HALLONBÅTAR, HAND I HAND.

May 31, 2011 time 22:20

Allting kan vara så himla bra i en evighet, utan att man ens tänker på det. Men efter ett tag, när verkligheten hinner ikapp, då inser man snabbt att man levt i en slags dröm som man vaknat ur några minuter för tidigt.
Vi kunde gå hand i hand du och jag. Skratta när bilisterna tutade på oss då vi tryckte på knappen vid övergångsstället så trafikljuset visade rött fastän vi inte ens skulle korsa vägen, vi fortsatte bara gå rakt framåt, hand i hand skrattandes. Räknade stjärnor men tappade alltid bort oss efter 23. Du brukade äta hallonbåtar, jag lakritsbåtar, sedan kysstes vi bara för att kombinationen av hallon och lakrits var som godast då. Andades varandras luft och somnade under ett alldeles för varmt täcke.
Allting kan vara så himla bra i en evighet, utan att man ens tänker på det. Men efter ett tag, när verkligheten hinner ikapp, då inser man snabbt att man levt i en slags dröm som man vaknat ur några minuter för tidigt.
Du höll fortfarande min hand, men inte alls med samma glimt i ögonen. "Skärp dig!" sa du då jag skulle trycka på knappen vid övergångsstället.. Fastän vi som vanligt inte skulle gå över. Du tittade sällan upp mot stjärnorna längre och helt plötsligt var hallonbåtar inte så gott längre. Vi låg vända åt varsitt håll, med varsitt täcke.
Allting kan vara så himla bra i en evighet, utan att man ens tänker på det. Men efter ett tag, när verkligheten hinner ikapp, då inser man snabbt att man levt i en slags dröm som man vaknat ur några minuter för tidigt.
Nu går jag själv längs vägen. Vaknar till ur det förflutna då bilisterna tutar på mig när jag vinglat ut på vägen. Håller mig inne på kvällarna för att undvika stjärnorna. Stirrar mig blind på godishyllan i affärerna. Dom har slutat sälja dina hallonbåtar. Lika bra antar jag. Men det är värst om natten. Min förut för lilla säng känns alldeles för stor, täcket värmer mig inte längre och luften jag andas, jag svär, den kväver mig snart.
Allting kan vara så himla bra i en evighet, utan att man ens tänker på det. Men efter ett tag, när verkligheten hinner ikapp, då inser man att det redan är för sent.

YOU'RE RIGHT, I'M THE IDIOT WHO FALLS FOR IT EVERYTIME.

May 31, 2011 time 19:46
Just pluggat lite idrott och FAKTISKT gjort klart min inlämning till datakunskapen. Hehe, det må ha tagit ca 3 min att göra, MEN det är fortfarande gjort! Har dessutom skickat in mitt engelskaarbete. Fyfan vad jag är bra. Nu ska jag ta en lång och välbehövlig dusch, och imorgonbitti ska jag ta en lång och behövlig sovmorgon.

Btw. Galen men glad tjej.

You're the only story that I never told.

May 31, 2011 time 17:32Det mesta är från H&M bara!

Onödigt jobbiga dagar jag har framför mig nu..
Imorgon: Idrottsprov + engelskainlämning.
Ledig: Torsdag - måndag.
Tisdag: ULSinlämning, manus för svenskatal-inlämning, NKBinlämning.
Onsdag: NKB-redovisning och svenska-tal.
Under nästa vecka också (minns inte vilka dagar): Datakunskapsinlämning, NKBinlämning(en annan), spanska nationella muntligt.


8 skoldagar kvar - 10 uppgifter kvar.

QWXÄGHIJKMMNAH

May 30, 2011 time 21:37

.. Ungefär som rubriken lyder känner jag just nu. Har just knåpat ihop lite anteckningar (6 fucking sidor) för idrottsprovet på onsdag. Sen när blev idrott ett teoretiskt ämne? Say what.. Ska kunna sjuttioelva olika muskler, på latin. Och vilka övningar man kan göra för att träna just den latinska lilla jäveln till muskel. + att jag ska kunna en massa om kost, vila och skador också. Skjut mig, igen.. Inte glad och inte kry ikväll.

M I G R A I N E

May 30, 2011 time 19:54


Wtf hände? Fick världens migränanfall då jag kom hem och har varit okontaktbar i typ 3 h. SÅ snabbt sprack kvällens planer om att plugga. Lucky me. Wellwell. Dagen har varit helt okej. Spanska nationella gick åt helvete, men datakunskapsprovet gick bra. Sitter just nu och väntar på att min iphone ska bli klar. Har återställt den p.g.a en drös av olika anledningar. Så nu bönar och ber jag för att alla mina kontakter ska vara kvar bara!

TORN APART

May 30, 2011 time 17:51


Linne och shorts köpta i USA - Kofta ZARA.

Försov mig iorse vilket reulterade i att jag bara slängde på mig första bästa kläder.
Ibland blir det ju så också..

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN DEL 2

May 29, 2011 time 21:55
Fråga:Vad är det sjukaste du någonsin gjort?
Svar:Hm.. Finns mycket sjukt jag gjort i mina dagar! Dock ingenting som är lämpligt för att skriva här (A)..hehe.

Fråga:favoritblogg?
Svar: Främst mina kompisars :)

Fråga:tränar du mycket? Isåfall, vad? och hur ofta brukar du träna?:)
Svar: Önskar att jag kunde träna mer, men den tiden har jag helt enkelt inte. Men minst en gång/ vecka. Tränar oftast i "gymmet" men annars far jag ut och springer eller powerwalkar!

Fråga:om du bara fick bära kläder i en och samma färg hela livet, vilken färg skulle det vara då?
Svar:Men gud så svårt.. Måste nog svara svart. Tråkigt som fan men funkar i alla lägen.

Fråga:om du var tvungen att operera en kroppsdel, vad skulle du operera?
Svar:Hm.. Inte för att jag vill göra något utav dessa. Men näsan eller brösten.

Fråga:vad är det godaste som går att äta enligt dej?
Svar: Kan man svara mat?  ..(A)

Fråga:vilken är den absolut viktigaste egenskapen hos en kille om du ska gilla honom?
Svar:Det är ju som helheten av alla egenskaper. Men jag vill definitivt kunna lita på honom.

Fråga:Vilken är din favoritserie och vem introducerade dig för den och när/hur gick det till? (snälla säg att det är GG)

Vad tycker du om rymden? Skulle du kunna tänka dig att flytta till månen? Möjligen till Mars? Tycker du att stjärnor är coolt?

Vilken ost är den godaste rent allmänt? Om man ser på olika aspekter då, vilken ost är godast på macka? På pizza? Att äta som den bara är?

Har du börjat övningsköra än?

Jag väntar med spänning på dina svar. Hoppas att du svarar snart. Det kliar nästan i mina fingrar. Har egentligen tuuusen frågor, men de här kändes som viktigast för tillfället! Puss och Kram!

Juste, en utslagsfråga också: Kan du lista ut vem jag är? ;]
Svar: Min favoritserie är definitivt GossipGirl, och jaa Jolinn "introducerade" mig för den under en extremt tråkig film som vi såg på i aulan i 9an. Istället såg vi alltså på GG på hennes ipod!
Rymden är nog ingenting för mig! Verkar läskigt däruppe, men definitivt häftigt. Någon flytt till månen är dock inte aktuellt.
ALL ost är god, okej nu ljög jag grovt. Men jag gillar port salut skarpt och i alla lägen!
Jag började övningsköra i helgen!!
Jag är osäker på vem denna filur kan vara, men jag chansar ändå på Jolinngumsan, hehe lovar att jag har fel!! :DJaja puss och kram!

Fråga:Säg någonting du aldrig har gjort?
Svar: Oj det finns mycket jag inte gjort. Men något som många i min ålder gjort, men inte jag, är att ha solat solarium! :)

Fråga:Hur gör man slut med någon på bästa sätt?
Svar:Finns inget bra sätt att göra slut på. Gör det bara öga mot öga och framförallt, var ärlig. Förklara varför du känner som du gör och säg ABSOLUT inte "Det är inte du, det är jag" eller "Du förtjänar bättre" Så jävla uttjatat, var brutalt ärlig hur mycket det än svider.

Fråga:Har du någon gång lekt med någons känslor?
Svar:Vill så gärna svara nej på den här frågan. Men det kan jag inte. För ja, det har jag tyvärr.. Fler har dock lekt med mina känslor än vad jag har lekt med deras. Det har iockförsig inte med saken att göra, jag ångrar det än idag.

Fråga:Skulle du kunna säga att du upplevt äkta kärlek?
Svar: Nej.

Fråga:skriver du alltid om samma kille? Är den killen som du skriver om nu den där som du skrev om typ hela historien om en gång? Alltså han som du "lärde känna" på fb osv...
Svar: Som jag sa tidigare, så är det absolut inte så. Killen jag lärde känna på fb har jag aldrig skrivit om annars, vi är definitivt bara kompisar, har alltid varit och kommer aldrig bli något mer än det :)

Fråga:vad skulle du göra om den killen du var jätte kär i och ni var på g(trodde du iaf)och sen går han till din bästa kompis(som du pratat med om alla dina känslor om killen)och "leker" med henne?
Svar: Jag skulle såklart prata med min kompis (utgår från att killen är en lika stor idiot som han låter som och att han där med är inkapabel till att förstå) och förhoppningsvis är min kompis ingen idiot at all och förstår vilket svin killen är :)

Fråga:Vad skulle du göra om din pojkvän var otrogen mot dig?
Svar:Bokstavligt talat sparkat ut aset ur mitt liv? Okej inte riktigt, men nästan. Det finns människor som säger att deras förhållande blivit starkare, fått en nystart, då partnern varit otrogen. B U L L S H I T säger jag. Han kan säga förlåt 1000 gånger och det känns säkert bättre för ett tag eller så. Men det kommer alltid finnas kvar. Det är ingenting man glömmer. Det finns inte under några omständigheter någon ursäkt för att vara otrogen. ALDRIG. Herregud, skulle han verkligen älska mig skulle han aldrig göra det, han skulle aldrig tveka på oss.
Det handlar om att skydda sitt hjärta. Tanken av att han varit med någon annan skulle få mig att gå sönder, sakta men säkert. Visst, alla begår misstag. Men har han gjort det en gång finns chansen att de händer igen. Känns klyschigt att säga att "man förtjänar bättre". Men det är ju så jävla sant i det här fallet..

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN DEL 1

May 29, 2011 time 21:13
Fråga:Hur länge har du känt personen du skriver om hela tiden?
Svar: Alla saker jag skriver om är inte i nutid. Många saker kan ha hänt för månader och år sedan :) Men han jag skrivit om på sistone.. Han känner jag inte längre och gjorde nog aldrig det heller.

Fråga:Vad har du för planer för i sommar?
Svar: I juni har jag inga planer än så länge. I juli ska jag jobba och i augusti vet jag inte än. Ska mest bara ta det lugnt tror jag. Vara med vänner, styra poolparty, ha roligt som fan, festa, kanske dra till trästock. Ni vet, sånt där som hör sommaren till.

Fråga:alltså när ska du ge dig?! seriöst, vi orkar inte läsa dina emo inlägg, det räcker. vad får du ut av att skriva det här?!
Svar: Well, jag har väl absolut inte tvingat dig att läsa heller. Stör du dig kan du väl skita i min blogg? :) Det här är som sagt MIN blogg där JAG skriver om vad JAG vill och känner.

Fråga:Vilka är dina modeinsperationskällor?:)
Svar: Oj, har ingen specifik tyvärr.. Men det blir ju automatiskt nästan att man följer näst intill alla trender som kommer och går. Så jag inspireras väl mycket av modet i helhet. Hittar alltid någonting som passar just min stil :)

Fråga:vad fick dig att börja blogga?
Svar:Brist på annat, eller något sånt? Nämen jag har inget vettigt svar på den frågan. Det verkade mest kul bara, trodde aldrig att jag skulle hålla på så pass länge som jag nu gjort!

Fråga:varför blogg och inte dagbok?
Svar: Varför välja? ;) Haha jag skriver faktiskt både blogg OCH dagbok!

Fråga:säg några killar som du spanar på ;)
Svar: That's a secret I'll never tell ;) ..Men helt seriöst och utan att ljuga så har jag inget span för tillfället :)

Fråga:kan du inte göra ett/några sommaroutfits collage?:D
Svar: Hm.. Vet inte om du syftar på bilder på mina egna kläder eller från olika hemsidor? Men jag gissar på alternativ nr. 2 och visst, det kan jag absolut göra!! :) Håll utkik!

Fråga:Hur många piercingar har du?
Svar: 2 baby! I näsan och naveln :)

Fråga:Vad har du för hudvårdsrutin eller va man ska säga, ser ut som att du har väldigt bra hy =]
Svar: Well.. Ska väl inte klaga på min hy, den duger! Men jag gör ingenting speciellt som ingen annan gör! Är noga med att tvätta obrt sminket varje kväll, sedan så återfuktar jag ansiktet morgon och kväll :)

Fråga:Vad har du för planer efter gymnasiet? ;)
Svar:Efter gymnasiet vågar jag inte ens tänka på vad jag ska ta mig till. Vill dock flytta utomlands i typ ett år och jobba. T.ex. till London, det vore fett. Så det är vad jag vill i nuläget :)

Fråga:Går denna kille i din klass? Vet han om din blogg ?
Svar: Som jag skrev tidigare så är det inte aalltid samma och inte alltid i nutid. Men ja. Han vet mycket väl om min blogg och han vet också när det handlar om honom.

Fråga:Vad faller du för hos killar?
Svar:Det här låter knepigt. Men det ligger i blicken. Sättet han liksom.. Ser på mig.? Låter jättekonstigt.. :)

Fråga:Vilken del av din kropp är du mest nöjd med?
Svar: Åh.. Hm. Haha.. Hjärnan förfan!

Fråga:har du en, eller flera bloggar? :)
Svar: Nejnej, bara en!!

Fråga:Vilken kille tycker du är snyggast i din klass? :)
Svar:Nämen neej det kan jag ju inte svara på..

Fråga:hur ser det ut i ditt hus och ditt gym? har för mig du lagt upp det förut, men jag hittar inte det!:(
Svar:Jaajuste, det inlägget. Det hittar du HÄR. Dock har jag ju gjort om lite i mitt rum nu + att vi lagt till lite saker vid baren i vardagsrummet och gymmets prylar har på något magiskt sätt förökat sig sedan sist! Annars är det rätt så likt sig :)

Fråga: jag har typ inte några frågor till dig, men däremot har jag något att säga: du verkar vara en så jävla stark och underbar människa. min idol typ. och sedan är du typ den snyggaste jag sett.
Svar: Nej men gud vad gullig du är! Blir typ rörd.. (A)

QUICK UPDATE:

May 29, 2011 time 18:59
Jag lever men ska gå och träna nu.. Så med stor sannolikhet är jag snart död.
Ska iallafall svara på era frågor om cirkus en timma, så har ni några fler frågor, ställ dom nu här

GRATTIS PÅ MORSDAG MAMMA

May 29, 2011 time 17:39
G O D N A T T

May 28, 2011 time 23:59TÄNKER INTE VARA RÄDD

May 28, 2011 time 22:33

Ätit för mycket ikväll och blir äcklad av mig själv just nu för jag är så jäkla mätt. Sett på fina filmer har jag också. Annars har jag inte så mycket att säga. Hoppas alla haft en fin kväll.

I am not a second fucking choice

May 28, 2011 time 19:28


Kändes inte sådär jättebra att få ett sms av pappa som sitter på allstar "Hej, Idol-olle är här nu, han sjunger free fallin'. Vill du höra?" Idol-olle, Olle Hedberg? Hoppas innerligt att pappa ser/hör fel. Annars blir jag ledsen.. Nämen istället för att sitta och lyssna på min framtida man så ska jag äta nu. Toppen, verkligen.

PRACTICE DRIVING

May 28, 2011 time 14:34


Bättre sent än aldrig. Var just ute och övningskörde för första gången i mitt liv. Gick ändå helt okej, tror jag? Mamma satt i baksätet och sa att jag skulle köra saktare, pappa satt i framsätet och sa till mamma att hon inte skulle lägga sig i min körning och jag satt och skrek på mamma och pappa att dom skulle va tysta. Familjen Persson-Storm i ett nötskal. Körde iallafall först på en liten skogsväg. Sket typ ner mig när jag fick möte med tanke på att vägen var äckligt smal. Sedan så körde jag hem också, hehe på vanlig väg!! Var så stolt! Okej.. Det var automat. Lär ju dö när jag ska köra med manuell växling. Men ändå, någonstans måste man ju börja. Btw så är det mänskligt omöjligt att backa. Shit jag såg ju ingenting..

C H E R R Y

May 27, 2011 time 23:57


Min kväll i stort sett

WE SPEND TOO MUCH TIME WONDERING WHY WE'RE NOT GOOD ENOUGH

May 27, 2011 time 21:42

Den älskade MER-bilen var på kärt återbesök idag, så när jag kommer tillbaka till skolan på måndag väntar inte 2 utan 5 flaskor MER i mitt skåp. Hm.. Lär väl vara tanken av det som får mig att vilja kliva upp måndag morgon. Fick förresten ett riktigt glädjande besked om ett MVG idag på musiken. Känns förjävla bra om jag ska vara brutalt ärlig. Och spanskanationella då? Jadu. Mitt prov som jag skrev idag lär bli ett bevis på att man INTE kan skriva eller förstå spanska klockan "för tidigt på morgonen". Gick precis lika dåligt som jag hade trott att det skulle göra. Så ingen stor häpnad precis. Ska dra igång någon mysig film nu. PUSS

NO FUCKING TEARS

May 27, 2011 time 20:48Topp JC - Jeans H&M - Kavaj H&M

NI ÄR JU SOM SÅ FINA

May 27, 2011 time 19:15Nu känner jag igen er, ni är toppen på att ställa bra frågor verkligen! Tror att jag avslutar frågestunden imorgon och ger er alla svar på söndag! Men.. Vad gör jag här? Hade egentligen som plan att stanna kvar i stan efter skolan med Emelie, käka middag, dra på yran och sen partyparty. MEN. Taggen försvann snabbt som fan med tanke på vädret så vi for hem istället. Kändes ju jobbigt att ha gått runt och kånkat på allt i väskan hela dagen.. Menmen. Tycker synd om dom som spelade idag i regnet. Fan det borde vara olagligt med regn på yran.. Jaja, hoppas alla får en suuuuperkväll iallafall!

MORE THAN ANGRY WORDS. I HATE THIS SILENCE. IT KILLS ME.

May 26, 2011 time 21:15Ingen aktiv kväll ikväll. Pluggar spanska så det står härliga till. Har nationellt prov imorgon. Skjut mig?
Vet inte HUR jag ska lära mig eller VAD jag ska plugga på. Så jag hamnar ju såklart här istället. Det är dock jävulskt tråkigt hur mycket jag har tappat i spanska. I 9an hade jag MVG och jag tyckte verkligen att det var kul. Nu är det hur tråkigt som helst och jag fick G på senaste provet. Vad hände kan man ju fråga sig?
Jaja adiós!

OCH FORTSÄTT ATT KOMMENTERA PÅ FRÅGESTUNDEN NU

YOU LET ME DOWN

May 26, 2011 time 17:29

Blus från ZARA

Väldans härlig dag idag måste jag säga. På förmiddagen fick vi lyssna på 4 st föreläsningar om ledarskap, var bara en som var riktigt bra, men helt okej var det. 2 timmar senare blev det lunch och efter lunchen fick vi glass! Gjorde nästan min dag. Vet inte riktigt varför vi fick glass men jag tror att det har att göra med att ett företag skänkt 35 miljoner kronor till våran skola för en satsning på teknikutbildningen. FETT. Jaja. Senare på dagen så märkte vi att en hel del elever gick runt med MER-flaskor, den där festisen ni vet? Så vi följde strömmen som ledde oss ut från skolan och där står en skåpbil med en fet MER-logo på, skön musik är på och två glada filurer står och delar ut MER-flaskor av deras nya smak äpple-päron-fläder. HUR GRYMT? 2 var fick man dessutom. Älskade min skola idag.

Förresten så är ni inte jättebra på att ställa frågor på frågestunden.. BOMBA förfan!

FÖR JAG KÄNNER JU SÅ MYCKET

May 25, 2011 time 21:25
Insvept i tankar och känslor, igen. Undrar hur jag hamnade här. Jag som alltid kallat mig själv stark. Var det bara en lögn jag alltid levt i? Jag hade inte svårt att lita på människor. Det har jag inte nu heller. Men när det handlar om att tycka om någon. Älska någon. Blotta sitt hjärta. Då tar jag ett steg tillbaka. Varför? För jag har blivit sårad utan mening, utan någon slags förklarning och utan att du vet om det. Det är precis lika sjukt som det låter. Jag är säker på att du inte alls har haft någon plan på att få mig att känna såhär så därför kan jag heller inte ge dig skulden för någonting du inte gjort. Men jag tror att det är det som sårar mest just nu. Hade jag vetat exakt hur allting låg till, varför det blev som det blev, varför du aldrig hörde av dig, varför jag satt ensam med ett frågetecken inom mig varenda kväll, varför gropen i hjärtat grävdes större och större och större. Hade jag vetat varför, hade jag iallafall vetat vad jag skulle bearbeta. Vad som var orsaken. Vad fan det var som åt upp mig inifrån och ut. Men nu? Jag vet ingenting. Men jag känner av det så jävla mycket. Så svar ja. Jag är rädd för att inte våga låta det gå såhär långt igen. Jag är rädd för att aldrig våga känna såhär igen. Det kändes ju bra till en början, det gör det ju oftast. Jag är rädd för att jag ska hitta någon underbar som är rätt för mig, men inte vara kapabel till att känna någonting för honom, för känslorna kommer inte kunna jämföras med dem jag en gång kände för dig. Det var äkta känslor jag kände. Äkta känslor. Får man bara en chans då det gäller såna? Fungerar de som någon engångspryl? Använd - släng. Borta. Förevigt.


F R Å G E S T U N D

May 25, 2011 time 19:24

U know the rules, u know what do to. Ready, set, go!
STOOOOPPPPP

Justnotthekindofgirlguysfallinlovewith.

May 25, 2011 time 17:31


tröja från London och shorts från USA. Röda öron är hett btw.

Riktigt skön dag idag faktiskt. Började med sovmorgon, sedan NKB och sist simning med klassen. Kom därför hem tidigare idag! Det gick helt ok att simma, glömde dock plåstret till naveln(navelpiercing). Ajjabajja inte bra men jag fick plåster på badhuset istället, bättre än inget + att jag har rengjort jättenoga nu sen jag kom hem. Hoppas att jag inte får någon infektion bara.. Nämen, vi hade iallafall livräddning idag. Gick väl helt okej förutom då vi skulle dyka. Man kan väl säga att jag fokuserade mer på att bikinin skulle sitta kvar på rätt plats (vilket den ändå inte gjorde..) än att rädda dockan på botten.. Poor little thing.. Nu ska jag käka middag, sallad med grillade tigerräkor, YUM.
Blir förmodligen en frågestund senare, var efterfrågat så :)

PLEASE REMEMBER ME

May 24, 2011 time 22:18


Det är ok att tycka att jag litegrann ser ut som en sur/arg/ledsen hund på andra bilden. För jag håller nog med då. Ikväll har jag pluggat spanska, ätit chokladtårta + vindruvor, sett på tv och gråtit. Vänta.. Gråtit?? Ja. Ni läste rätt. Jag blir alltid ledsen när jag kollar mig själv i spegeln riktigt länge. Inte för hur jag ser ut eller så. Men om jag kollar mig själv i ögonen i en spegel riktigt länge så ser jag tillslut att tårar börjar bildas, jag blinkar och vipps. Jag gråter åt min egna spegelbild. Låter ju hemskt. Verkligen. Men det är sant. Vet inte vad det beror på. Ibland måste man nog bara gråta. Inte för att det känns bättre eller så. Nu ska jag krypa ner i sängen, se på film och njuta av tanken att jag har sovmorgon imorgon. PUSS

"YOU'RE WORTH IT"

May 24, 2011 time 20:48

Att det ska vara så svårt att avsluta de kapitel som passerar i mitt liv med ett leende. Vissa varar länge, vissa varar kortare, vissa varar föralltid men vissa varar aldrig. Jag har stått kvar på samma jävla blad i något som känns som en evighet nu. Någonting strävar emot. Jag kan inte rycka loss bladet som jag redan läst så många gånger. Det finns ett slut. Där står jag nu och jag kan det utantill. Du säger inte mycket. Nej, förresten. Du säger fan inte ett ord. Det är ensamt även fast du korsar mina vägar helatiden. För du vet ju. Du vet att jag försöker möta din blick, försöker säga hej men framförallt så försöker jag samtidigt undvika det. Det känns som om du känt mig förevigt. För du lyckas verkligen trycka på alla de punkter som sårar mig mest. Ord kan inte beskriva.

I KNOW LIFE CAN BE UNFAIR, BUT THIS IS FUCKING RIDICULOUS?

May 24, 2011 time 18:32


.. Men ni är faantastiska! Gud vad glad jag blev när jag såg att det hade trillat in en mängd bra idéer på om vad jag ska skriva om! Ska definitivt ha det i åtanke! Så tack så jättemycket!! Dagen har varit lång. Började med Matte nationella. Ingen kommentar. Sedan så hade vi lektioner resten av dagen och jag var heeelt grötig i hjärnan(är det ens ett uttryck?) det kändes då tungt iallafall. Fick dessutom veta att jag borde satsa lite på NKB nu i slutet för att nå bästa resultat ,
vilket verkligen var det sista jag orkade höra. Är ju så himla skoltrött..

ANTYDAN AV BLOGGTORKA..

May 23, 2011 time 21:49

.. För nu har jag gått så långt att jag ägnar ett helt inlägg åt att berätta att jag har köpt nya underkläder.
Förfan, hjälp mig nu. Mer outfits är inte så lätt att lägga ut med tanke på att jag inte byter om flera gånger per dag. Tips och sånt skulle ju vara kul, om jag visste vad jag skulle tipsa om. Ska försöka bli bättre på att visa lite olika frisyrer som ni bett mig om. Men mer då? Vad vill ni ha? Frågestunder? Texter? NÅGOT HELT ANNAT? :)
Bomba mig med ideér är ni urgulliga.

Förretsen så tycker jag om mina nya trosor. Dom är söta.

LEE STAFFORD

May 23, 2011 time 19:43

Måste bara tipsa om det här torrshampoot från Lee Stafford. Helt ärligt så har det räddat många kvällar/dagar/nätter U name it. Perfekt om du kanske försovit dig och inte hinner duscha. Låter nästan brutalt, men jag tror garanterat att du skulle kunna gå runt med otvättat hår flera dagar så länge du har det här (dock gör jag ju inte det).
Menmen, bara att spraya litegrann i hårbotten och det ser helt normalt ut igen.
Dessutom så täcker det upp (iallafall för mig) ev. utväxt.
Sen så vet ju de flesta att det inte är bra för håret att tvätta det för ofta med tanke på att vattnet inte innehåller samma pH-värde som håret osv så torrshampoo är definitivt bra för dem som försöker spara ut håret.
5 av 5, supernöjd.

Update: Finns att köpa på de flesta butiker, som kicks osv. Men jag köpte mitt på nelly.com för 79 kr om jag inte minns fel. Billigt OCH bra.. Superkombo.

I HAVE TO FORGET WHAT I WANT TO REMEMBER WHAT I DESERVE.

May 23, 2011 time 17:05
Kjol second hand - Jeansjacka från London - Topp rut m.fl.
Enkelt och somrigt tänkte jag då jag vaknade till en klarblå himmel imorse. Kom hem för ett tag sedan, genomblöt av dagens spöregn. Bra tänkt där. Ångrade mitt klädesval som FA-AN. Kan jag ju erkänna.

C H O C O L A T E

May 21, 2011 time 23:18
Bojkottade kulturnatta ikväll och stannade inne med en fenomenal chokladtårta istället. Slagit fucking rekord ikväll och varit hemma både fredag - lördag. Det var ett bra tag sedan. Men föredrar ändå att vara med vännerna. Fast ibland behöver jag sånt här också. Jaja, ska sluta snacka nu. Hoppas alla som inte bojkottar kulturnatta ikväll får en sjukt skön kväll och ni som gör detsamma som jag, frivilligt eller inte, får ha det kanon också.
PUSS

Utkast: Känslor, Maj 21, 2011

May 21, 2011 time 18:47
Vissa dagar önskar jag verkligen att känslor inte existerade i min värld.
För det är när jag verkligen känner efter som jag bryter ihop totalt.
Rasar utan en förvarning. Ligger livlös.
Men ändå kan jag känna så jävla mycket.
Jag känner att jag ÄR ensam. Att jag INTE har glömt bort dig, men definitivt glömt bort mig.
Jag vet att jag förtjänar bättre. Jag förtjänar någon som tycker om mig för den jag är.
För att jag är rätt så klumpig. För att jag kanske gör bort mig lite då och då.
För att jag skrattar alldeles för ofta. För att jag har svårt att släppa taget.
För att jag inte alls dansar graciöst men dansar ändå.
För att jag ser ut som jag gör. För att jag kan gråta ibland.
För att de flesta inte ens vet vem jag är. För att jag bryr mig lite för mycket.
Bara för att jag, fan i mig, är fantastisk för den jag är.
Men det kan bara vara så förbaskat svårt att vänta på denna någon.
Du har garanterat mig nu, du är inte någon.
Du tycker ju inte om någonting som innefattar mig.
Men jag har aldrig hittat någon manual över hur jag ska glömma bort dem som bryr sig som minst om mig.
För det är dem jag lyckas bry mig som mest om.
Magiskt, tragiskt, kalla det vad du vill, men jag föreslår idioti.
Jag är inte mer än människa.
Jag vill älska någon så mycket så att det gör ont.
Men, jag vill att han ska känna detsamma.
Den dagen detta inträffar. Då vill jag att känslor ska existera i min värld.
För då ska jag verkligen känna efter, sväva på moln och inte ens vara i närheten utav att bryta ihop.
Tills dess ligger jag kvar här. För du fick mig att rasa, igen.

VARFÖR ÄR JAG INTE DÖD ÄN?

May 21, 2011 time 18:02
Hm.. Jorden skulle väl ändå gå under 18.00? Så vitt jag vet så lever jag ännu.

FEEL THE SUN SHINE ON MY FACE

May 21, 2011 time 10:56


Vaknade av att solen sken in på mig genom en liiiten springa mellan fönsterkarm och rullgardin imorse. Klockan var typ bara strax efter 9 men jag var pigg ändå. Somnade tidigt igår framför en mysig film. Tipptopp. Ska nog gå ut snart, vet inte vad jag ska göra. Kanske fara ut med moppen tills jag kommer någon vart. Vi ser ju helt enkelt .
PUSS

JAG KÄNNER NÅGOT FÖR DIG

May 20, 2011 time 22:12

Du vinner och jag dödar känslan.

Mätt som ett as, lagomt fräsch, less och trött. Toppenfredag mina vänner! Nämen, jag ska bara lägga mig ner i sängen och se någon mysig film. Kanske baka något om jag orkar. Men.. Det gör jag nog inte.
Fått hem lite stuffs från nelly.com. Kan ju kanske visa det imorgon eller så :)
Förresten. Känner att en bloggtorka är påväg.
VAD VILL NI SER MER UTAV HÄR?

IT'S TIME TO TAKE A RISK

May 20, 2011 time 18:52PÅ TOK FÖR VARMA KLÄDER FÖR EN DAG SOM DENNA.
Shit alltså, varmt som fan. Gissar på att alla kläder är för varma för idag!
Men jag klagar absolut inte! Ikväll ska jag, håll i er nu, vara hemma!!
Minns inte senaste gången jag var hemma en fredag så det är rätt skönt faktiskt!

F U C K . I T

May 19, 2011 time 22:04


Nu regnar det igen. Stör mig inte särskilt mycket. Men om det börjar åska blir jag rädd och jag tänker FAN inte sova om det åskar. Då vet jag inte vad jag gör. Usch.. Hatar åska. Eller okej, det är rätt mysigt. Det är regnet också. Fast.. Inte när man är ensam.

ROLIGASTE PÅ LÄNGE

May 19, 2011 time 20:18

Skrattade så jag grät idag. Speciellt där strax efter 2 min. Men.. Se hela.

Brutalt jävla rolig.


I'M DONE TRYING. IF YOU WANT ME IN YOUR LIFE, LET ME KNOW. BYE.

May 19, 2011 time 19:41Har just ätit middag. Grillat. Lite för grillat om jag ska vara ärlig.
Ikväll har jag lovat mig själv att inte ens snegla på några skolböcker. För ikväll tänker jag INTE plugga.
Ska fan i mig göra ingenting alls och njuta av att för en gångs skull inte behöva det heller
(okej, nu ljög jag, egentligen behöver jag plugga spanska. MEN DET GLÖMMER VI).
Läste igenom min dagbok nyss. Gulligt tänker ni, en dagbok hon sparat sedan typ 5an. Men icket. Senaste gången jag skrev var igår. Första gången jag skrev var för snart ett år sedan. Fattar ni hur mycket som har hänr under den tiden?
Fucking älskar mig själv för att jag har skrivit ner allt, satan så spännande det är!!

IF HE DOESN'T CHASE YOU WHEN YOU WALK AWAY, KEEP WALKING.

May 19, 2011 time 18:09


Tung dag. Ingenting går som jag vill längre. Vart dessutom så jävla speedad på min lunchrast, har ingen aning från vart energin kom. Men nu är jag HUUR trött som helst. NKB-provet gick inte vägen och nää.. Inte min dag idag.

DET ÄR LÄTT ATT SÄGA, SÄGA ATT ALLT LÖSER SIG MED TIDEN.

May 18, 2011 time 20:59Jag kan gömma mina känslor. Le som om ingenting har hänt. Men jag är ingen idiot och det är inte du heller.
Du känner mig för väl. Du skulle se på mig på 1000 meters håll om någonting var fel.
En diffus känsla av att du inte längre bryr dig har hunnit ikapp mig bakifrån. Även om det är jag som förstör, jag som försvinner, jag som gör slutar att höra av mig, så är det fortfarande du som låter mig göra det.
Det leende jag log har avtagit, det lite för ljusa och överengagerade tonläge jag pratade i har försvunnit, mina blickar faller mot golvet, likaså den lysande självkänsla jag förut bar med den stolthet du gav mig.
Jag vet att du har märkt det. Det här är inte jag. Du väljer bara att inte se det.
Det är ju så jävla lätt att säga. Säga att allt löser sig med tiden, ellerhur?
Jag har fastnat i en tom verklighet och du hjälper mig inte att lossna.
Men jag tänker inte be dig en gång till.
Jag har valt fel väg tusen gånger om, och än har jag inte ens lärt mig att gå.

SHOULDN'T HAVE LET YOU KNOW..

May 18, 2011 time 17:37


Topp med transparent rygg - Weekday.

Lekte au natural idag. Nästan. Hade ju som sagt simning efter lunch och då passade det ju inte så bra med den vanliga make-up'en. Så därför kletade jag bara på lite vattenfast mascara imorse, la upp håret i någon slarvig uppsättning och begav mig mot skolan för matte nationella.

1. Vattenfasta mascaror är inte till för att BADABADA med, kanske ett simtag utan att få vatten över ögonen. Då kanske den funkar. Inte dagens mest lyckade plan om man säger så..
1,5. (kom på den här punkten sist men orkade inte skriva om alla siffror heh) Iallafall. Dyk, under inga omständigheter, med en bandeau-bikini. Slutar ALDRIG lyckligt..
2. Mattenationella. I vanliga fall så sitter jag och tänker "Damn girl, du spikar ju fan MVG på det här" när jag väl skriver provet. MEEEN såfort man stiger ut i korridorerna och får höra de rätta svaren av vännerna så rasar allt, likaså mina planer om att ändra inriktning och bli världskänd matematiker. ICKET..
3. Uppdateringen kommer vara oacceptabel ikväll, men jag har ett viktigt NKB-prov imorgon.
4. Jag vet inte vad som händer. Verkar som om lite mer än bara proven i skolan rasar just nu..

In case you ever change your mind..

May 17, 2011 time 22:03

..I'll probably sit here for a while, maybe not forever, but for a while.
And you know it's an emty seat next to me. Right?

PLEASE, DON'T LET ME GO.

May 17, 2011 time 20:54


Det där med att plugga djävul ikväll.. Det gick inte så himla bra va? Nä precis.. FUCK vad jag kommer få plugga imorgon istället, älskar att skjuta upp saker och ting dygnet runt.. Imorgon blir en psykiskt jobbig dag. Morgonen börjar med lite morgonmys, Matte nationella. Efter det... *Skräckfilmsmusik*.. Simning med klassen. Fråga mig inte varför. Men det är någonting som jag verkligen hatar. Att simma med klassen. Funderar på att dra dit i våtdräkt, bara för att liksom. Efter det så slutar jag åtminstone. Wish me luck babes! PUSS

K R E A T I V T

May 17, 2011 time 19:49

Kreativ som jag är så har jag börjat göra något åt mina 576 foton som tidigare bara legat på en hög. Satte ihop några foton i ett par antika ramar. Kan blir bra! Dock ser ni bara två av ramarna på bilderna, har egentligen gjort 2 till också. + att jag har 4 ramar kvar. UUH.

1, 2, 3 LET'S DIE

May 17, 2011 time 18:18Man får väl tro vad man vill om att världen ska gå under på lördag. Men bara för att jag tror på allt sånt där så går jag såklart på det här med. Sitter typ med dödsångest och tänker på livet. Okej, inte riktigt, men nästan. Känns ju bra att spendera mina sista dagar framför matteboken samt läran om genetik.. Ni som inte förstår vad jag pratar om kan ju alltid klicka här.

DOCK så vart jag förvånad över vad mina föräldrar egentligen tror om mig ibland. Skulle berätta om att jorden går under den 21 maj för dem, och ja. Dom reagerade väl inte direkt som jag trodde.

Jag och mamma sitter i bilen.

Jag- Mamma, jorden går under på lördag!!
Mamma- Jahaa, tar bigbrother slut då eller?

Vid middagsbordet.
Jag- Pappa, världen går under på lördag!!
Pappa- Jahaa, är det någon stor REA som du missar eller?

VAD TROR DOM OM MIG?

INNAN DU GER UPP

May 16, 2011 time 22:05

Fick inga rättvisa bilder på tavelcollagen så de får fotas imorgon i dagsljus istället!
Nu ska jag bege mig mot min ääälskade säng. Puss

DU VET SÅ VÄL VART DU HAR MIG

May 16, 2011 time 20:21


Knarkar mysig musik ikväll. Söker anledningar till att inte plugga, största anledningen läser ni just nu.
"Oj, måste ju blogga.."
Har gjort en finfin tavla ikväll med lite överblivna bilder.
Ska försöka fota den utan att blixten reflekterar sig i glaset så ni också får se.

-Precis där jag inte vill vara.

You Give My Middle Finger A Boner

May 16, 2011 time 18:59

Kickar ass och är bara allmänt grym ikväll. Just ätit kycklingwok, uppskattas väl av familjen Persson-Storm.
Påtal om Storm (min mammas efternamn) så funderar jag faktiskt på att lägga till det i mitt namn,
bara för skojs skull. + att mamma skulle dö av lycka.
Josephine Persson Storm. Det funkar fan.
Får väl se om jag någon gång faktiskt tar tag i det hela.

WELL .. BECAUSE I'M AN IDIOT, THAT'S WHY!??

May 16, 2011 time 17:19
Kjol second hand - tubtopp JC - kofta ZARA.

Ser halvt drogad ut på alla bilder, men så är icket fallet. Dagen dög, men jag orkar inte rabbla upp den från början till slut. Kan iallafall säga att jag skrev en utvärdering angående en träningsplanering jag följt på idrotten när jag kom hem. FAN vad skönt att den är gjord. Dock har jag en hel del plugg ikväll. NKB och Matte, yees.

PÅ GRÄNSEN MELLAN TVÅ KÄNSLOR SOM INTE HÖR IHOP

May 15, 2011 time 21:30

Lördag - Tog inte så många bilder tyvärr, men en himla fin kväll var det. Supergod mat och trevligt sällskap. Fångade dock inte ens hälften av alla som var där på bild. Men det var iallafall mysigt!
Gick till bussen senare på kvällen, kom lite tidigt så jag satte mig ner på marken med musik i öronen.
Regnet öste ner och det kändes som om det var för min skull.

SLUTA VÄNTA NU

May 15, 2011 time 19:44
Jag har nått den där punkten som just nu väger all tyngd i världen.
Jag känner det nu. Vad jag än gör kommer ingenting förändras.
Här finns det ingenting att hämta. Ingenting att hålla fast vid.
Känslan får mig fan att vilja spy.
Ingen vill väl vara ensam, men just nu har ensam har aldrig låtit bättre i mina öron.
Efter ett tag blir det ansträngande att vara den enda.
Den enda som känner något. Den enda som hör av sig. Den enda som väntar.
Väntar på ingenting.
Jag
har gjort mig själv till ett jävla offer.
Ingenting är ditt fel.
Du vet att jag hade knytit ihop alla känslor
och slängt iväg dem om jag hade kunnat.
Det är det enda jag uppmuntrats till på sistone
och på den fronten kommer ingenting heller att förändras.
Vad jag än gör, ellerhur?

LÄMNA VERKLIGHETEN OCH GITTA FRÅN PLANETEN

May 15, 2011 time 18:20Fredag i bilder.
Fyfan vilken skön kväll nu när jag tänker tillbaka.

GRATTIS LOVISA!

May 14, 2011 time 13:31
Hey guys! Är fortfarande hos Lina och planerna för dagen/kvällen blev lite ändrade! Gårkvällen var G R Y M. Vi firade ju som sagt Hanna och Lina med en massa trevligheter! Ett gäng flickor som bara hade förjävla roligt helt enkelt. Vi fixar oss nu men drar snart in till stan! Ikväll vankas det middag hos födelsedagsbarnet Lovisa, lär ju bli riktigt trevligt även om jag fortfarande är rätt sliten sen igår! Bilder kommer for sure, vi hörs garanterat ikväll!

I'VE NOTICED IT NOW -

May 12, 2011 time 22:03
- It's not that you're not the right guy for me, I'm just not the right girl for you.

3 TIMMAR SENARE

May 12, 2011 time 21:28

.. Duschat länge ikväll. Pluggat ikväll. Eller ja, försökt iallafall. Slutade med att jag satt och rensade gamla musiklistor FAST med mina böcker och papper i närheten iallafall! Does that count? Lär bli en tidig kväll ikväll, är rätt trött faktiskt! Menmen. Imorgon så lär jag inte komma hem förens på natten. Ska nämligen fira Lina och Hanna! Lär bli riktigt bra faktiskt!GUESS I'M DESIGNED TO BE ALONE

May 12, 2011 time 17:35
Konstig dag idag. Mycket känslor. Mest dåliga känslor. Usch. Ingen bra dag idag..

ONE BROKEN HEART CLOSER TO HAPPILY EVER AFTER

May 11, 2011 time 19:31


Är för upptagen med att tänka på vad som ska hända i framtiden att jag glömmer bort att leva i nuet. Glömmer bort dem som faktiskt betyder något. Glömmer bort att bara vara jag. Fan Josephine vad håller du på med?

Har just ätit middag och är mätt som ett as nu! Hade tänkt plugga lite ikväll, men det lär inte bli något mer än en tanke. Kanske ska träffa en vän istället. PUSSPUSS

BUT ..YOU'RE JUST NOT WORTH THE FIGHT ANYMORE

May 11, 2011 time 17:20

transparent topp ZARA - kjol second hand.

Enkelt idag. Vädret är fortfarande skönt så jag är fortfarande lycklig. Men något som typ räddade mitt liv då jag kom hem var då jag insåg att jag har kvar anteckningar från ett genetikprov jag skrev i 9an, och guess what? JAG HAR GENETIKPROV NÄSTA VECKA. Hur glad blir man inte då? Åh. YES!!

I WILL GIVE UP THIS FIGHT.

May 10, 2011 time 21:20


Har alldeles precis duschat. Ren igen, hallelujah.
Idag hade jag som alla andra ettor nationellt prov i engelska. Gick helt okej på läsförståelsen.
Men hörförståelsen var verkligen ett skämt! Gud, jag förstod ju verkligen ingenting.
Kändes som om jag satt och lyssnade på en snubbe som snackade grekiska. Tydligen så var det inte så..
Annars en bra dag. Vädret = kanon = Josephine GLAD.
Puss

FÅGELBO

May 10, 2011 time 19:09

Gina tricot 99 kr.

Köpte en ny ring här om dagen! Känner att fågeltemat i mitt smyckesskrin bara växer och växer. Pippifåglarna från glitter, ett dussintal fjädrar och nu denna ring (som ska föreställa fjädrar för er som inte ser det).. Kan väl konstatera att det mer eller mindra börja likna ett fågelbo!

COULDN'T CARE LESS

May 10, 2011 time 18:12


Tröja köpt i London och shorts köpta i USA.

Kom just in från en springtur. Önskar att jag kunde påstå att det var skönt och att jag aldrig känt mig fräschare. Men då hade jag ljugit. Solen stekte djävul och jag höll på att svettas ihjäl. Jag sträckte mig i låret
och är allmänt äcklig nu = vill sjunka ner under jorden. PUSS

JAG SAKNAR DEN JAG VAR NÄR JAG VAR MED DIG

May 09, 2011 time 22:06Jag borde skriva att jag har tänkt en hel del,
men inte riktigt kommit fram till något.
Att jag mår väldigt bra trots allt som hänt,
och inte hänt.
Jag borde kanske också nämna att tiden garanterat inte läker några sår,
bara en varning innan ni kastar er ut med ihåliga känslor som fallskärm.

Är det nu man ska ta chansen.
Chansen att rymma, chansen att fly, chansen att leva.
Ja, det är nog nu. Ingen snö som avslöjar mina spår längre.
Ingen skulle någonsin veta vars man tog vägen.

Ibland försöker jag minnas hur din röst lät.
Du såg verkligen rakt in i mina ögon,
viskade att jag var vacker och pussade mig på pannan.
Förstår du hur bra det kändes?
Det var ett tag sedan.
Ett tag sedan det kändes så bra.
Ett tag sedan jag kände att jag levde ett liv
som ingen annan i hela världen hade levt innan.

Tystnaden på våra läppar ersätter nu de långa konversationer
vi brukade dela du och jag.
Du och jag.
Jag och du.
Du.
Jag.

B I R D S

May 09, 2011 time 20:36

Två små fåglar från glitter har fått flytta in hemma i mitt smyckesskrin. Dom trivs bra där. Jag gillar dem.

POOL?? NAH, NOT YET..

May 09, 2011 time 18:41

..Men bara för att den fortfarande är iskall så kan man ju inte låta bli att längta. Vi bytte poolöverdrag igår till sommaröverdraget istället så då åkte jag på jobbet att rensa botten på löv. Vart SÅHÄÄR glad över att slippa se något djur ligga på botten. Är faktiskt rätt vanligt att det trillar ner djur, mest möss. Men även en igelkott och en.. Håll i er, HARE. Fyfan, kan ha varit den värsta dagen i hela mitt liv då jag skulle gå ut på pooldäcket en sommarmorgon och ser en hare ligga på botten. Kan ni fatta synen?.. Dock var det innan vi hade staket runt, så risken att det ska hända igen är ju minimal!
Men husrsomhelst, jag längtar. Jag vill bada.

HOT HOT HOT

May 09, 2011 time 17:14Det är nästan läskigt hur varmt det är ute idag. Var FÖR varmt för att ha på sig kavajen då jag cyklade ner till bussen IMORSE. Åh så underbart! När jag kom hem från skolan vid halv tre så öppnade jag en ny b&j och gick ut i solen. Kunde helt enkelt inte ha blivit en bättre start på veckan!
Som ni säkert märkte så var uppdateringen  kass igår, men det berodde på driftproblem på blogg.se.
Lite synd ..

JUMPJUMPJUMP

May 08, 2011 time 19:06

Bikini - victorias secret.
Har varit utomhus i bikini exakt hela dagen! Hunnit med hur mycket som helst känns det som ändå! Har t.o.m tagit fram studsmattan och hoppat lite. Åh! Saknar fan gymnastiken, även fast det var länge sedan jag slutade. Vet att en vän till mig hade tävling idag, tänk om jag hade fortsatt. Gud vad kul.. Jaja, skit samma. Nu ska jag träna. PUSS

S U N

May 08, 2011 time 12:10

ALL min kärlek till dagens väder. ÅH så jäväla underbart!
Ska göra en smoothie och sen gå ut och sola.
PUSS

ÄRLIGT TALAT LIVRÄDD

May 07, 2011 time 22:12
Jag fortsätter att följa din blick som du ägnar åt någon annan.
Luften tycks inte räcka till alla gånger för ibland lämnar jag verkligheten.
Och hur fan andas man utan luft?
Du går alltid några steg framför, bakom dig går jag, du vet bara inte om det.
"Jag vet inte riktigt vad lycka är - men jag känner en strävan efter det."
Jag har gått vilse så många gåner redan.
För samtidigt som jag säger att jag aldrig ska ge upp så lovar jag mig själv att jag ska glömma dig.

YOU GOTTA LOVE THE WEATHER

May 07, 2011 time 19:55


Virkad väst H&M conscious collection - jeanshorts köpta i USA - solglasögon från USA - sjal H&M - virkad bikini som inte syns från primark London.


Thank you for making me feel so alive

May 07, 2011 time 14:10
Efter att ha haft en helt oförberedd bloggpaus på två dagar så är jag nu tillbaka. I torsdags så fick jag lov att skriva en inlämning som tog upp all min tid och igår så for jag till Lovisa direkt efter skolan och kom hem igen strax efter 02. Åt middag hos Lovisa och tog det bara lugnt i några timmar. Sedan så tog vi cykeln till Franz och förfestade där med lite sköna människor. När klockan närmade sig 11 så for vi på fest hos Fanny på Teg. Tog dock inga bilder där men sjukt roligt var det, jättetrevliga människor så gårkvällen var fan bara kanon!

AFTER ALL THIS TIME

May 04, 2011 time 22:37

Trodde aldrig att jag skulle gå såhär långt för en skoluppgift. Min kväll har alltså spenderats med bibeln. Ja, ni läste rätt. Skriver ett arbete om "livet efter döden" och vart jag än vänder mig så hänvisas jag alltid till bibeln. What to do? - Såklart läsa bibeln. Ja nu kan jag ju det mesta om diverse mosesböcker samt korinterbrev.
Nämen riktigt jäkla roande.... HELL NO (Forgive me father for I have sinned)
Men det här håller inte. Bibelförbud i mitt liv från och med NU.

-IT'S STILL YOU.

NÄR ALLTING REDAN ÄR SAGT..

May 04, 2011 time 20:01
..Vad säger jag då?

Inspirationen gällande bloggen har sjunkit till botten. Vet inte vad jag ska skriva. Så nu behöver jag er hjälp.
Vad vill ni se/läsa mer av här i bloggen? Snälla pumpa på med ideér nu för annars lär det förbli såhär jävla tråkigt.. :(

FÖR JAG VILL INTE VARA SJÄLV

May 04, 2011 time 18:40
Tygpåse Primark - Väst primark - body + jeans H&M- Converse.

Huvudet dunkar som fan, svenskan som ska lämnas in/redovisas på fredag är långt ifrån klar.
Livet är väl allt för bra vissa stunder.
Till råga på så hade jag nationellt prov i engelska idag.
Shit.. Skrev fan basic engelska hela provet, 537 ord på mellanstadienivå.
Exakt så kan man beskriva det faktiskt.
Fast fan jag skiter i det, jag mår bra nu.
JÄTTEBRA

Förresten så är jag ett muskelberg.
Ni kan kalla mig hulken.

BARA FÖR ATT JAG ÄR JAG..

May 03, 2011 time 22:42

.. Så ställde jag min bricka med fika lite smidigt på en bok som stack ut från skrivbordet. Sedan efter ett tag så stödjer jag såklart armbågen på just den boken så att hela brickan med fika hamnar i mitt knä, fast upp och ner.

Kan bara vara jag som lyckas med sånt här.. Klant!

Dags att städa upp detta.. Fan att kameran har slut på batteri.

Snygg tjej hon där Josephine:)


FUCK THESE FEELINGS

May 03, 2011 time 20:08Jag hoppas att solen någon dag ska lysa på dig din dystra jävel
och att du ska känna precis det jag en gång kände.
Alla förtjänar att uppleva den känslan, underbar.
Men jag har verkligen försökt den här gången.
Som om jag packat ner alla mina känslor i en för trång väska
för att skicka iväg den oadresserad,
Men allting ryms inte alltid. Det har ni säkert märkt av.
Du om någon, tänkte jag. Du om någon borde förstå.
Hur kunde jag förvänta mig det, tänker jag nu.
Men jag kan inte undgå tanken.
Hur fan tänkte du?UNDRESS ME

May 03, 2011 time 17:52

Det blev väldigt enkelt och bekvämt idag. En stor svart tröja som man egentligen skulle rymmas flera personer i, ett dussintal fjädrar i ena örsnibben, lite kors och diverse kedjor runt halsen och såklart mina älska Converse som kan bäras till allt.

TODO ES POSIBLE

May 02, 2011 time 20:08

Jag gjorde det, jag tackade ja till sommarjobbet (läs slavjobbet) på caféet på sundlindska gården via kommunen. Lönen är piss, men lön är pengar och pengar behöver jag. Så i Juli när jag arbetar får ni hemskt gärna komma och hälsa på mig! Men ni då? Ska ni sommarjobba i sommar? Med vad isånnafall? :)

DU FÅR PASSA DIG SOM SATAN

May 02, 2011 time 17:56Ny topp från primark som inte riktigt vill ge en rättvis färg på bild. Men den är lila iallafall, väldigt lila.
Vädret var fucked up när jag cyklade hem idag. Snö eller regn, eller kanske både och? Kallt var det iallafall!
Idag har min grupp på ULS:en skickat in ett rätt stort arbete vilket var skönt att bli av med, en jävla tyngd släppte från ryggen så ikväll firar jag med chokladtårta!

- För jag glömmer aldrig bort vad du gjort.

All things seem possible in May

May 01, 2011 time 21:02
Ny månad, nya tag, nya möjligheter, nya problem.
Varje dag sägs ju vara starten på något nytt. Men ändå känns varenda nya månad litegrann som ett nytt år för mig. Det är väl inte riktigt så att jag sätter mig ned och skriver löften att hålla för den nya månaden, men nästan.
Isånnafall blir månadens löfte:
Att sluta uppleva flashbacks av någonting som aldrig ens existerade.

Igår, då var jag glad!

SILVER AND STUFFS

May 01, 2011 time 19:45Transparant glittrigt linne från secondhand sedan omsytt -
silvrig bandeau från primark London - jeans H&M


Eftersom att jag inte har några foton på mig själv från igår
så löste jag problemet med att visa outfiten på det här sättet istället.

JOSEPHINE TESTAR..

May 01, 2011 time 16:01


Tog mig friheten att gå ut i det härliga vädret och testa de nya "gå-ut-och-gå-skorna".
Reebok easytone.

"Walkingsko för sköna långpromenader. Inbyggda "balansbollar" under sulorna som gör att musklerna automatiskt spänns och aktiveras för att hålla balansen. Resultatet blir effektivare träning och ökad kaloriförbränning. Av mjukt skinn med leopardmönstrat textilfoder. Polstrad kant och bakkappa. Uttagbar, formpressad och kraftigt stoppad textilinnersula. Yttersula i slitstark gummi."

"Nu kan du sluta banta och strunta i gymmet! I vår kommer den nya, revolutionerande skon, Reebok Easytone, som gör jobbet åt dig! Inbyggda bollar i skon gör att du måste spänna och aktivera muskler. Resultatet: du förbränner 28 procent fler kalorier. Hemligheten bakom nya superskorna bygger på en konstruktion av tre inbyggda bollar under sulorna, bak på hälen och under främre delen av skon. Knepet är att hålla balansen, skorna är nämligen designade så att bollarna under sulorna gör att du spänner och aktiverar musklerna för att hålla balansen när du går och tack vare att musklerna jobbar extra, förbränner du samtidigt fett! Känslan blir som att gå på en sandstrand."

Har ju sett dem på reklamen en hel del på sistone och ansåg att det borde fungera.
Så jag satte på mig dojjorna, gick ut och gick och skillnaden var... MARGINAL.
Kan ha och göra med att jag verkligen förväntade mig stor skillnad och därför knappt kände något.
Eller så är jag väl helt enkelt FÖR bra tränad redan.. (Nä, inte ens jag gick på det där!)
I uppförsbackarna däremot så kändes det betydligt mer i baksida lår och rumpa.
Dessutom är det väldigt sköna och inte alls klumpiga eller så.
Men är reebok easytone värd ca 1200 kr? Svar nej.

LAST NIGHT..

May 01, 2011 time 13:17


..Var en väldigt konstig kväll/natt! Kvällen började bra med middag osv (skyll på Lovisa när det gäller det söndergrillade köttet) Men sedan när vi skulle bege oss utåt så hamnade vi liksom aldrig någonstans. Vi cyklade fan från stan till teg till öst på stan till ålidhem för att sedan återvända till Haga. Ojojoj.. Jaja fina vänner spenderades det hela med iallafall, det är huvudsaken!
Tog till råga på allt knappt några bilder..

RSS 2.0