THIS IS.. IT?

January 31, 2011 time 21:48
Som ni kanske har märkt så skrivs det ner en hel del känslor på min blogg för tillfället. Och jag tänker bara erkänna. Att varenda ord jag skriver på denna blogg kommer rakt från hjärtat. Här säger jag precis vad jag känner. Känns helt sjukt att jag knappt vågar öppna mig för människor jag känner väl. Men på bloggen kan jag ägna timmar åt att förklara exakt hur jag känner. Sjukt personligt. Jag vet. Men det här är iallafall jag,
Nina Adelina Josephine Persson.
Totalt jävla ärligt helt enkelt.

You are the only exception

January 31, 2011 time 19:59

Ingen kan vara ledsen med nybakta muffins och ett stort glas mjölk sa mamma.

Jag kanske är den ända som omedvetet strävar efter närhet. Det kan handla om att bara ha någon att hålla handen med. Någon som håller om dig. Någon som säger att allting kommer ordna sig, bara genom att kolla en rakt i ögonen.
Idag när mina vänner frågar mig hur det går med kärleken. Om jag har "någon på g" så svarar jag alltid att jag absolut inte har det men har mig själv att beskylla eftersom jag heller inte direkt söker efter någon. Jag lever bara.
Men kan man leva utan att ständigt ha någon vars tankar om håller en vaken om nätterna. Ni vet. Den person vars namn man ofta kommer på sig själv att sitta och formatera bokstäver till. Den person som är den sista man tänker på innan man somnar på och den första man tänker på när man vaknar. Han.
På senaste tiden har jag kommit på mig själv vid flera tillfällen att jag bara sitter och gråter. Varför? Ingen aning!
Känns jätteskumt med tanke på att jag vid dessa tillfällen aldrig ens har känt mig ledsen. Inte vad jag vet iallafall.. Eller har jag helt enkelt glömt bort hur det känns att vara kär. Eller vid värsta fall få sitt hjärta näst intill krossat och därför inte märker av när det ärligt talat sårar mig. Någonting äter upp mig inifrån.

The funny part is that everyone knows,except you.

FUCK LIVET

January 31, 2011 time 17:16

MM jaa. Exakt och precis så känns det faktiskt idag. Människor. Vad är det för fel på oss. Varför ska vi göra saker, bara för att liksom jävlas? Åh. Dom som sprider rykten, det kan vara det värsta jag vet. Dem med sinnessjuk dubbelmoral, en annan sak jag inte tål. Eller kanske dom man absolut inte förväntar sig att få skit av.
Men får det ändå.

Ska ta ut all min ilska på att klippa ut kort och hänga upp på väggen.
Kommer tillbaka som den vanliga Josephine om någon timme, inte emojosephine.

JUST GET WHAT YOU WANT

January 30, 2011 time 21:56
Ska snart fixa kläder tills imorgon och sedan sova. Vet att jag inte kommer somna på timmar än. Men det är väl tanken som räknas, ellerhur? I veckan ska uppdateringen bli bra igen, jag lovar er älsklingar.
Hittade en randombild på mig och Lina ifrån fredags som jag bjuder på .  PUSS

S N Ö S K O P A N

January 30, 2011 time 15:42

Kör en favorit i repris från FB. Detta var alltså i fredags på klassfesten! När jag åker snöskopa!

Och ja.. Jag springer runt i sockar och pratar med bebisröst hela filmen. Oerhört sött...?

 


S U N N Y S U N D A Y

January 30, 2011 time 13:34

Har just varit ut på en lång och skön promenad.
Sjukt härligt väder ute kan jag lova. Så nu är jag pigg och glad!
Idag ska jag nog spendera min tid med Tilde innan hon far hem, sedan göra min ULS-läxa. Och ikväll vankas väl solsidan och pizza. Fyfan vad bra.

WHY IS THAT??

January 29, 2011 time 22:14
WHEN I'M FINALLY GETTING OVER YOU
YOU GIVE ME A REASON NOT TO.

And it all ends up in tears, like always.
Or.. At least for me. You're happy, i'm glad for you.

Who am I kidding? Fuck it. I AM happy. At least as long as i'm not thinking of you.
...But when I actually am with you, i'm happier than ever.
Can't help it. And you know I'm blaming myself for this.

But I will quit blaming myself for
1. Thinking of you all the time.
2. Thinking of you all the time.
3. Wishing that you were thinking of me too. At least sometimes.

It's just the way it is.
But still..

KUSIN TILDE

January 29, 2011 time 19:25

Har en liten älskling på besök.

Det är därför som uppdateringen har varit lite jävla helkass denna helg. Igår var det ju som sagt klassfest. Så då hann jag inte och var allt för död när jag kom hem. Sen i förmiddags så kom Linda oc Tilde. Så uppdateringen kommer nog inte vara toppen ikväll heller, just so u know!

WOOP WOOP

January 29, 2011 time 17:32

Igår stod klassfest på schemat inför kvällen. Det var verkligen hur jävla roligt som helst. Jag var glad hela kvällen. Skämde säkert ut mig X antal gånger, mer inför vissa och mindre inför andra.
men det bryr jag mig inte om! LD1BE, ni är så jävla sköna.
Älskar er alla

update: Västen som jag har på mig är från Zara

U HEARD ME

January 27, 2011 time 21:32

Vet att jag kanske borde "oroa" mig eller något liknande för att det gick så jävulst dåligt på NKB-provet. Vart verkligen så fel. Kom inte alls upp de saker jag hade pluggat på. Men som en vän sa till mig. Man kan ju inte vara bäst på allt? Heheh.. Så jag är bäst på allt förutom NKB. Remember that! Jag fick iallafall 27,5/28 på ULS-provet som vi fick igen idag. Detta betyder såklart MVG vilket gjorde mig dels förvånad men även sjukt glad. Ikväll har jag inte gjort några av mina läxor. Så glad bara över att allt som jag skulle ha gjort tills idag är gjort. PUSS

NÅGRA FOTON OCH SÅ

January 27, 2011 time 19:58Hade tid över och beställde mig några (lite för många) foton. Som ni ser har jag någonting att göra ikväll!
CAN'T WAIT! Jag har en vägg att näst intill tapetsera med foton.

HELT HALV

January 27, 2011 time 18:13

Torsdagar är mina slappaste dagar. Helst ska allt bara vara svart. Som idag t.ex. men fyndig som jag är så piffade jag till det hela med min rosa klocka. Funkar ju det också.
Jojuste, en sak till. Märkte nu att när man försöker uttala min rubrik så låter det som att man säger HET ALV. Testa själv!

DETTA BLIR MIN DÖD

January 26, 2011 time 21:28

Denna sak kallad skola, eller snarare plugg. Det kommer ta död på mig snart. Är det inte det ena är det det andra. Har pluggat en stor del av kvällen på NKB. När det äntligen är över, eller att jag rättare sagt ger upp. Då inser jag att mitt reportage + självvärdering ska vara klart tills imorgon. Det här blir en lång natt. Juste. Jag har spanskaplugg tills på fredag också. FAN

STRAX UNDER 1,70

January 26, 2011 time 17:51

Skjorta -H&M. "Skinnbyxor"-zaras.

Fick en fråga om hur lång jag var, och svaret finner ni i rubriken! :)

C H E Y

January 25, 2011 time 22:10


Insåg just att jag har sovmorgon imorgon. Hör änglakören sjunga och oj vad jag just blev snäppet lyckligare. Tänka sig att en timmas sömn kan betyda så mycket.. Menmen, klagar absolut inte som ni märker. Nu? Sängen och film och annat mysigt!
KRAMSISAR

JOSEPHINE,16 SNART 17 ÅR

January 25, 2011 time 21:06

Ursäkta mig. Men fyfan vad jag älskar att vara just jag ibland. Att vara ung liksom.
Jag fasar för den dag då jag faktiskt inser att jag är vuxen, att mina dagar som ung och galen är över.
Älskar att bara kunna skita i allt. Även om det bara varar för någon minut eller så.
Klart jag bryr mig, det gör väl alla? Men det jag menar är att jag älskar känslan av att vara fri.
Lättar vingarna och ser bara framåt. Leker vilt och tänker mig sällan för.
Handlar om att ta vara på på chansen att vara galen. ALLTID.
Pappa sa till mig för någon dag sedan att 17 är den absolut värsta åldern. Att allt dåligt händer då.
(Peppande pappa, jag vet). Men vet du vad, I don´t give a damn.
Det handlar om att göra det bästa av det värsta, right?

Why isn't my heart meant for you

January 25, 2011 time 19:11Känns tragiskt att säga att jag önskar att min kära klass inte hade övervägt att flytta NKB-provet från imorgon tills på torsdag istället. Visst, jag får en dag till på mig att lära. Men det är just det som är grejjen. Detta betyder ju att jag måste plugga imorgonkväll också. Annars hade jag bara gjort mitt bästa imorgon, sen kunnat ta det lugnt på kvällen. Men nej. Det ville inte majoriteten. Ska ändå plugga mer ikväll så att jag slipper stressa igenom allt imorgon. PUSS

S T Y L I S H

January 25, 2011 time 17:11Tröja - Monki
Såhär har då jag sett ut idag. Besvikelsen imorse då jag skulle gå till bussen i dessa kläder och inser att det inte alls var lika varmt som igår. Så kallt, frysa, gåshud och brrr är ord som matchar min dag perfekt.

ETT SAFTGLAS SENARE

January 24, 2011 time 20:02

Morgonen mjukstartade med att en lastbil körde in i vår buss bakifrån. Fatta chocken när man är lite sådär halvseg klockan 20 över 7 på morgonen??
Efter det har dagen bara rullat på i ett vanligt segt tempo. Har skrattat lika mycket som vanligt, fryst lika mycket som vanligt (har mig själv att skylla) och även längtat till sommaren lika mycket som vanligt. Vi började snacka peace & love idag. Och det är inte förens nu jag inser hur sjukt taggad jag är på att fara dit. Hoppas att det blir av.
Ikväll har jag verkligen försökt att plugga nkb. Men det vill bara inte sätta sig, jag kan det inte med andra ord! Dessutom skulle jag behöva skriva en respons på ett reportage samt skriva talkort inför morgondagens redovisning på engelskan. Ja. Jag älskar att vara ute i god tid. Men när det gäller skolan är jag en risktaker.
Ett saftglas senare, och jag sitter här igen.

HOLA GUAPO

January 24, 2011 time 16:49

Dagens : Den transparenta tunikan med helt ihåliga broderier på är mammas och likaså halsbandet. BustierBHn kommer ifrån Lindex (vet att jag har fått 2 frågor om detta så här har ni svaret!)

Jeans från H&M. Såhär har jag alltså sett ut idag. Nu väntas NKB-plugg.


D R I F T P R O B L E M ?

January 23, 2011 time 12:05 Såhär såg det ut hela gårkvällen då jag försökte logga in. Alltså anledningen till varför jag inte uppdaterade. Just nu sitter jag och läser på om hjärtinfarkt och strokes osv. Jajamen. Även idag står NKB på min attgöralista. Nepp, det känns inte bra alls. Men så blir det ibland. PUSS


17 Saker du inte visste om mig

January 22, 2011 time 16:00
När jag gick i mellanstadiet vart jag förfrågad om att vara med i tv-programmet COMBO , ni vet det där programmet om musik där man sjöng osv. MEN tackade iallafall nej till detta.

När jag gick i 5an var jag med i "Vi i femman" på radio. Hehe, smart redan då!

Jag har opererat bort blindtarmen.

Jag är egentligen laktosintolerant (Dock inte helt och hållet). Men struntar oftast i det.

Jag får jättelätt gåshud. HELA TIDEN TYP.

Jag har alltid låst dörr när jag är hemma själv.

Ändå gången jag har blivit "tagen" av polisen var då mormor körde för snabbt. Mormor sa i försvar att lillan (jag) var hungrig och att vi hade bråttom hem. Jag sa då högt och bestämt inför poliserna "Jag är inte lillan!!" Minns det knappt var väldigt liten.. Polisen lät oss iallafall köra vidare utan några böter!

Jag kan inte duscha om toalocket är öppet. DET GÅR INTE. Fråga inte varför..

Jag är faktiskt 50% finsk. Hade t.o.m finskt pass fram tills förra året.

När jag var yngre gick jag i gymnastik.

Faller hur lätt som helst för badboys. VARFÖR???

Jag kan inte hålla masken. Har verkligen inget pokerface om man säger så.

Jag har hemskt lätt att börja gråta.

Jag är både morgonmänniska och nattuggla.Kan någon förklara för mig hur detta går till??

Jag är beroende av tuggummi.

Jag har aldrig smakat kaviar eller tonfisk(på burk) men fortfarande så hatar jag det.

Jag har aldrig sett Lejonkungen, Pocahontas, Aladdin, Mulan + en hel del andra disneyfilmer. OM jag har fått skit för det alltså..NK-B, TJALALALALA.

January 22, 2011 time 13:30

All min kärlek till det älskade NKB-provet som äger rum på onsdag. FAST NÄ. Tycker ni att det känns shyst att ens lärare säger till hela klassen att vi inte kan börja plugga på söndagen eftersom att vi inte kommer hinna lära oss allt då.? Vad lämnar det då liksom för andra alternativ än att sitta och plugga under hela helgen? När fan ska vi få ha ledigt egentligen?? Nä. Sjukt less är jag verkligen. Stör mig sjukt mycket på att det är underbart väder ute. Men jag. Jag måste sitta inne och plugga. FaAn.

-

January 21, 2011 time 22:02That's just the way it is.

P P P P O P C O R N

January 21, 2011 time 20:09Min kväll i bilder so far. Popcorn. En jävla massa popcorn bara.
Dagen har varit l¨ång och lär bli längre. Kan knappt fatta att jag säger det här själv. Men det ser ut som att jag måste plugga ikväll. EN FREDAGSKVÄLL? Det låter typ olagligt.. Åh vad less jag blir. Nkb och svenska.. OCH engelska står på schemat. PEACE

KORS I TAKET

January 21, 2011 time 19:04

En ganska enkel och bekväm stil fick det bli idag. Hade inte ork till något annat 06:15 imorse.

P U M P A T

January 20, 2011 time 21:45


Har just pumpat i gymmet en timma, efter det duschat och nu sitter jag här. Var ju halvt duktig och glömde min dator i skåpet på skolan = inge plugg för Josephine ikväll. Frågan är ju om detta var genomtänkt. Jag menar

- Oj!!.. Vad "synd" att jag inte kan plugga ikväll. Disaster vafan..

Nu ska jag välja kläder för imorgon och sedan dricka juice och slutligen - SOVA!

S T U D E R I N G S T I P S

January 20, 2011 time 20:39
FRÅGA:

Jag går på grubbe just nu och har också bara 1 mvg, i musik. Kan du ge mig något tips för jag vill verkligen höja upp mina betyg? Hur klarade du det så bra? Svara gärna i ett inlägg för jag prenumererar på din blogg på bloglovin :)


SVAR:
Framgår ingenstans i frågan om du går i 8an eller 9an. Men nu utgår jag ifrån att du går i 9an :)
Helt ärligt.. Presterar du lika bra som du har gjort innan så blir lärarna nästan alltid liite snällare på slutbetyget. Men samtidigt så tycker jag inte att man ska ta något för givet. Det gjorde då inte jag iallafall. För en gång skull så kände jag verkligen att jag trodde på mig själv och på det jag gjorde.
Alltså är det viktigt att du finner din motivation.
Min motivation låg såklart i pressen att prestera bra så att jag skulle ta mig in på den linje jag ville, vilket jag sedan gjorde lätt som en plätt.

Men det jag ändå minns att jag mest försökte den sista terminen var att hitta intresset i det jag skulle lära in. T.ex. på SO:n så skulle vi skriva ett slags tal om någon preson som påverkat många under 1900-talet om jag inte minns fel. Detta kan bli hur tråkigt som helst om man inte väljer något som man själv brinner för. Jag valde att skriva om Coco Chanel. En desginer somjag verkligen blev helt tagen av att läsa om. Vilken jävla intressant person tänkte jag och vart verkligen intresserad av mitt arbete. Jag fick MVG på mitt tal. Och till råga på allt så var jag dessutom först ut av alla i klassen att redovisa. OM jag var nervös..

Detta var i början av terminen. Och då jag insåg hur mycket bättre det gick av att vara intresserad av ämnet så försökte jag efter det finna intresse i nästan allt vi gjorde. Visst.. Det var lite svårt på t.ex. matten. Men det fick jag ju bara VG i dessutom.

Ett annat tips är att organisera allting, sortera och planera arbetet. Jag skrev upp på min week-planner på väggen så fort jag hade prov, läxförhör eller inlämningar. På så sätt såg jag varje dag vad jag behövde göra. När det var dags att plugga så gjorde jag s.k instuderingsfrågor åt mig själv. Jag skapade alltså egna frågor utifrån det jag skulle lära mig. Skrev nedanför frågan sedan ett svar som i egna ord som jag förstod. Det är sjukt viktigt att du försöker skapa förståelse för det du ska lära in eftersom att du då lättare kommer ihåg.
Av detta häftade jag sedan ihop allt till ett häfte. = Lätt att ta med sig vars man än ska + att det är lätt att förhöra sig själv om man håller för svaret och bara läser frågan.

STRUNTA INTE I LÄXFÖRHÖREN
De är också viktiga. Så fokusera inte bara på proven.

BÖRJA PLUGGA I TID.
Aldrig kvällen innan. Jag brukar börja ca 1 vecka innan. Tyvärr senare nu för tiden. Inte bra..

Visa intresse i klassrummet.
Jag har aldrig varit sådär jättevillig att räcka upp handen i klassrummet och svara på frågor. Är ofta rädd att svara fel. Jag är ganska osynlig av mig. Men tillslut insåg jag att jag måste göra något för att bli sedd.
Därför tog jag till 2 andra knep.

1.
Ställ frågor! Inte vad det är för mat eller när lektionen slutar. Håll dig till ämnet, alltid.

2. Rädd att svara fel? Läs på det ni ska gå igenom innan lektion. Ställer läraren några frågor? Då kanske det är just du som sitter med svaret och inte ens behöver tveka för att räcka upp handen.

Hoppas detta gav dig någon hjälp.
:)


You said you loved me, lie.

January 20, 2011 time 19:36Här är dom två Bh:ar som jag köpte igår. Sjukt bekväma så jag är jättenöjd verkligen.
Ni får ursäkta den nedre bilden. Hoppas att det inte är "too much to handle" men den såg jättekonstig när den låg ner. Som ni ser så är det en bustier.
Lär användas flitigt i sommar under mysiga linnen och till en par blekta shorts.

JAG SÅG DIG, JAG DOG.

January 20, 2011 time 18:34
Dagen har vait lång. Delvis bra, delvis dålig. Som vanligt antar jag?
Började med en seg spanskalektion vilket snabbt övergick till en effektiv svenskalektion som tillslut övergick till en efterlängtad vi-timme. Varför så efterlängtat med en vi-timme undrar ni. Vi-timme = fika. Dagens fika = Chokladbollar. Åh fyfasen. Har aldrig varit lika gott med chokladbollar.
Åt typ en banan till lunch för att jag var så mätt.
Efter lunch blev det en oförståelig NKB-lektion, en jobbig mattelektion och slutligen. Den fruktade ULS-lektionen. Vi hade ju provet på kognitiv teori idag. Och jag känner mig ändå nöjd. Var dock sjukt svårt att vi skulle förklara vad olika tecknade barn gjorde för någonting på olika bilder. Sen skulle vi beskriva alla begrepp vi använde som vi nämnde. Sicckk

N U D E ! ! ?

January 20, 2011 time 17:44

Transparent, svart skjorta - Bustier i "jeansmaterial" - Svarta stuprör - mängder av smycken.

Kände mig extremt naken när jag gick runt i dem här kläderna på skolan idag.
Men det var rätt snyggt ändå, så det är sånt man får leva med.

Fler bilder kommer

SVAR DEL 3

January 19, 2011 time 21:18
vad tycker du om lovisa häggqvist? visst är hon den coolaste bruden som finns!?

Svar:
Snarare tvärtom.. ;) Nämen hej Lovisa du är underbar så det så!


Vars får du din inspiration ifrån? Sjukt cool stil :)

Svar: Tack så jättemycket! Just nu är jag väl inne i en lite rockigare och tuffare period då det gäller kläder. Skulle alltså knappast säga att mina kläder återspeglar mitt beteende eller så. No no no.
Men jag snappar upp min stil från lite överallt. Tidningar, reklamer, bloggar osv. Några stilikoner som jag har följt den senaste tiden måste nog vara Mary-kate Olsen, Robyn och Petra "September" Marklund.

vart är västen på din header(stavning?) ifrån:)?

Svar:
Humn.. Har ingen väst på min header.. Vet inte om du kanske syfar på denna?
Den är iallafall ifrån Topshop :)


Varför har du alltid på dig en ring på ringfingret? Är du förlovad eller vadå?

Svar:
Hahha nej så var icket fallet. Om sanningen ska fram så är "ringfingret" på min högra hand för fet så ringen ryms inte där. Därför har jag den på det riktiga ringfingret. Kan säga att jag har fått denna fråga X antal gånger i verkliga livet också. Lite roligt faktiskt!

favoritfärg på nagellacket?

Svar:
Bara vanlig manikyr helst. Om inte? Svart eller silver(låter knäppt men ser coolt ut).


chips elr godis?

Svar:
Hehe chips OCH godis? ;) Nämen måste nog svara chips faktiskt!att äta nån annans bajs hela ditt liv eller nån annans snorkråkor? (heh, konstig fråga xD)

Svar:
Åh fyfan.. Finns att dö som alternativ? Annars måste jag nog svara alternativ nr två.. UÄK-vad tycker du om alla vampyr serier/filmer osv, true blood, the vampire diaries, twilight?

Svar:
Var ju helt besatt av twilight när det just kommit. Men nu är det ju en sådan jäkla hysteri efter dessa hunkar till vampyrer. Så jag svarar nog ÖVERSKATTAT.har du pojkvän?

Svar:
Nej!! ;)skostorlek??


Svar: 37-38vad vill jobba med när du blir stor, och vad tror du att du gör om tio år?

Svar:
Polis, psykolog eller barnsjuksköterska :) Om 10 år? Oj.. Förhoppningsvis har jag ett jobb och åtminstone en början på familj. En pojkvän iallafall? Hahah eller jagt kanske förblir singel livet ut?? Nej gud vad hemskt..


hur är det med halsmandlarna? ska du ta bort dom eller inte?

Varför ska du isånnafall ta bort dom? sväller dom upp eller?

Svar:
Några gånger per år svällder dom upp som pingisbollar. Och jag har ju som sagt indikation för operation. Så nästa gång dom sväller upp så ska vi fara dit direkt och beslut lär väl fattas då antar jag.Hur ser din drömkille ut??

Svar:
Är så glad att det inte står Beskriv din drömkille! Då måste man ju gå in på hur han ska vara också vilket är mycket svårt. Så att beskriva utseendemässigt kändes snäppet lättare.
För det spelar verkligen ingen roll. Har ingen direkt "stil" men jag faller ofta för blicken. Inte ögonen. Utan det sätt han tittar på mig. Faller direkt jag ser den, lovar. Har hänt såå många gånger redan. Efter det så kommer leendet. En killes leende + den blick jag älskar får mig att smälta på direkten.


kan du inte ha lite mer tips i din blogg? typ skönhets grejer och sånt. men annars älskar jag din blogg! :) kram

Svar:
Visst kan jag försöka ordna det :) kram på dig!

har du nån dröm, ett drömyrke du liksom har lagt undan?
din största dröm liksom om hur ditt liv ska vara,
hur du vill att det ska bli :)

Svar:
Nej faktiskt inte. Försöker ta dagarna som dom kommer. Och jag vet att allting kommer ordna sig så länge jag är den jag är och inte gör något som jag inte vill. Känns på tok för enkelt att svara "Jag vill att mitt liv ska vara perfekt" . Det känns tråkigt om jag ska vara ärlig.. Nä hörni vet ni vad? Jag vill ha ett spännande liv. Till slutet! Med många vändningar och variationer. Jag vill inte bli den som går och räknar dagarna fram tills pensionen. FUCK THAT. Jag vill ha fart och fläng livet ut.när var du senast tillsammans med någon? :)

Svar:
På tok för länge sedan :)


Vilka är de 3 snyggaste killarna i 1an på dragonskolan?
(va inte tråkig nu och svara inte att du inte vet)

Svar:
Haha det kanske inte handlar om att jag inte vet. Eller är tråkig. Handlar väl mer om att det är mina span, och skriver jag ut dem här så får ju alla andra upp ögonen för dem också? ;)
Är fullt medveten om vad jag tycker. I'll keep it that way!


Ska du på någon festival i sommar?

Svar:
Ja möjligtvis Peace & love. Dock ingenting säkert än men det skulle vara sjukt kul! :)


Hur lång är du och vad väger du?

Svar:
Är strax under 1,70 och väger strax över 50 kg.


Hur mycket tränar du?

Svar:
Varierar mellan 0 , 1 och 2 gånger per vecka :)


vilken bloggare inspirerar dig mest?

Svar:
Kenza


hur ser en perfekt dag ut för dig?

Svar:
Jag vaknar av mig själv - spenderar dagen åt någonting som jag älskar, typ musik eller att fota - Spenderar ingen tid alls åt plugg - är med vänner på kvällen och ränner runt lite - Somnar -.


hur lång tid tar det för dig att fixa dig på morgonen?

SvaR:
Sminkning + håret tar mellan 10 och 20 min.
Resterande 35 min ägnar jag åt att äta frukost, packa, klä på mig och borsta tänder och så!Vilket kändis skulle du helst vilja bli tillsammans med?

Svar:
Ed Westwick följt av Cam Gigandet. Nä förresten. Tar båda på samma gång!


någon person som du saknar?

Svar:
Yes, Linnéa!


noppar du dina ögonbryn och isf hur ofta?

Svar :
Jaja!! :) Typ en gång per vecka tror jag. Kanske mindre..


SVAR DEL 2

January 19, 2011 time 20:02
Brutalt jävla ärlig.
Okej.. haha det har kommit en heeeel del frågor angående Mattias Lindberg, jag svarar väl på dem nudå..

Saknar du Mattias Lindberg ?

Svar:
Som vän jaa. Ärligt talat så tyckte jag inte om honom alls för någon vecka sen. Känns fel att säga hata men ni förstår vad jag menar. Men vi har som löst det nu, typ. Och det är okej mellan oss. Och jag hatar honom inte hahah. Men som sagt ja, jag saknar honom som kompis. Det umgänge vi förut var i saknar jag. Vi hade så jävla roligt. Menmen, människor förändrades, sånt som man får acceptera och det gjorde jag:)Vad hände mellan dig och Mattias Lindberg?

Svar:
Vad som hände mellan oss, det angår egentligen bara oss.
En gång i tiden tycket jag verkligen om honom, jaa på det sättet.
Men jag kan säga så mycket som att allt blev fel. Och det skyller jag på oss båda.
Men som jag skrev tidigare så har det ordnat sig nu och vi håller på att bli vänner igen :D
Hur var det att kyssa Mattias Lindberg ?

Svar:
Hahah ååh vilka jobbiga frågor. Nämen alltså känns konstigt att svara på det här nu.
Men jag antar att det kändes bra då? Ångrade mig aldrig så.


Du säger att du har svårt att "komma över" någon, är det Mattias Lindberg du pratar om då ?

Svar:
Nej faktiskt inte :).


Antar att det finns en hel del som inte fattar någonting eftersom att jag inte brukar skriva ut
sånt här på min blogg. Så många regaerar säkert "Mattias, vem då??".
Vill bara klargöra att jag aldrig har varit tillsammans med Matte. Kändes därför sjukt konstigt att svara på dem här frågorna. Och till Mattias om du nu läser det här frågorna så jaa, då vet jag inte vad jag ska säga.
Vill inte alls försöka hänga ut dig eller någonting. Och jag hatar dig inte (längre) haha :)

Nejmen alla ska veta att han ÄR en sjukt fin kille, han där Mattias Lindberg :)


L Ä S K

January 19, 2011 time 19:02
En paus i svarandet! Dagen har varit bra! Hade först sovmorgon till klockan 10. Sen slutade jag 14:25. Rätt så jävla okej ! Men höjdpunkten måste ändå ha kommit där efter lunch och efter idrotten då jag gick till mitten och köpte en läsk. Läsk har för den delen aldrig varit godare, men heller aldrig passat bättre. MUMS.
Efter skolan gick jag på stan ett tag med Alva, och sen så sprang jag snabbt in på en affär och köpten två bh:ar. Behövdes.

SVAR DEL 1

January 19, 2011 time 18:19
Okej jag har fått en hel del frågor om tiden jag gick på grubbe. Så jag tänkte börja med dem! Here you go!

hej går på grubbeskolan just nu och måste bara säga att din sångröst är GRYM!! helt underbar.
frågorna:
1. var du nervös när du sökte in i musikklass?
2. vilka låtar körde du på grubberevyn när du gick i åttan?
3. finns det någon video när du sjunger? kan du inte lägga upp den isåfall?

SVAR:
Hejhej! Alltid kul att höra från någon på grubbeskolan (den skola jag gick på innan gymnasiet för er som inte vet). Tack så heemskt mycket! Värmer enormt mycket ska du veta.

1. Jag sökte faktiskt inte in till musikklass utan dom hade platser över på musikklassen så då ringde rektorn på grubbe min lärare och undrade om hon visste någon som kanske skulle vara intresserad av att gå musikklass men inte hade sökt. Och då tipsade min lärare om mig. Jag sökte inte från början, bara för att jag var feg. Men är så jävla glad att jag hamnade i musikklass ändå. Men jag gjorde alltså ingen "audition" heller.

2. Sjöng på In the air tonight och sen sjöng jag på ett abba-medley.

3. Nej tyvärr så gör det inte det. Men jag LOVAR att någon gång lägga upp en eftersom att studion faktsikt är helt klar nu, bara att ta steget att sjunga nu också.vad hade du för slutbetyg när du gick ut nian?

Svar:
Tror att jag har svarat på det här en gång tidigare. Men kan inte hitta inlägget. Så får skriva om då!
Idrott VG, Matte VG, Hemkunskap VG, Spanska MVG, Träslöjd MVG, SO MVGx4, Svenska VG, Engelska VG, Kemi VG, Biologi MVG, Fysik MVG, Teknik MVG, Musik MVG, Bild VG.
Hade alltså 10 MVG och 7 VG. :D
Favoritlärare på grubbe och den du gillade minst?

Svar:
Hade faktiskt inga lärare som jag riktigt ogillade om jag ska vara ärlig. Vissa var väl rätt så stränga. Men när jag tänker tillbaka så var det nog jävligt bra att dom var det med tanke på att vi blev sjukt mycket mer skärpta då. Men mina favoritlärare var nog ändå Helena som jag hade i Svenska, Christer som jag hade i SO, Arja som jag hade i NO och David som jag hade i musik. :)


Tyckte du om grubbeskolan?

Svar:
När jag väl gick där tyckte jag att det var alldeles toppen! Var inte alls missnöjd eller så. Älskade gräsplanen på våren framför allt annat!! Men nu när jag har börjat på Draggen så måste jag nog ändå erkänna att jag gillar det mer. Men det beror nästan inte alls på skolan, utan mer på att man träffar så sjukt mycket människor. Så nu saknar jag inte Grubbe alls.


vad tycker du om 9m och 8m på grubbeskolan?

Svar:
Hann aldrig riktigt lära känna 7orna (nuvarande 8orna) när jag gick på grubbe. Men annars tycker jag att alla musikare på Grubbe är så jävla sköna. Alla är så genomgoa och det är alltid en sån sjukt härlig stämning. Så har ingenting ont alls att säga om dem.var du ihop med någon från din klass från grubbe?

Svar:
Hahah nej faktiskt inte. Alla i min klass var typ tillsammans med varandra, nån gång men inte jag. :)
Var dock kär i Kasper x antal gånger, men det vet han om så det erkänner jag lätt. Går ju t.o.m i samma klass som honom nu :)

hur var dina betyg i åttan och nian?

Svar: Nians slutbetyg visade jag ju några rader upp. Och åttan.. Ja om man säger såhär. Från 8an till 9an så gick jag från 1 MVG (i musik) till 10 MVG. Hahah mamma och pappa blev chockade, svar ja.


tyckte du att 7m var små när du gick i 9m1?

Svar:
Haha ooja! :D Dom var små pluttisar och så söta så. Jag kunde såklart aldrig förstå att jag också var så liten när jag gick i 7an. Nejnej. Jag var mycket större.... ? ;)


MER FRÅGOR OCH SVAR KOMMER SEN

You can tell me to my face

January 19, 2011 time 17:26

Linne H&m-"skinn"byxor Zara-Kofta från USA-Klocka Oclock-Sjal bianco.

2 TIMMAR KVAR..

January 18, 2011 time 22:17
HÄR!

Okej det här krånglar som fan.. Vet inte när, eller ens om detta inlägg kommer publiceras.

ATT SLÄPPA TAGET

January 18, 2011 time 19:54
Känns ibland som om jag är den ända personen i världen som aldrig riktigt kan släppa taget.
Aldrig riktigt gå vidare bara för att glömma. Det spelar ingen roll.
Jag kan gå hur långt som helst, bara för att försöka glömma.
Men hur långt jag än går så hinner tankarna alltid ikapp mig. Jag är fast, än en gång.
Ibland kan jag tillochmed låtsas att jag har glömt bort dig helt och hållet.
Men sen krävs det bara att våra blickar möts och jag påminns återigen om varför jag aldrig riktigt glömde dig.
Du kan bete dig som en idiot. Det hjälps inte.
Det känns som om att jag dör 15654453 gånger bara av att läsa orden "Move on"  eller "Gå vidare".
Som om ett jävla eko går igenom hela mitt huvud. Eko, eko, eko. Gå vidare, gå vidare, gå vidare.
Att gå vidare handlar om att aldrig vända sig om, aldrig titta tillbaka.
Det måste ju alltså betyda att jag har ögon i nacken med tanke på att jag jämt och ständigt påminner mig själv
om vad jag försöker lämna, bara glömma.
Det är bara att inse detta. Josephine Persson, hon har svårt att släppa taget.
En del av mig kommer alltid att stavas
D I N.

KEEP UP THE GOOD WORK

January 18, 2011 time 18:08

Så himla glad jag blir av att se att ni ställer så många frågor på frågestunden! Verkligen toppen ju. Planerar dock att avsluta den redan ikväll. Så sista chansen, fram till 00:00 har ni på er!

Dagen har varit lång. 6 lektioner. Låter kanske inte mycket. Men det är det verkligen. Imorgon t.ex. så har vi 3 lektioner? Jämt och bra fördelat känner jag.. Så tisdagar can burn in hell.

Kvällen kommer att bestå utav plugg. Troligen ULS.
Blir ju så himla svårt att välja vad man ska plugga när jag har så många möjligheter.
Hm.. Uls, Nkb, Spanska eller svenska. Frågan är ju vad man ska välja.
Se ironin i det jag just skrev.MAKE ( NO ) SENSE

January 18, 2011 time 17:15

När jag vandrade omkring på skolan idag så funderade jag x antal gånger varför jag frös så himla mycket. Kom tillsist på att min tröja är ungefär lika skyddande mot kyla som ett myggnät = ungefär ingenting alls med andra ord. Så ja. Egentligen skulle man kunna säga att jag har gått runt i ett linne hela dagen. Vid vissa tillfällen även sjalen omsvept runt hela mig, ungefär som en mumie ni vet?

F R Å G E S T U N D

January 17, 2011 time 20:51

"Nytt år, nya frågor"

tänkte jag och skapade därför lite spontant denna färgsprakande frågestund.
Så fråga vad ni vill kära vänner så ska jag göra mitt bästa för att besvara dem så utförligt som möjligt.
Inte bestämt när den avslutas än. Men kan iallafall säga såhär, kommer inte hålla igång lika länge som vanligt. Så passa på nu direkt istället.

T W I S T E D

January 17, 2011 time 19:09

Ganska sjukt ändå att håret krymper mer än en decimeter när jag har det lockat
(observera, extremt lockat) jämfört med när jag har det plattat.
Har just käkat middag och nu borde jag plugga.
Dock är det skillnad på vad jag borde göra och egentligen gör.

FÖR LÅNGT INLÄGG

January 17, 2011 time 17:09

Hela dagen har egentligen varit så jäkla seg. Men mot slutet ordnade det till sig.
Morgonen startade inte på bästa tänkbara sätt. Är det bara för mig det blir som så att när jag har mycket tid på mig, så får jag stressa som bara den just innan jag ska fara. Och när jag har bråttom kan jag ta det hur lungt som helst? Inte logiskt någonstans. Men iallafall, av någon konstig anledning så fick jag för mig att bussen skulle gå kvart över 7 imorse vilket resulterade i panik då jag fortfarande stod i hallen 07:11. Tog på mig ett par sommarskor som såg lämpliga ut att springa i. Sprang på 2 min ner en väg som i vanliga fall tar ca 5 min att gå. När jag kommer ner så kommer jag på att bussen går 20 över 7. Precis som den har gjort ända sedan jag gick i 7an. Blev att stå och vänta på bussen i nästan 10 minuter eftersom att den var sen dessutom.
Så hela dagen har alltså spenderats i låga dojjor. Kändes extremt ovant eftersom att jag annars har mina kängliknande skor med klack. Men det var ganska skönt att slippe dem.
Efter det rullade dagen på i ett extra seg tempo. Klockan 10 över 2 slutade jag (egentligen) men stannade kvar på skolan med Elin och Lina för att fixa en engelska-redovisning. Innan det så fikade vi. Kaffe och Chokladboll. Haha.. Känns tragiskt att jag vart så hemskt lycklig när jag smakade kaffet och inte behövde rynka på näsan. "Yes, äntligen händer det tänkte jag. Jag gillar kaffe" Inge mjölk eller socker hade jag i heller. Kändes ju jättebra tills en lärare kommer och säger åt oss att hon tycker att kaffet är så äckligt eftersom att det är jättesvagt. "Jaaaahapp" Tänkte jag. Där har vi anledningen till varför det var gott. Alltså Inga vuxenpoäng idag heller..
Långt inlägg iknow, men så blir det ibland!

KOGNITIV TEORI

January 16, 2011 time 11:45


Insåg just att jag har prov i ULS på torsdag. Läst igenom det jag ska kunna och är redan så jäkla less. Nää usch alltså. Det är exakt det som jag skrev en inlämning om innan jullovet och även fick MVG på. Så egentligen tycker jag att jag borde kunna allting redan. Men nej, så var det ju inte. Känns ganska värdelöst att vi ska ha prov på det med tanke på att vi fick betyg på inlämningen. Så ja. Min dag lär spenderas med att lära om allting om barns utveckling. Wii..

Can't be everything I want to be

January 15, 2011 time 20:15


Så jäävulst seg kväll.

M O N K I

January 15, 2011 time 17:23


Ny tröja från Monki. Fick en fråga om varifrån den förra tröjan kom och där är svaret detsamma, Monki.

Dagen har spenderats åt att baka macarons. Det gick som vanligt åt helvete, istället fick mami rycka in och jag hamnade i vanlig ordning här!

H M M . .

January 15, 2011 time 12:12

Okej. Jättekonstigt.
Publicerade ett inlägg igårkväll/natt och jag såg det på bloggen och allt. Men nu när jag går in så syns det inte längre? Ingen aning om vad som händer men det kan hända att ni ser två likadana bilder på raken nu. Krånglade lite igårkväll innan det inlägget också. Kanske har med det att göra?

JUST TO HOLD YOU

January 14, 2011 time 21:19


Just ätit middag. Just nu saknar jag faktiskt att va sådär sjukt hungrig så att jag kan dö. För nu är jag typ död istället, så jävla mätt så jag lär gå under snart. Menmen så är det ju ibland. Nu ska jag dra mig utåt, vi hörs sen PUSS.

Btw, sprillanssprallans ny tröja!

W H A T

January 14, 2011 time 20:14
Jag är så hungrig så att jag lätt kan dö atm. Har fortfarande inte ätit middag.. :(
Den som väntar på något gott väntar alltid för länge. Jag lovar.
Åh. Gud vad jag blev på dåligt humör nu.. AHHH

And to know you is hard

January 14, 2011 time 18:25

LOOK OF TODAY


"SMYCKA" NAGLARNA

January 13, 2011 time 20:46

Något som jag kom på av en rem slump, bara igår. Klart jag inte är ensam i hela världen om detta, men jag har inte tänkt på det på någon tidigare iallafall. Har ju smycken på som oftast föreställer en hel del saker.
Varför inte ta symbolen eller saken den föreställer och måla till det på naglarna istället. Har man tålamod och måla något riktigt snyggt kan det bli grymt. Jag föredrar nog enkla tecken (Som jag är kapabel att måla med andra ord) Därför fick det helt enkelt bli ett kors. Nästa gång ska jag nog försöka mig på en fjäder. You'll see ofcourse!

F R Å G A + LITE TILL

January 13, 2011 time 19:07
Just käkat och ska snart träna lite. Lär ändå sluta med att jag sitter här hela kvällen.. NEJ nu ska jag tänka positivt! Jag ska gå raka vägen till träningsrummet. Kanske.. :D
Hemskt seriös bild förresten!
:thumbup:


FRÅGA:


Vad tycker du om killarna på draggen, finns det några läckra? ;)

Svar:
Haha ååh så roligt att du frågar detta just idag. Har nämligen varit ett hett samtalsämne hela dagen faktiskt. Men om jag ska svara snabbt och ärligt. OJA.
Älskar att man på Draggen ser nya människor varje dag nästan , vilket ofta leder till att man även ser en hel del killar som oftast ser vääldigt bra ut :)
Så mitt svar på frågan är helt klart ja!


FAN VAD BRA

January 13, 2011 time 18:15

Är så himla glad för att jag har överlevt denna torsdag, också. Är det torsdag så betyder det att det är fredag imorgon! Åh vad efterlängtat. Känns helt sjukt att helt plötsligt behöva hålla koll på veckodagarna.
Vart ju nästan van att kliva upp när det passade, äta vad jag ville när jag ville och sen göra vad som än föll mig in.
Nu är helt plötsligt alla dagar schemalagda, återigen. Dagar som kvällar. Är det inte skola så är det plugg..
Påtal om plugg! Jag är så himla stolt över mig själv. Fick MVG på min inlämning om Kognitiv teori på ULS:en. Skrev ungefär så mycket jag kunde om barns utveckling vilket blev ca 82323 sidor (överdriver absoluut inte..)
Men så det kändes toppen att få tillbaka häftet som jag hade lagt ner så mycket tid på och sedan finna bokstäverna M V G längst bak. :D:D!!
Nu? Middag.

BITE ME

January 13, 2011 time 17:00

Linne Bikbok - Kjol USA - Kofta Zara

F O O T P R I N T S

January 12, 2011 time 21:39
Känns som om hela min värld bara har stannat av. Allting jag gör upprepas konstant. Känns som att jag ständigt söker efter spännande saker i mitt liv för att göra det åtminstone lite mera intressant. Som idag till exempel. Bara en sådan enkel sak som att gå hem ifrån busskuren. En lång, tråkig med framförallt ointressant, ödslig väg. Det mest spännande som någonsin har hänt längs denna väg måste väl ändå ha varit då ladan som har stått där alldeles för länge "plötsligt" rasade ihop. Lika spännande ansågs det väl när dom byggde upp den igen.
Därför kommer jag ofta på mig själv att söka efter spänning längs denna ödsliga väg.
Idag fann jag sådan spänning.
Det hade snöat en hel del och (såklart) hade ingen traktor skottat upp vägen vilket ledde till att jag sitället gick i ett par fotspår. Men mitt i ingenstans på denna väg tog fotspåren slut. Inga fotspår gick tillbaka, inga åt sidan. Det var som om människan som hade gått framför mig helt plötsligt bara hade gått upp i rök. Jag förstod ingenting, men fortsatte ändå att traska på, påväg hemmåt. Finns säkert en logisk förklarning till detta. Men jag kan helt enkelt inte finna den bara. Jag får väl helt enkelt bara fortsätta att vandra efter denna väg tills jag finner förklarningen.

B U S I G

January 12, 2011 time 19:48


Har just ätit lite för god middag. Kycklingsallad med bacon och mangodressing, to die for om jag ska va ärlig.
Nu ska jag snart fixa upp lite foton i min garderob och sen bara ta det lugnt och så. Shit vad ointressant allt jag skriver har blivit på sistone :( Kommentera gärna om det är något jag kan förbättra! PUSSISAR

IBLAND KÄNNS DET BARA SÅ

January 12, 2011 time 18:32Första dagen i skolan avklarad. Kan sätta en fet Mission Completed-stämpel på den 12/1 2011. Känns ju.. Bra?
Angående skolan så kändes det toppen när jag vaknade imorse 20 min innan min väckarklocka skulle ringa.
Med andra ord så var jag pigg! Fatta lättnaden.. Däremot så vände detta såfort jag stampade in på Dragonskolan. Slår vad om att jag hade somnat om det inte vore för det faktum att jag gick omkring en hel del.
Vi fick iallafall våra efterlängtade skåp idag! Allt kändes hur underbart som helst tills jag insåg att dem var KNALLorangea..? Inte min favoritfärg kan jag lova, hade hellre sett ett grönt eller rosa skåp stå och vänta på mig, men inte det inte. Fast jag ska inte klaga, kändes så jäkla skönt att bli av med väskan som jag har kånkat på i månader nu. Äntligen fick jag gå runt på draggen och faktiskt känna mig som en elev där. Dvs utan dunjacka och gigantisk väska vars jag än går. Tror iallafall att det här kommer bli super. Draggen tar fan hem hela priset, så jävla bra bara.!!

H E A D A C H E

January 12, 2011 time 17:14

(fejk)skinnbyxor från zara, Kofta från zara, Linne H&M, Sjal Bianco, Klocka Oclock, smycken från öööverallt.

S H O W E R

January 11, 2011 time 21:27

Tog mig en dusch!! :D
Haha okej. I min vildaste fantasi kändes det som att det kunde bli riktigt häftiga bilder,
resultatet vart väl mer.. Emo? Haha jaja, slutsnackat om det, en kul grej bara.
Nu ska jag fixa allt inför imorgon, sen försöka sova.

TAKE IT SLOW

January 11, 2011 time 19:20

Dagen har i stort sätt varit heelt okej alltså. Vaknade av att det var väldigt ljust ute, solen lyst t.o.m. Oh god, kändes som om jag inte hade sett solen på evigheter så jag gick ut på en powerwalk.
Totally spontaneous!
Efter det käkade jag lite lunch och tog det bara lugnt. Så.
Nu är ju lovet i stort sätt över. Imorgon börjar skolan.

Finns inte mycket att göra åt, känns varken toppen eller riktigt jävla dåligt.
Vi ser hur det känns imorgon helt enketl ;)

RIX MORGONZOO

January 11, 2011 time 17:07

Pratade med en vän igår och han påminde mig då om videon här ovan. Vet att den är vääldigt gammal.

Men det hjälps inte, jag skrattar så att jag gråter varenda gång. Har t.o.m träningsvärk i magen från igår,

bara av att jag skrattade så ofantligt jäkla mycket. Nä hörni, enjoy.


DON'T DO IT

January 11, 2011 time 15:46

Look
Byxor från Zara, kofta från Zara, Linne från Gina.

Dagens humör är ungefär detsamma som på bilden. Trött, less och hungrig.
Okej, ser kanske inte hungrig ut. Men jag är iallafall hungrig, mooot kylskåpet!

January 10, 2011 time 20:55

HEJ JESPER!!

January 10, 2011 time 19:27


Näst sista dagen på lovet. Känns ändå bra. Saknar typ min klass, believe it or not! Lär tycka annorlunda när jag ska upp tidigt på onsdag morgon.. Dagen har spenderats i köket. Har bakat macarons(?). Kunde inte låta bli då jag såg att dom åt såna på tvn. Var ju så jäkla söta, men ett helvete att baka. Tog över 2 h att baka och sen en timma att torka bort all rosa smet som jag hade spillt ut över hela köket. Som pricken över i:et så såg mina macarons förjävliga ut, tänk er giantiska rosa russin. Nowpe, köket är inte min grej.
Efter det såg jag på gossip girl, grät, torkade tårarna och ja. Inget annat "spännande" har helt enkelt inte hänt idag! Menmen, ska försöka hitta på något roligt nu. Har all energi i världen och ja, jag mår toppen förresten!

Hejdå Jesper.
update: Puss.

SKINNIMITATION

January 09, 2011 time 15:46

Nya brallor från Zara. Åh vad dom behövdes!

S U N D A Y

January 09, 2011 time 12:08

Söndag klockan 12 och jag är vaken!
Har just satt mamma i arbete att sy in mina byxor som var lite för stora. Så bilder kommer senare! Själv så hade jag snart tänkt att gå och duscha samt basta och sedan får jag se vad som händer helt enkelt. Förmodligen fota eller så. Är fortfarande extremt osäker på om skolan börjar imorgon eller på onsdag. Illa, jag vet.
Men jag slår vad om att jag inte är ensam om detta!

T R Y

January 08, 2011 time 21:06

Även fast jag kanske inte försökte. Så försökte jag. Även fast jag sällan ens tittade på dig. Så gjorde jag det. Även fast jag sällan hörde av mig. Så ville jag. Även fast jag aldrig sa precis vad jag kände. Så visste du det redan.

Pizza. Mums. Är lite för mätt för att det ens ska vara kul. Menmen, så blir det när man placerar en pizza i samma rum som Josephine. Kvällen verkar bli lugn, igen. Kanske lika bra. Nu ska jag se om frysen har lite glass att bjuda på.

RIGHT THERE, AGAIN.

January 08, 2011 time 19:55

Kände för att lägga mig ner på golvet och slänga upp fötterna i luften, bara för att pröva på något annorlunda sådär! Ganska spontant om jag får säga det själv.
De senaste 2 timmarna har spenderats i min säng framför en helt ny (värld) säsong av Gossip Girl. Så ja, jag antar att jag är fast i samma fälla ännu en gång. Vad händer när säsongerna tar slut då? Rädd att  säga att jag förmodligen ser om dem då, igen.

Om hennes hjärta skulle bli ditt

January 08, 2011 time 14:07


För ovanlighetens skull så har jag just fotat litegrann. Ovanligt?.. Nja. Kul? Oja! Har liksom funnit glädjen i att fota nu igen nu när jag har en ny självutlösare. Allt blev så jäkla mycket lättare än att springa fram och tillbaka med självutlösaren på kamerna. Menmen snart kommer då bilder iallafall!

FACE THE FACT

January 08, 2011 time 11:15Alltså fan! Nu har det gått för långt! Vem drömde jag om inatt...?
Svar: Chuck Bass/ Ed Westwick.

Jag började i samma klass som hela gossipgirl-gänget och Chuck smsade mig hela tiden! Jag red på hans rygg och vi flydde från min dröm mot någonting som skulle kallas verkligheten. Vilken besvikelse det blev när jag vaknade och insåg att det bara var en dröm. Nöp mig själv och hoppades på att drömmen istället skulle vara att jag låg hemma i min säng på mitt stökiga rum. FUCK, jag har gått för långt! Läs det här inlägget om ni inte riktigt förstår! I need help

C R È M E B R Û L É E

January 07, 2011 time 22:04


Har för första gången ikväll prövat på att äta efterrätten crème brûlée! Vilken tragiskt jobbig stavning..
Men det var iallafall för gott för att vara sant. Lade sig typ som bomull runt hjärtat och plötsligt så kändes allt så jäkla mycket bättre. Skulle inte förvåna mig om det är medicinskt bevisat att crème brûlée helar brustna hjärtan. Om inte så är jag iallafall säker att det helar mitt hjärta. Brustet eller inte.


YOU'RE THE ONE

January 07, 2011 time 20:48

L O C K & L O O K

January 07, 2011 time 18:32Någon undrade vars koftan kom ifrån. Den är ifrån H&M!

Angående förra inlägget så var det där faktiskt ett stycke som jag hittade i min dagbok från 8an-9an.
Faktiskt det ända som stod i hela boken. Skumt. Varför kunde jag inte utveckla det där..
Minns ju inte ens själv vem det handlade om.. Spännande..

Har just stylat min mami med locktången. Jag tyckte att jag var jättebegåvad, hon tyckte att hon såg ut som ett fågelskrämma efteråt. Konstruktiv kritik kallas det tydligen. Fortfarande stolt iallafall!

FLY SO HIGH ABOVE

January 07, 2011 time 17:07
Vissa dagar blir det bara så. Jag svävar iväg totalt bland alla tankar som jag knappt kan sätta ord på. Jag vet vad jag känner. Jag vet vad jag tycker. Jag vet vem jag är. Men ibland blir det bara så svårt att hitta tillbaka till mig själv. Det börjar med en känsla som sedan leder vidare till tusentals abstrakta små meningslösa tankar. Det är där jag fastnar. Du måste bara finnas där för mig, ta ned mig på jorden igen. Med dig. Dig, mig, oss. Alltid.

O B S E S S E D

January 07, 2011 time 16:10
Helt sjukt. Vet inte vad som har hänt med mig. Känner mig nästan som en liten flicka igen. Ni vet på den tiden då man lätt kunde bli kär i någon man sett på tv-rutan. Inga problem med det, man visste att man skulle gifta sig med den personen när man blev stor. Som sagt, då var ingenting omöjligt.
Nu? Tillbaka på samma steg. Är typ kär på riktigt, i en fucking roll som spelas av Ed Westwick.
Gott folk. Jag är kär i Chuck Bass från Gossip girl. JAG LOVAR.
Har följt serien ett tag och har under lovet sett om säsong 1 och 2. Helt tagen av denna man/pojke (manboy? ;))..
Börjar typ le varenda gång han syns, tragiskt på riktigt.. Satt och lipade som tusan igår på sista avsnittet av säsong 2. SÅ BRUTALT VACKERT. Hittade tyvärr ingen inbäddningskod så att jag kan visa direkt på bloggen. Men för min skull. Snälla klicka här och titta. Grät konstant under dessa minuter. Kände att tårarna började komma bara av att jag såg klippet på youtube, så jag stängde av.. Men snälla. TITTA!
Kalla mig vad ni vill, men damn alltså. Om någon undrar vad min "stil" på killar är? Då finner ni svaret i detta inlägg. Känns konstigt att säga, men det verkar som att jag faller för badboys.SJUKT GRYMT BARA

January 07, 2011 time 15:06Just hemkommen från stan! Fick med mig två extremt nödvändiga saker hem!
En locktång och en ny självutlösare till kameran med lite fler finesser på. Dessa två prylar ska jag gå och använda flitigt, juuust NU!

BE MINE

January 07, 2011 time 11:12

Drar mig in mot staden för att utföra några ärenden. Lär inte ta lång tid alls så jag uppdaterar när jag kommer hem igen! Tills dess? Ha en underbar fredag kära vänner! PUSS

SÅ KAN MAN SE UT

January 06, 2011 time 20:05

Päls Veromoda-Lacktights veromoda-Jacka Bikbok-Skor Nelly- Smycken lite överallt.

Är ju iockförsig en smaksak. Men jag tycket iallafall att det var rätt jävla megahäftigt att ha på sig pälsvästen ovanför skinnjackan. Gillar att tänka nytt.

FUCKING SUNDAY??

January 06, 2011 time 17:04
Fullt medveten om att det ser ut som att jag har 58954 lager läppglans.
Men det är blixten som spökar! Vackert? Ånej. Bryr jag mig? Ånej.

Hatar dagens dystra, värdelösa och tråkiga atmosfär. Denna torsdag känns nämligen precis som en Söndag. Alla är trötta, ligger inne, ser på film, slumrar till. HALLÅ. Jag orkar inte! Vill ha fart och fläng ju. Visst. Vet att det tekniskt sett räknas som en söndag eftersom att det är en röd dag. Men bara för det behöver man väl inte sitta instängd på sitt rum och deppa. Time to do something about this shit!

X $ % £ # & @ ? ! . . EH . . ?

January 06, 2011 time 15:51Ibland får jag ett sånt där ryck. Vet liksom inte om jag vill ha bilderna svartvita eller orginal. Oftast tycker jag (personligen) att dem blir snyggare svartvita. Men samtidigt känns det ju jobbigt att förstöra orginalbilden. Vilket alltså oftast leder till att jag har dubletter av alla mina bilder. Oerhört värdefullt..
Nejmen här är iallafall några utav bilderna från idag!
Kommentera gärna eller så, var längesen nu! :)

Just tell me what you feel..

January 06, 2011 time 14:47


..because then it would be a lot easier to at least try to get over you.

Snart kommer ännu ett skepp lastat med bilder.
Har i övrigt insett att jag är mästare på att laga soppa. Vart inte lika äckligt som det låter för en gångs skull! Så Josephine Persson är definitivt dagens kock, iallafall i detta hus.

PUSS

STUCK ON THE SAME STEP

January 06, 2011 time 11:12

Vaknat för cirkus en timma sedan. Sen dess har jag:

1. Hunnit vara lycklig för att jag insåg att det kommer en säsong 2 av solsidan.

2. Fortsatt att fundera över vad som ska hända i nästa avsnitt av Gossip girl. Ja. När jag ändå snackar om det kan jag ju erkänna att jag ägnade hela natten åt samma funderande. Vilka problem jag har ibland..

3. Blivit supertaggad på att gå och fotografera.

4. Suttit lite vid datan.

5. Ätit frukost.

6. Insett att jag ska fullfölja punkt 3. Ni vet vars ni har mig. PUSS

I don't want no ordinary guys

January 05, 2011 time 21:53

 

Är mätt och hungrig på samma gång. Hur går detta till egentligen?
Påtal om mat så har jag iallafall ätit jäääättegod mat ikväll.
Pilgrimsmusslor, ugnsbakad fetaost, skagenröra och räkor.
Första gången i mitt storslagna liv som jag har ätit pilgrimsmusslor.
Ser ut som fiskbullar. Smakar dock som något från himlariket.
SATAN vad gott. När jag blir miljonär (observera när) ska jag leva på pilgrimsmusslor livet ut!
Ching.

COOL RIDER

January 05, 2011 time 20:49S K O T E R

January 05, 2011 time 18:57
Har varit ute med min käre vän Emelie och åkt skoter idag! Så jäkla roligt så jag vet inte vars jag ska ta vägen.
Det var så himla fint uppe på brget som vi for upp på. Snöportar hade bildats av tyngda grenar fulla med snö. Man kan lugnt säga att vi färdades genom ett vacker vinterland. Vart tyvärr inga bra bilder med tanke på att jag bara hade med mig mobilen! But still, bättre än ingenting?

Färdades med stil alltså..

Har btw varit och fotat litegrann. How great? 300 bilder, så bilder kommer kan jag lova er.

SCHEMALAGT HELVETE

January 04, 2011 time 18:45Kill me, please?
Detta är alltså mitt blivande schema.
Helt plötsligt lär jag sakna alla slöa pendlingar mellan Draggen och Mimer.
Inte en ända sovmorgon. Och slutar sent varenda dag förutom fredagar.
 Åh herregud. Hur ska detta gå.


S M I N K V I D E O

January 04, 2011 time 16:30

Okej har fått några frågor nu som undrar om jag inte skulle kunna publicera en sminkvideo. Sagt och gjort.
Hela dagen har jag ägnat åt att göra denna video. Okej. Nu överdrev jag väldigt bra. Tog ungefär en timma sammanlagt med redigering osv. Inga problem alls med andra ord! Bara att fråga om ni har några frågor eller så.

Produkter jag använt:
Fuktkräm Oliv & naturell, Foundation från Covergirl, Puder från Lilylolo, Rouge H&m, Ögonskugga från Makeup-store, H&m & lilylolo, Kajal från Covergirl, Ögonbrynspenna H&m, Eyeliner från IsaDora och Mascara från Fiberwig.


K O N T R A S T

January 04, 2011 time 14:15

Till skillnad från förra inlägget så är detta årets (helt ärligt) första mysiga kofta som jag har köpt. Faktiskt den ända jag äger om jag ska vara helt ärlig! Men jag är stormförtjust i den. Något som inte syns på bild är att den har ett jättefint liksom flätat mönster på ärmarna. Tummen upp för det! Denna älskling kommer även den från ZARAs rea.

Detta (+ det i de tidigare inläggen) var nästan allt jag köpte i stockholm! Något som jag har glömt att visa, men som kommer senare är ett par fejk-skinnbrallor + en snygg, svart kofta. Kan vara något mer också.. Minnet är inte på topp när det gäller shopping.. Men jag är iallafall supernöjd! Känns som att några veckor utav skolan är räddad nu när det gäller klädval.
Men med tanke på hur snabbt jag byter stil så lär jag redan inom en snar framtid vara ute på stan,
på jakt efter nya kap!
PUSS // Josephinep

C C C R A Z Y

January 04, 2011 time 11:45

Det här var en sådan där kjol som jag för tillfället inte riktigt kunde bestämma mig för om den var snygg eller ej. Men för ynka 75 kr kan man ju inte tveka. Tror att den kan bli galet frän med sommarfräscha ben, skinnpaj och lockigt hår. Välkomnar sommaren 2011 redan nu! PUSS

T R A N S P A R E N T

January 03, 2011 time 22:00


En transparent tunika/skjort- liknande sak. Kanske inte syns så bra på bild men den har ett slags knyte i halsen där man kan knyta en rosett + en gnutta puffärm. Älskar den. Bekväm, snygg och väldigt Josephine. Denna skönhet kommer från Cubus och var även den på rea.

LEOPARD/ZEBRA/SNAKE

January 03, 2011 time 20:55

En enormt snygg tubsjal från Bianco. Kostade mig endast 65 kr eftersom att den var på rea.
Vilket fynd, vilket kap, viiilkeen skönhet. Tänka sig vad ett litet stycke tyg kan göra..
Angående rubriken så har sjalen tre olika mönster på sig.
Leopard-, Zebra- och ormmönster. Låter rörigt men ack så snyggt!
Fatta fager denna blir till våren då skinnjackan åker fram!
You just got to love it!

ÄLSKAR VÄSTAR

January 03, 2011 time 19:57

Väst med gigantiska fickor från Topshop


(Fejk)Pälsväst från Vero Moda


Grå/beige paljettväst från ZARA

3 stycken tyg/fejkpäls/paljetter ifrån Sveriges vackra huvudstad.
Allt var på rea vilket var minst sagt toppen för min plånbok!

UPPDATERING

January 03, 2011 time 18:32
Snabb update om vad som egentligen försigår här:
Fotar alla kläder jag köpte i Stockholm, snart kommer bilder!

-B A B Y B A B Y B A B Y B A B Y-

January 02, 2011 time 21:15Förlåt för 0 inspiration när det gäller bilder osv. Men nu blir det en ny vecka vilket innebär nya krafter och däribland även nya bilder! Ska snart lägga mig i sängen och dra igång någon skön film. Känner för att skratta så det lär sluta med någon halvkass film med helkass humor, åh vad det passar mig. Har sett filmen grown up's ikväll. Dog och återuppstod x antal gånger på grund av - asgarv. PUSS

COME HOME BEFORE THE SUN

January 02, 2011 time 19:33
Blir så stolt över mig själv då jag läser igenom heeela min gamla dagbok och inser att jag verkligen inte har uteslutit en ända detalj. Satan vad spännande läsning det blev, ska aldrigaldrigaldrig slänga den.

Har annars idag/ikväll bara tagit det lugnt. Lite för lugnt kanske t.o.m men det är ju så det ska vara på söndagar. Snart ska jag nog se på någon mysig film! PUSS

DAG 30 - ETT SISTA ÖGONBLICK

January 02, 2011 time 16:11


Nyårsafton 2010-2011.
Det får bli mitt sista ögonblick.
Delade mitt sista ögonblick med så otrooligt många personer med tanke på att jag befann mig på torget på tolvslaget. Träffade så många människor som jag har saknat, mycket!
Men kvällen började iallafall med middag med Emelie, Elina, Anja och Anton!
Det var hur trevligt som helst, och det beror ju antagligen på umgänget! Så vi var där tills strax innan 11 då vi tog bussen till stan. Har aldrig varit på en sådan fullproppad buss, men stämningen låg i luften redan då!
När vi väl kom fram till stan så blev det som helt naturligt att alla sprang runt och kramade alla man kände, eller inte kände, sa gott nytt år och var bara allmänt glada. 2010 gick över till 2011 men glädjen följer med oss ändå.

I NEEDED YOU TODAY

January 01, 2011 time 21:26


Kan fortfarande inte riktigt förstå att det är år 2011 nu. WHAA!!

Har tänkt hela tiden och även sagt till mamma idag att
"Det känns som att 2011 bara är ett sådant där onödigt år. 2010 kändes som en enorm skillnad jämfört med 2009. Samtidigt som det känns att år 2012 händer allting. Jag fyller 18, blir vuxen men framförallt så kanske jag även dör då? Eller är jag den ända som tror på den där mayaindianssägelsen. Kalla mig idiotisk eller vad ni vill. Men jag kan inte hjälpa det. Därför känns 2011 bara som ett år man helst hoppar över på något vis."

Hoppas dock på motsatsen och ska därför göra allting jag vill i år.
Har en gränslös vilja som ska få blomma ut som satan!

2 0 1 1

January 01, 2011 time 17:01
2011 gott folk! Nu börjar det om igen. Jag tar nya tag för att göra detta år, om möjligt, ännu bättre!
Nu river jag av alla gamla blad i arkivet och ser framåt istället. Har funderat en hel del på s.k nyårlöften men har väl inte riktigt kommit på något dunderbra ännu. Det är väl bara de där gamla klassiska som återstår varenda år. Tror faktiskt att dessa tre löften har varit med på mina nyårlöften i x antal år. Aldrig riktigt uppfyllda med andra ord. Men egentligen skulle jag vilja ha ett riktigt mål, något som jag alltid har i bakhuvudet liksom. Något att sträva efter. Tillsist kom jag faktiskt på ett..

Och ja. Det är sista punkten. Och återigen ja. Jag vet att det kan vara svårt.
Men jag ska verkligen försöka så gott det går!
Vad har ni för nyårslöften?


RSS 2.0