängen väl till hands.

HOW FAR CAN LOVE TRAVEL?

February 13, 2011 time 15:46


I just went kind of iDnsane. Jumped around like it was the end of the world.
Threw away my leg in the air. I didn't care at all. I guess i'm getting used to being me.
Totally not caring but absolutely, fucking, marvellous.


Plågsamt många kort är ännu en gång upphängda på mina, förut, livlösa väggar.
Börjar tveka på om jag är redo att släppa det förflutna.
För det som jag nu hänger upp på väggen, det är minnen.
Minnen, som en stark stomme som jag kan hålla mig fast vid när allt bara går fel.
Någon dag river jag ner alla gamla kort. När jag är redo.

I GUESS WE GREW APART

February 13, 2011 time 14:43


Så jäkla fint väder idag. Solen skiner som bara solen kan, och du såklart.
Har ätit stenungsbakad pizza till lunch. Kan helt enkelt inte bli så mycket bättre! Just nu håller jag på att fixa ännu mera foton till mitt rum. Shit.. Mitt rum lär snart likna ett museum. Fast med bilder på mig och mina vänner då. Menmen, mitt rum, mitt liv, JAG bestämmer.

T J E J M I D D A G

February 13, 2011 time 13:09

Tjejmiddag igår! Alltid lika mysigt att umgås med mina fina flickor! Senare på kvällen kom även Petra, Hanna och Carro. Vi såg på lite filmer, eller ja, delar av filmer kanske man kan säga!
Men det var mysigt iallafall!
:)

NU FAR JAG

February 12, 2011 time 16:20

Hörs troligtvis inte ikväll, så ha en underbar kväll älsklingar så hörs vi imorgon!

15 FEBRUARI 16:30

February 12, 2011 time 15:20
När jag väl har bestämt mig för något så går det undan från tankar till att verkligen göra det. Förmodligen för att jag inte ska hinna ändra mig? Jaja. Direkt efter att jag hade publicerat inlägget om mitt hår (som jag är så less på) så bokade jag tid för kreativ färgning hos frisören tisdag den 15 februari 16:30. Alltså nu på tisdag :O shit.. Lär väl hinna bli nervös redan ikväll. Jag blir alltid nervös innan jag ska tll frissan. Menmen.. det är ju trotsallt bara hår!
Något sådant här hade jag tänkt mig:Alltså mycket varmare toner än jag har nu.

FIXAR MIG

February 12, 2011 time 14:07


Står för tillfället och fixar mig för att åka med bussen klockan halv 5. Haha jag vet. Liiite tidigt. Men jag ändå ingenting bättre för mig, så det blir nog bra! Som jag sagt tidigare så står tjejmiddag på kvällens schema. Lär bli underbart.!

I NEED YOUR HELP

February 12, 2011 time 11:42
Okej. Nu är det så att jag är förjävla less på mitt hår. Inte frisyren. Vill ha långt hår. Men färgen. Usch.. Det är ju nästan grått nu! Så nu behöver jag er hjälp. Vad tror ni att jag skulle passa i för hårfärg??
Komigen nu, ge förslag är ni gulliga! :love:

U

February 11, 2011 time 23:59


YOU LOST ME

February 11, 2011 time 22:31


Haha som ni kanske ser på den undre bilden så är det inte det lättaste att hålla blicken uppe mot solljus.. Har iallafall ätit världens godaste middag och efter det bara tagit det lugnt. Lyssnat på lite musik, ja ni vet. Imorgon blir det ännu mysigare! Ska möta upp 5 toppenfina tjejor från klassen och ha tjejmiddag.Lär bli lika underbart som det låter.Puss:)

I guess you heard it all before

February 11, 2011 time 18:25
Har bara njutit av att vara ledig hela dagen. Inte brytt mig om något alls, bara varit liksom. Nu ska jag gå och duscha och sen äta mat. Hummer och musslor. Hur gott??
Ikväll får jag helt enkelt se vad som händer :)

SKENET BEDRAR

February 11, 2011 time 14:41


Det här är verkligen en sådan där dag där meningen "Skenet kan bedra" passar in. Solen skiner som bara den. Men ord räcker inte till för att beskriva hur iskallt det är därute.. Jag som trodde att våren var påväg, vad hände?
Min mobil har förresten tagit sig en tupplur. Hoppas att den vill vakna snart.

EN MORGON Á LA JOSEPHINE

February 11, 2011 time 11:31
Min morgon startade som ni ser på ett alldeles förträffligt sätt. Vaknade helt utav mig själv strax efter 9. Öppnade min dörr och möttes av solsken. Jag näst intill sprang in i köket och lagade världens brakfrukost. En latte, ett glas juice, en macka med kassler & ost & parika, en kaka och en vaaarm kanelbulle. Gick sedan tillbaka med allt detta på min bricka till sängen, startade tvn och avnjöt min frukost i sängen. 
JAG ÄLSKAR LIVET :love:

D A R K D A R K D A R K

February 10, 2011 time 21:46

Nu blev det kväller. Kallt som fan och jag tackar för att det finns täcken.
Fick förresten en fråga om vem jag ska till Stockholm med :) och det är med la familia som vanligt!

SHOUTING YOUR NAME

February 10, 2011 time 20:14


Just pumpat i gymmet 1 timma. Haha.. Allt för längesen kände jag. Var ju helt död efter typ 5 min.. JAJA vem bryr sig! Snart ska jag nog ordna något riktigt gott kvällsfika. Sen se på film! Gud vad mysigt. Sova ska jag också göra. Fan vad jag ska sova. Sova ut alla de timmar jag borde sova under veckodagarna. Mums för sömn. Puss :)

Smiling but we're close to tears

February 10, 2011 time 19:08
Vet ni vad? Nu har jag helg. Jajamän. Ni hörde rätt! Är nämligen ledig imorgon vilket känns hur skönt som helst. Något som känns mindre skönt är nog den värk i magen jag har känt av hela kvällen. Uschh..  Men jag ska kolla om det går över när jag tränar! Annars får jag väl helt enkelt göra något annat! Men först. Träna.

P Ä L S

February 10, 2011 time 18:00

LOOK OF TODAY

M O D E V I S N I N G

February 10, 2011 time 16:52

 

Bilder VK.se

Haha.. Känner att man enkelt kan räkna ut vilka bilder jag har tagit med min mobilkamera? ;)

Idag var det iallafall modevisning på Draggen. Det var design3orna som hade designat. Det var verkligen SÅ JÄVLA BRA ALLTIHOP. Musiken, presentationen, kläderna, modellerna ALLT. Gud vad jag blev imponerad.JUST THE WAY IT IS

February 09, 2011 time 21:59

BLACK / WHITE

February 09, 2011 time 21:03


Så galet taggad på livet för tillfället. Vet inte varför riktigt..
Kanskee för att jag är ledig på fredag?
Kanske för att det vankas tjejmiddag i helgen (hoppas det blir av nu bara!)
Eller kaanske för att en Stockholmsresa ligger i siktet inom en snar framtid?
Mm-Mm för livet säger jag bara.
MM-MM.

TJOCKSMOCK

February 09, 2011 time 20:04


Har just tryckt i mig årets första semla. Känner mig riktigt rund och go för tillfället. Påtal om detta så ska jag ta tag i att börja träna imorgon. Inte alls för att jag tycker känner mig tjock, mer för att min kondition aldrig har varit sämre än den är nu! Men det ska det bli ändring på, så det så. Men först ska jag gosa ner mig i sängen och se på tv. Puss :)

TACK MAMMA, JAG ÄLSKAR DIG

February 09, 2011 time 18:42


/ / I C E C O L D/ /

February 09, 2011 time 17:54


Yes. Det var inte direkt någon höjdare att åka skridskor i dagens väder. Mina fötter var verkligen helt iskalla och nertvingade i ett par alldeles för stora skridskor. Inte topp 5. I övrigt är jag glad. Så jävla glad. Bara för att det idag var ljust när jag kom hem. Minns knappt när det senast var ljust när jag kom hem. Har gått så himla snabbt nu mot slutet. Snart vår, sen sommar. Fan vad jag längtar. Ord räcker inte till. Lär behövas 1535 vårskrik för att ni ska fatta.
Nu kommer mami med en present till mig!! Undra vad? :D

M A T E M Á T I C A S

February 09, 2011 time 17:05

Skjorta med transparent tyg på ryggen H&M - Byxor zara - Klocka Oclock.

Nä.. Matematik är helt enkelt inte min grej säger jag bara. Provet idag var i min värld alldeles för svårt för att ens existera. Usch bara.. Satt i över en timma men vart då inte något klokare för det. Kändes nästan som att jag lika gärna hade kunnat lämnat in papperet blankt, om ni förstår.

I'm kind of over you.. Soon.

February 08, 2011 time 21:45

D U D U D U D U

February 08, 2011 time 20:23


Ligger i sängen och ser på lite tv. Har ont i magen som fan. Kanske är nervös inför matteprovet som äger rum imorgon.. Ajajaj.. Inte kul. Fick förresten reda på reslutatet från NKB-provet (ni vet det där som jag råpluggade för men var jättemissnöjd med efteråt?) Misstänker seriöst att min lärare har skrivit fel. Jag menar. Det kan inte stämma att jag fick MVG på det provet? Det som gick så dåligt?? Nu? Nudlar.

P A P E R W O R K

February 08, 2011 time 19:09Tights gina - skor scorett - kofta zara.

alltså fyfan för min rubrik idag säger jag bara.. Haha ända sen jag skrev den (ca 5 minuter sedan) så har jag gått runt och nynnat på Katy Perrys låt "Firework" men istället bytt ut ordet firework mot paperwork. Lär ju nynna på denna sång hela kvällen.. På tal om hela kvällen så har jag fram tills nu suttit med de individuella-valet-papprerna och försökte pussla ihop min framtid. Okej. Det där var att ta i. Men ungefär så känns det. Har hittils några säkra val, men allt är inte klart ännu. ÅH.

ALLTID SNYGG PÅ MORGONEN

February 08, 2011 time 07:17


Ha en underbar dag sötnosar!!

H A L S B A N D ?

February 07, 2011 time 22:16

Fick en fråga om varifrån mitt halsband kommer. Det fick jag i julklapp och är av märket EDC, från espirit eller något sådant ithink. Älskar att det är¨assymetriskt, alltså inte likadant på båda sidorna. Se bilderna nedan för att förstå!
Kvällen har varit fin. Har sett på film med la familia och tryckt i mig varma mackor. How great?

BTW.. I'M AWESOME.

February 07, 2011 time 21:00

Kvällen har jag ägnat åt att försöka fundera ut vad jag ska välja på det individuella valet på skolan.
Ingenting är klart ännu. Men lovar att säga till såfort jag har bestämt mig! Vilket dock lär ta några dygn..
FAN vad jag hatar val som kan typ avgöra hela ens framtid.

LEGGINGS-NARKOMAN

February 07, 2011 time 19:46Fick en fråga om hur många leggings jag egentligen har. Ja. Det har väl blivit endel genom åren. Kan erkänna att 5 par av mina leggings inte ens fick plats på bilden. (av dom som jag använder idag alltså) har en massa andra också som jag inte ens använder. Men dom som syns på bilderna här ovan är mina absoluta favoriter! Älskar leggings. Är som att gå runt i mjukisbyxor. Mm-mm.

FÖRSÖKER IGEN

February 07, 2011 time 19:07

Ny transparent skjorta gina - svarta byxor hm- bustier lindex .

KASS KVALLA

February 07, 2011 time 16:52


Hhaa.. Okej. JÄTTEkass kvalla på dessa bilder. Men jag tog mig friheten att för en gångs skull gå ut och fota när jag kom hem istället för att vara inne. Resultatet blev hur mörkt som helst.. Så bättre bilder kommer

T I L L B A K A

February 06, 2011 time 15:02

Sådär ja! Nu är jag tillbaka från dopet. Det gick bra att sjunga, inge större missar så :thumbup: för det!
Är fullt medveten om att jag ser nyvaken ut på bilden, men.. Det var jag typ också! Nu så har jag inga större planer. Kanske ska träna lite innan maten, eller se på film. Lutar ju ganska skarpt åt alternativ två. Men vi ser ju! Puss :)

DOP-DAGS

February 06, 2011 time 12:30
Såhär ser jag ut dagen till ära. Är jag snart påväg till dopet!
Låttexterna är inprogrammerade i hjärnan så jag hoppas att allt går bra!
Önska mig lycka till!

R U B R I K

February 05, 2011 time 20:30
Nuuuu kommer Emelie! Ha en toppenkväll allesammans! :)

A HOLE IN MY NOSE

February 05, 2011 time 18:59
Fråga: hej, kan inte du berätta lite om hur du gjorde när du skulle ta hål i näsan?? gjorde de ont, hur snabbt läkte de, hur du gjorde me rengöring å sånt :] var det jobbigt? å hur gammal var du?? :)
kram!


VARNING FÖR GAMLA BILDER.

Tänkte ta det från början! Det var på hösten i 9:an som jag bestämde mig för att pierca mig i näsan. Fråga mig inte varför. Jag fick bara lust! Var väl i den där fasen i livet då jag ville ha förändring antar jag.

Jag for till en piercingstudio med min vän Dana som också ville pierca sig i näsan. Vi fick extremt jävla fula och stora piercingar. Fattar inte att jag ens vågade gå omkring med den.. USCH. Men JA. Det gjorde enligt mig förjävla ont. Han som piercade använde sig av en kanyl! Och han var sjukt bra, men det gjorde fortfarande ont. Men jag grät inte! Det gick hemskt snabbt och jag hade inte ont så länge efter.

Efter någon månad bytte jag till en mindre piercing.
Efter denna gjorde jag faktiskt också en egen piercing utav ett gammal örhänge(inte bra) som jag också använde några månader. Den hemmagjorde piercingen gick sönder i USA, så vi köpte nya och jag skulle då byta. Enkelt tänkte jag. Men det var helt fel. Jag fick inte igenom piercingen och det blev helt fucked up. Kan ni tänka er att piercingen satt snyggt utan på näsan. Men innaför.... Jag kände inte själva piercingen på insidan av näsan. Jag kände den INNAFÖR HUDEN.?? Fatta ont jag hade.. Slutade med att jag tryckte igenom ett nytt hål i det gamla med den nya piercingen. Sedan dess har jag inte vågat byta..

.. Men nu idag ser det iallafall ut såhär! Är nöjd med denna.

Rengör med detta!

Dessa piercingsmycken köpte jag i USA + den jag har på (upptäckte nu att typ alla är blåa hehe).

Och det här är alla piercingsmycken jag äger nu.

1 2 3 4 5

February 05, 2011 time 17:18


Haha.. Helt ärligt nu.


1. Sluta upp med att att kolla på hans profilsida på facebook 155453 gånger per dag.

2. Sluta att titta på mobilen av en enda anledning varannan minut, nej, han har inte hört av sig.
Vad förväntar du dig?

3. Sluta att försöka se snygg ut så fort du ser honom, han lär inte lägga märke till dig ändå.

4. Sluta att läsa era gamla sms, om och om igen.

5. Sluta hoppas förfan.

I AM BACK BABES

February 05, 2011 time 15:27


Soundchecket gick kind of awesome. Så nu känns allt bra inför morgondagen!
Just nu gör jag inte mycket alls. Har precis tryckt i mig en chickensticksmeny från frasses.
Så nu lyssnar jag på musik och så, tar det bara lugnt! Ikväll ska jag vara med min Emelie!
FÖR längesedan vi var med varann nu.. :O

S S S O U N D C H E C K

February 05, 2011 time 12:08

Godmorgon solstrålar! Eftersom att solen vägrar skina idag så får ni vara mina solstrålar istället. Jag vaknade för cirkus 1,5 h sedan och har bara käkat frukost och tagit det lugnt sedan dess. Dagens planer är att till och börja med fara iväg på soundcheck inför ett dop som jag ska sjunga på imorgon. Blir säkert toppen! Men nu ska jag fräscha till mig litegrann. Puss så länge. :D

Need to know what I've done..

February 04, 2011 time 22:17
Lägger mig i sängen och ser på en film. Ni är underbara. Puss

Du är den värld jag lever i

February 04, 2011 time 20:02Ska snart sätta mig vid matbordet och hamra med gaffel och kniv i bordet tills det blir mat, är så himla hungrig. Okej, nu överdrev jag! Men jag ska iallafall gå och kolla om jag kan hjälpa till med något så att allt går snabbare! :)
Dagen har varit bra! Vi såg en sådan jäkla grym film på svenskan, crash heter den. Och från dagens svenskalektion har jag lärt mig att jag är värdelös på att se på film, äta godis och föra anteckningar över vad som händer i filmen, samtidigt! Börjar fundera på om jag är en man egentligen.. Sedan hade vi uppspelning på musiken, mitt "pianosolo" satt som ett smäck. Och nu har jag tagit helg! Är ungefär lika pigg som jag ser ut på bilderna i inlägget nedan.. :thumbdown:

LEOPARD-BEN

February 04, 2011 time 18:58NYA tights från Gina - Kavaj H&M - Linne JC - Skor scorett.

CLOSE UP SHOPPAT

February 03, 2011 time 22:40

En liten close up på bara den transparenta skjortan som jag köpte igår
(utan en massa krimskrams till/under)
Förhimla fin på alla sätt och vis.
En ny favorit.

Ur free to fly away, why don't u?

February 03, 2011 time 22:07

En dusch, en glass och en mycket renare kamera så sitter jag här igen. Lyssnar på mysig musik, fixar kläder tills imorgon och njuter helt enkelt bara av att leva just nu. Idag var jag fan en underbar dotter. For in till stan en snabbis enbart för att köpa 2 skjortor till mamma. Faktiskt en exakt likadan som på bilden här ovan. En vit och svart. Mamma tyckte att dom var så himla snygga, så hon ville också ha den. Fast en svart också. Hur gullig är jag inte ibland.. ;)

ARE YOU HAPPY NOW?

February 03, 2011 time 21:11


Nä fyfabian för snedbena. Imorgon tar jag tillbaka min mittbena.
1. Jag ser ut som en tolvåring i snedbena.
2. Lättare att få volym i mittbena.
3. Lättare att göra fina frisyrer i mittbena.
Så det så! Menmen, nu ska jag rengöra min kamera. Är på tiden känner jag.
Fick ju ett sådant där rengörings-kit i julklapp. Så nu kommer det väl till hands.

MITT KRYPIN

February 03, 2011 time 19:25
Anonym om FOR THE DAY I DIE:
häftig vägg, lägg in bilder på ditt rum?:)

Svar:
Känns som att jag har gjort det här X antal gånger. Men det byggs ju som på hela tiden med tanke på att fler och fler bilder anländer till mitt rum. Så här har ni en "favorit i repris" mitt rum ur olika perspektiv. Sista bilden är bara en lite tjuvkik in i min garderob. För stökigt för att fotas..


TRANSPARENT LOOK

February 03, 2011 time 18:12
NY transparent skjorta från Gina-skinnbyxor Zara-Leopardlinne BikBok-Skor scorett-Smycken från diverse olika ställen.

WE ENDED WITH GOODBYE

February 02, 2011 time 19:48

Ni som läste inlägget innan fattade ju såklart att jag ägnade all min tid åt frukost imorse. Vilket även det ledde till att jag inte alls tänkte på att det var varmt och soligt ute. Därför packade jag ner täckbyxor till idrotten + min dunjacka då såklart. Kändes sådär att åka skidor i dessa kläder denna soliga dag. JA det var jättevarmt. Dessutom hade jag bara t-shirt under jackan, så klä av mig kunde jag ju inte heller.. Hahah. Älskar att jag är så jäkla oanpassad vad det än gäller! Menmen, sån är jag helt enkelt. Inte mycket att göra åt om man säger så. Nu - ost och kex :)

FOR THE DAY I DIE

February 02, 2011 time 17:53


Förjävla tråkig look, jag vet.  Men i morse engagerade jag mig mer i att laga baconmackor till frukost än att bry mig om vad jag hade för kläder på mig. Hann dessutom inte fixa håret. Så här har ni det. Mitt hår utan locktång eller plattång. Väldigt.. Speciellt.

You're fuckin' perfect to me

February 01, 2011 time 21:27


Kul att pappa har haft gäster, eller nja. Snarare kunder, typ "kolla på ritade hus-kunder" fram tills nu.
Jag har känt mig som en fånge på mitt egna rum. Nog för att jag fick gå ut.
Men det kändes inge vidare att gå in i köket där dom satt.
Endast iförd morgonrock för att hämta ett sort glas juice och en glass.
Så det har jag sparat tills nu istället. Enda gången i hela mitt liv som ordspråket
"Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge"
har passat in i mitt liv. Sätter en fet CHECK på det.

ÄNNU MERA KÄRLEK

February 01, 2011 time 19:36

Trying to forget someone that you love is like trying to remember someone you never met

Mina ord om kärlek tar aldrig slut. Fast det jag skriver om vill jag inte kalla kärlek. För om det här är kärlek. Då är jag besviken. Detta är väl snarare saknad kärlek, eller något?

Kärlek är inget litet. Även om det bara är 1 ord, 6 bokstäver och 2 stavelser. Tänka sig att så lite kan betyda så fruktansvärt mycket. Men samtidgt kan förstöra så jävla mycket. Kärlek.
Som att öppna bröstet, öpnna hjärtat och bara låta någon strula till det.
Du ger honom en del utav dig utan att han ens ber om det. Ler lite smått, bara för att jag känner igen mig såväl.
Eller som dom där gångerna era blickar möts. Du ser på honom, han är lycklig. Han skrattar,
t.o.m mer än vad ni gjorde tillsammans. Han ler mot dig, precis som han skulle kunna le till vem som helst.
Du ler tillbaka och hoppas att han går på det. Hoppas att han tror att även du är lycklig och har gått vidare. Lögn.

Man börjar förknippa saker med honom.
Du hör en låt , tänker på honom för att ni brukade lyssna på den tillsammans.
Du går förbi den där bänken i parken, tänker på honom för att det var ni två som brukade sitta där och dela tankar.
Du ser en film, tänker på honom för att det var den första film ni någonsin såg tillsammans.
Du ser hans flickvän, tänker självklart på honom. Men denna gång bara för att hon har allt du vill ha, jajuste, honom.

I mitt fall ser det inte riktigt ut på samma sätt.
Jag hör en låt, tänker på honom för att texten säger allt jag egentligen vill säga honom.
Jag går förbi den där bänken i parken, tänker på honom för att jag önskar att jag kunde sitta där med honom, dela tankar.
Jag ser en film, tänker på honom för att jag önskar att det var jag och han.
Jag ser hans flickvän, tänker på honom, som alla andra timmar på dygnet, bara för att hon har allt jag vill ha, honom.


Den dag du frågar vad mitt problem är, den dagen finner du svaret i detta inlägg.

HONEY, YOU KNOW ME.

February 01, 2011 time 17:34

Dagens look består av en svart transparent skjorta med en liten rosett längst upp, från cubus!
+ detta bara ett par svarta stuprör

RSS 2.0