ONE YEAR AGO

November 30, 2011 time 21:48
Satt och tittade tillbaka i arkivet. För ett år sedan för att vara exakt. Helt sjukt vad mycket som förändras. Kanske inte så mycket på utsidan. Men på insidan. Min blogg på sistone har mer eller mindre blivit ett hangaround för emos som mig. Men förut? Läste mina rubriker som för det mesta föreställde meningar som "Jag älskar livet". Det är då jag blir ledsen och fundersam. NÄR fuckade jag till allt? Vad gick snett på vägen? Ska försöka hämta inspirationen från den där överjävligt glada tjejen som existerade här på bloggen för ett år sedan.
.
.
Någonting i blicken stämmer inte överens med den jag bär idag. Glädje, lycka. Inga problem.
Oh dear.. Where are you now?

Don't give a fuck.

November 30, 2011 time 17:05
Pluggpluggplugg, ännu mera plugg. Imorgon är det torsdag och imorgon har jag två feta, viktiga prov som jag inte kan någonting om. Matte och pedl. Weehoo. Dagen har annars varit helt ok. Som de flesta andra dagar. Nästa vecka har jag fältstudier men kommer spendera en del tid på skolan ändå p.g.a. individuella val osv. Men mer om det sen, nu - pedl.

-

November 29, 2011 time 18:55
Ingen uppdatering idag. För mycket som händer i ett för litet liv. Tar mig i kragen och inser faktum imorgon.

SVAR:

November 28, 2011 time 19:04
Hur mår du?
Bra. Till och från mindre bra. Varierar helt och hållet. Men just idag mår jag bra även om jag är förkyld.
.
Har en fråga, Om du måste välja mellan Darin eller Markus fagervall vem väljer du då??
Ingen utav dem kära vän.
.
Har hört av en vän ifrån dig att du är jädrans bra på sjunga!! Lägg upp en vidieo på dig när du sjunger?
Tror jag sagt nån gång förut att så fort jag spelat in en hel låt i studion kommer jag lägga upp den, om jag inte ballar ur dvs.
.
Cola/fanta?
Mascara/foundation?
Sprit/Cola?
Pussas/Kramas?
Snäll/dum?
Ha sex/Se porrfilm? (Let's make a porno!)
Mat/Godis?
.
Vad får dig att gråta?
Ensamheten, meningen "snälla, gråt inte", tanter och gubbar som går hand i hand livet ut, animerade/tecknade filmer där djur dör, Ken Ring - Ber en bön, konflikter, MINNEN, kärlek.
.
Vem är killen som du har kommit över eller ja.. som du tar upp hela tiden?
Det varierar litegrann! Skriver ju mest om gamla känslor och om olika personer.
.
varifrån kommer skorna i "and boy she's bringing med down"?
Scorett
.
känns det inte som om du krånglar till saker ibland? dethär med kärlek och sånt, är det verkligen så komplicerat som du verkar tycka?
Jag krånglar till det mesta så mycket som möjligt bara för att jag är så som person. Har dock bättrat mig på sistone vilket gör mig himla glad. Men ja. I nuläget ser jag mest krångel när jag tänker på ordet kärlek. Men jag vet att den åsikten kommer förändras med tiden så jag är inte orolig!
.
bråkat med elin och lina och dom andra i din klass?
hört att dom är less på er?
Gissar på att du syftar på mig och Lovisa när du skriver "er". Men svaret är iallafall nej, vi har icket bråkat! Har inte hört något om att dom skulle va less på oss, är iochförsig kanske ingenting man säger heller, men det vore ju himla tråkigt isånnafall!
.
Hur kommer man över honom?
Man fortsätter andas i samma takt som man alltid gjort, gråter så länge man behöver, tar den tid det får ta och släpper sakta men säkert taget. En stor del utav att älska någon är att släppa taget. Men det handlar om att våga ge det tid och inte tvinga sig själv att söka någon annan direkt.
.
Vem är din bästa vän?
Har många nära vänner som jag verkligen anser är mina bästa vänner som jag definitivt vågar berätta allt för. Men den som ändå vet det mesta om mig och som jag kan vara 100% mig själv med är såklart Lovsan.
.
Vad ska du göra i sommar?
Sörja att jag inte kan gå ut på krogen medans alla andra får det? Haha nämen seriöst. Ska försöka hitta ett bra sommarjobb, njuta av mitt sista sommarlov i hela mitt liv och så ska jag och favvoflickorna dra till Alanya. Taggad till tusen!
.
Vad ska du göra på jullovet?
I jul kommer min saknade kusinvitamin hit så ska spendera min tid med henne! Lovsan drar ju till Laos men när hon kommer hem har vi planerat att fekka ur som aldrig förr!
.
Vad tycker du om psychot?
HAHAHHAHAHAHAHHA, söta Lovisa, du vet precis vad jag tycker! Åt helvete bara.
.
Vad är din favoritfärg?
Ljusrosa, kornblått, svart och vitt.
.
Vad tycker du om att din kära vän Lovisa kommer vara borta i 3 veckor?
Vill helst inte prata om det. Det angår ingen annan... (fuck u, kommer aldrig förlåta dig)
.
Vad ska du göra på nyårsafton?
Troligtvis Åland, om mamma nu har bokat biljetter, håller inte riktigt koll.
.
Vilken är din favoritpartylåt?
För tillfället: We found love, titanium, levels, fade into darkness och made of.
.
Vad använder du för studieteknik för att få så bra betyg?
Har inte bra betyg i alla ämnen. Men i dom jag lyckas i så börjar jag plugga ca 1 vecka innan. Sedan skriver jag små häften med frågor/svar så jag kan förhöra mig själv!
.

även om det är försent att älska dig

November 28, 2011 time 17:03
Lite såhär känns det just nu. Har ett psykologiprov imorgon som jag knappt börjat plugga inför och som jag alltså måste plugga till ikväll. Så ska sätta igång nu så jag kan besvara frågestunden sen. Så om ni har någon sista fråga så är det bara att fråga på. Pusspuss

Utdrag ur dagbok:

November 27, 2011 time 16:57
Februari 2010:
.. Men jag tröttnade. Jag tröttnade på att slåss när allt jag ville var att du skulle slåss för mig. Jag tröttnade på att se efter dig när allt jag ville var att du någon gång skulle se efter mig. Jag tröttnade på att bry mig, allt jag ville var ju att du skulle bry dig om mig. Jag tröttnade på att le när allt jag ville var att få se dig le. Men mest av allt tröttnade jag på att bara vara mig själv, när allt jag ville, var att vara din.

I don't have to love, you know.

November 27, 2011 time 15:03
Ska alldeles strax gå in i bastun och bo där några klockslag. Idag är det första advent och vi hade inga ljus hemma. Hur tragiskt? Har ingen som helst julkänsla och vill inte ens ha jul än. Har sammanfattat sid 113-149 i min pedl-bok idag eftersom att vi har prov på det i veckan. 7 handskrivna sidor och 3 timma senare var jag klar. Just därför ska det bli rent ut sagt förjävla skön att basta. Har tänt lite ljus, hett på min mysmusik och definitivt släckt alla onödiga ljuskällor i närheten av bastun. Nu ska jag ha lite kvalitetstid. Puss

JOSEPHUCK

November 26, 2011 time 15:03

.
Har glömt bort att berätta att jag har gått och blivit med tumblr.
Lovisa som lärde mig, vet att hon är så stolt! T
änkte iallafall att ni kan kika in där om ni vill det.
Har inte börjat lägga in egna bilder än, bara andras, men det kommer med tiden!
Kika på http://josephuck.tumblr.com/

DON'T JUST WALK, MOVE.

November 26, 2011 time 14:18
Är ganska nyligen hemkommen från stan. Var som sagt med världens vackraste flickor igår och såg på bio. Jag skrattade först så jag ville sjunka igenom jorden och grät sedan så mycket så att jag nästan inte fick någon luft. Ni vet när man gråter och liksom måste hyperventilera för att ens få någon luft? SÅ var det. Efter bion drog sig jag, Lovs och Emma till Umedalen och hade sjukt trevligt bara. Bastade osv, missade sista bussen tillbaka till stan, så sov där men somnade inte förens halv 6! Great. Ikväll ska jag till stan igen, oklart vad som händer än dock :)
Haha en hemsk mobilbild från igår. Hade inga kläder att sova i, så fick göra det bästa av situationen.
Kalsonger och hood. For på ÖB idag och köpte världens finaste festis.

INGEN MUSIKVIDEO HAR NÅGONSIN FÅTT MIG ATT KÄNNA MIG SÅ GALET JÄVLA ENSAM.

November 25, 2011 time 21:09
.
.
.
.
.

Gör oss redo!

November 25, 2011 time 19:29
Riktigt trötta och "snygga" tjejer som gör sig klara för bio! Kommer bli fett, efter bion blir det Umedalen.

SÅG DU MIG FALLA?

November 24, 2011 time 21:56
Tunga ord kväver min trygga fasad. Jag känner ju att jag andas men vet inte om jag lever. Hälften av er väntar på att se mig misslyckas, en fjärdedel vänder ryggen emot och låtsas som om de inte ser mig, idioter. Ni kan inte gömma er bakom era genomskinliga skal längre. Jag ser rakt igenom er. En annan fjärdedel bryr sig visst. Jag har sprungit hela mitt liv. Sprungit för att du inte ska hinna ikapp mig, sprungit för att se om du ens vill hinna ikapp mig, sprungit för att inte bli tagen i kull, sprungit för att ta någon i kull, sprungit för att glömma, sprungit för att minnas. Jag stannar upp och ser mig omkring. Ordet ingenting ekar på högsta volym. För hur långt och snabbt jag än springer kan jag inte springa ifrån någonting som finns inom mig. Det var det du sa "Du är ingenting i mina ögon". Men så länge jag ser min egna reflektion i min spegelbild är jag någonting. Trasig eller hel, det spelar ingen roll, det duger för mig.

I can't do this anymore.

November 24, 2011 time 21:03
Har glömt bort att visa mitt nya sköna linne från h&m. Sinnessjuk urringning, men vad gör det?. Jag gillar den hursomhelst och jag gillar näst intill allt i h&m's nuvarande sortiment. Har pluggat lite psykologi ikväll, duschat och lyssnat på fin musik. Imorgon är det fredag och då ska jag och flickorna på bio och se breaking dawn. Den har fått rätt dålig kritik, men fuck that, jag går in utan några som helst förhoppningar på filmen och skapar min egna åsikt istället! Slutar förresten 11 imorgon, HUR SKÖNT?

-

November 24, 2011 time 19:44

Gotta wake up and face my reality

November 24, 2011 time 17:35
Kom hem rätt nyligen från skolan och hoppar direkt in i plugget igen. 3 prov samt en inlämning nästa vecka, inte det bästa jag vet. Har förresten snöat in mig HELT på låten som visas på min dataskärm. Himla bra. Annars då? Jag lever.
Kickar igång en efterfrågad frågestund ikv!

EMOTIONAL BULLSHIT

November 23, 2011 time 22:38

M E R C I

November 23, 2011 time 21:25
Har haft ont i huvudet och halsen hela kvällen vilket jag inte alls orkar med, det är förmodligen det sista jag behöver just nu. Så jag har kurerat mig med diverse läkemedel ikväll och hoppas på att det är borta imorgon när jag vaknar! Som tur var räddade mamma min kväll och kom hem med en chokladask, merci mama!

VERSACE FOR H&M COLLECTION

November 23, 2011 time 17:31
Det var ju inte allt för länge sedan som Versace's kollektion för H&M släpptes, men vilket jäkla bottennapp. Det mesta ser ut som omsydda hawaiiskjortor till sådana där billiga kläder man kan hitta på marknader när man är utomlands. En himla besvikelse med andra ord. Finns några godbitar, men de överväger inte alla dessa katastrofala plagg. Får ont i ögonen av att se dem. Känsliga läsare varnas.

Before you hurt someone, feel.

November 23, 2011 time 17:15
Hej alla fina! Kom för ett tag sedan hem från skolan och är så himla trött så jag vill bara gå under. Tanken av att jag har sovmorgon imorgon räddade mig dock, MUMS. Samhällsprovet idag gick väl helt okej med tanke på hur mycket jag pluggade innan (en kvart igårkväll). Kvällens planer är lite oklara än. Får se om jag orkar plugga eller så. Men nu ska jag vila lite sen äta. Puss

GODMORGON

November 23, 2011 time 07:01
Godmorgongodmorgon! Hinner med ett inlägg nu på morgonen eftersom att jag hade lite tid över. Första lektionen idag är samhällsprov vilket jag kommer näst intill oförberedd till. Spännande värre va? Wish me luck. Nu ska jag spruta på lite parfym och sen gå mot bussen! PUSS

SÄLLAN SYNS GLIMTEN I ÖGAT

November 22, 2011 time 20:02
På sistone har det blivit lite för lite mig och lite för mycket alla andra. Jag känner såhär. Att jag har delat ut en alldeles för stor del av mig själv utan att få ett skit tillbaka. Att vänner kommer och går. Men vad som än händer har jag alltid mig själv i slutändan. Att glimten i ögat sällan är glimten i ögat längre. Tårfyllda ögon har blivit vardag och så ska det inte vara. Jag har lovat mig själv så många gånger att aldrig sätta mig själv i en sits där jag känner mig olycklig. Därför klipper jag av alla band nu. Jag vill säga att jag är påväg tillbaka till mig själv igen. Men hur gräver man fram en person inom sig som varit död under en lång tid? Jag vet inte hur lång tid det kommer ta. Men jag låter det ta den tid det betyder. För jag är less på att misslyckas när jag vet att jag kan lyckas.
Är tillbaka på bloggen imorgon, då jävlar.

NYÅRSKLÄNNINGAR

November 21, 2011 time 20:06
Någon bad mig göra ett collage med lite nyårskläder och i mina ögon är allting som glänser/blänker lite extra, fint på nyår. Less is more har ingen betydelse under nyår. Svart/silvrigt brukar oftast falla mig i smaken när det gäller klänningar. Annars är det jävligt snyggt med svarta byxor, kavaj och nån EXTREMT utstickande topp.

YOU ARE EVEN MORE FAKE THAN THE FUCKING TOOTH FAIRY.

November 21, 2011 time 18:49
.
.
Dagens humör : less på människor som hugger mig i ryggen, utnyttjar och låtsas bry sig om mig.
Ta åt er av bilden kära ni.
Annars är det bra. Ska räkna några mattetal nu och sedan se någon mysig film. Hade dessutom tänkt knåpa ihop ett litet efterfrågat klädescollage här på bloggen! Det låter bra va?

VARFÖR JAG ÄLSKAR ER

November 20, 2011 time 20:17
Här är resultatet av våran fina musikvideo som vi spelade in igår.
Ni anar inte hur mycket skit jag fick av Lovisa efteråt p.g.a. att jag skrattade mig igenom hela videon.
Tjejen är knappast lugn och satsade verkligen här.
Och ja, jag funderar också på om vi verkligen är 17 år och inte 12..

Tell mommy i'm sorry. This life is a party and i'm never growing up.

November 20, 2011 time 18:11
.
.


Lite bilder ifrån gårkvällen som alltså spenderade hos Lovisa. Tanken var först bara att föra där med flickorna men det slutade med att vi stannade där hela kvällen med lite annat skönt folk också. En kanonkväll verkligen. Idag däremot har jag X antal blåmärken på mina ben och jäättesträckta vader. Vill inte ens veta vad jag drog för fina dancemoves igårkväll.. Jaja, längesedan jag hade så kul som jag hade igår. Tack allihopa!

Everything I could never tell you

November 20, 2011 time 15:56
Åh igårkväll var en sån himla bra kväll så jag blir glad bara av tanken. Idag då? Tjaa, jag mår väl som jag förtjänar men det var det helt klart värt det! Här har ni två bilder från när jag och Lovisa spelade in en musikvideo (världsklass vafan) och från middagen men fler bilder från själva kvällen kommer senare! För en gångs skull togs det faktiskt riktigt många bilder!

GALNA BRUDAR

November 19, 2011 time 16:18
Galna flickor fixar sig för kvällen. L O V E ly.

KÄNDE MIG SNYGG

November 19, 2011 time 12:48
Ville bara meddela er om hur himla snygg jag är när jag fixar håret.
Tuperat åt alla håll och helt fabulous bara!

FRUKOST

November 19, 2011 time 11:25
Efter att ha avnjutit en riktigt god frukost ska jag alldeles strax hoppa in i duschen, starta spellistan "fucka ur" på högsta volym och sjunga med som aldrig förr. Efter det ska jag och mamma bege oss mot stan för först lite shopping och sedan ska jag till min babe Lovisa! Ikväll blir det middag och sedan trevligheter. Är riktigt taggad faktiskt! Puss

DAG 10: EN BEKÄNNELSE

November 18, 2011 time 22:15
Jag tänker på dig ibland. Då och då. Fastän jag vet att jag inte får. Olagligt. Det går upp emot alla mina normer. En våg av besvikelser skulle slå över mina kära om jag bekände detta för dem. För det är tack vare dem som jag glömde bort dig. Människor brukar säga "Du är min drog" som om det vore något vackert. Det är inte sant. Du var min drog. Hur brutalt det än låter. För samtidigt som du gav mig glädjerus, lugnade ner mig och fick mitt hjärta att slå snabbare så förstörde du mig inifrån och ut. Jag ville så gärna tro att du var navet som fick mitt hjul att rulla. Helvete heller. Du var glassplittret längs vägen som gav mig punka på livet och sög ut all min livsglädje. Sanningen är simpel. Tillslut blev jag mätt. Fick kväljningar. Allergichocker av alla dina lögner. Jag slutade göra det du förväntade mig att göra. Jag slutade fokusera på ditt liv och började leva mitt liv. Jag märkte då rätt tydligt att du aldrig varit en del av mitt liv. För även om jag grät floder, sjöar och hav så lyckades jag bygga mig själv en bro och ta mig över det. Tack för att du gav mig chansen att lära mig att en stor del av fiaskot kärlek är att släppa taget. Tack som fan. Men när ingen ser på. Då ser jag dig. Jag kan le åt alla misstag jag gjorde. För även om jag kallar dig mitt största misstag så har du varit en stor lärdom i mitt liv. Ett misstag är inte att falla som jag gjorde för dig. Ett misstag hade varit om jag aldrig lyckats ta mig upp igen. Men det gjorde jag.
P.s. det här betyder inte att du inte var en idiot, för det var du.
Sometimes you have to let go to see if there was anything worth holding on to.HEADACHE FROM HELL

November 18, 2011 time 17:42
Blir så jäkla less på mig själv dagar som denna. Hade ju planerat världens myskväll med mina fina flickor. Sen när jag kom hem idag så somnade jag i soffan och vaknade för ca 2 timmar sedan med världens huvudvärk som jag försökt kurera bort med diverse tabletter och husmorstips sedan dess, utan framgång, såklart. SÅ. Stannar hemma ikväll och tjurar. Är bara arg. Och det lär väl gå ut över alla i min närvaro.

HELL YEAH IT'S FRIDAY!

November 18, 2011 time 14:31
Ungefär så här bra känns det.

Life makes me happy.

November 17, 2011 time 22:00
Efter att ha varit nere i en svacka en rätt så lång period av mitt liv så finns det ändå många tankar som fått mig att må bättre. Jag har världens finaste kompisar som alltid ställer upp för mig. Jag har världens bästa föräldrar som förstår mig även när jag själv inte gör det. Jag finner lyckan i det mesta jag gör. Jag har lärt mig att livet inte alltid är lätt, men jag fortsätter kämpa ändå. Jag har lärt mig att människor kommer och går in i ens liv och jag har framförallt lärt mig att tacka och ta farväl av de människor som inte vill vara en del av mitt liv. Istället för att ödsla tid på dessa människor har jag istället lärt mig att fokusera på dem som faktiskt vill vara en del i mitt liv. Och fyfan vad jag ler när jag skriver att jag har kommit över dig. Jag kan andas. Jag kan skratta. Jag kan gråta. Jag är mänsklig som satan och är stolt över mig själv. Livet är en berg- och dalbana men det handlar om att njuta av åkturen och göra det med ett leende.

2 favoritlåtar (just nu)

November 17, 2011 time 20:46

HÅLL BARA OM MIG.

November 17, 2011 time 19:45
Bätte bild på min nya bomb som skriker BAAAM i garderoben. Jag gillar den och den kostade 249 kr på h&m. Plugget går sådär. Men jag överlever ändå. Imorgon är det fredag och jag ler så fort jag tänker på det. Morgonkvällens planer stavas myskväll hos Lovisa och lördagens planer blir motsatsen, ut och röja med finaste flickorna med andra ord! Känner på mig att det kommer bli en toppenhelg! Pusspuss

girls fake smiles, boys fake feelings

November 17, 2011 time 17:26
NY tröja H&M
Kom väldigt nyligen hem från skolan. Dagen har rullat på långsamt men den började iallafall
med en sovmorgon följt utav en föreläsning vilket var skönt.
Ikväll ska jag lära mig 8 olika epoker som jag inte kan ett skit utav!
Roligt värre. Bättre bilder på tröjan kommer men nu - duschen!

3 saker du tycker är avtändande.

November 16, 2011 time 21:56

1. När han verkligen är FÖR på. Då menar jag inte att man skriver ofta eller så
utan att man går för snabbt fram osv. Lessnar snabbt då och anser det därför som avtändande.
.
2. Killar som har två personligheter. Han är underbar och snäll med mig.
Men så fort hans kompisar är med blir han en helt annan person. Det funkar fan inte.
.
3. När han är för självgod. Man får älska sig själv, det får alla. Men det finns gränser.
Det är svårt att bli en del av någons liv om det inte finns plats.

JUST LET ME FALL

November 16, 2011 time 20:29
Vet inte när eller om det här inlägget kommer publiceras över huvud taget. Internet har fuckat hela kvällen och även min mobil. Bra sammanträffande va? Mobilen stängs av varannan minut och internet vill inte samarbeta. Yes. Här ovan ser ni iallafall det som jag shoppade idag , en liten sneakpeak bara.

Throw out my heart and get a new one

November 16, 2011 time 16:30
Det var för kallt ute idag så jag ville inte ens ta av mig jackan. Men jag hade iallafall på mig mina nya skor idag. Vilket jag i och för sig hade igår också. Dom må vara helt perfekta enligt min åsikt. Men dom dödar mina fötter. Vill man vara fin får man lida pin, eller hur? Kvällens planer är egentligen att plugga. Men vi får se hur det går.

am I ruined for the rest of my life?

November 16, 2011 time 14:15
Bruden på bilden börjar komma tillbaka, back on track osv. Har haft en enorm svacka både när det gäller livet utanför bloggen och innanför bloggen. Men sakta men säkert börjar jag ta mig tillbaka nu. Idag slutade jag klockan 11 och efter det så gick jag till stan med min fina vän Morris för att bara prata lite och kika lite snabbt i några affärer. Shoppade litegrann på H&M också, visar senare. PUSS

4 saker som du tycker är tändande

November 15, 2011 time 18:38
smilgropar, herrparfym , fin kropp , sexig blick.

IF YOU EVER HURT ME AGAIN

November 14, 2011 time 22:29
Ingen förvånas väl längre utav att jag skriver att jag har pluggat en kväll som denna? Lite svensk litteraturhistoria stod på schemat och jag dör för att det är så himla tråkigt. Har pratat med fina människor ikväll som gör mig glad och NU ska jag sova. En lång dag väntar imorgon, också. Puss.

5 SAKER JAG GILLAR ATT GÖRA

November 14, 2011 time 20:38
1. Åka buss och lyssna på fin musik. Det får gärna regna ute också. Och det får hemskt ogärna sitta någon okänd brevid mig som tar upp plats.
2. Vara med mina fina vänner. Hade tänkt nämna lite saker jag gärna gör med dom. Men det finns fan färre saker jag inte gör med dom. Trivs så himla bra med de vänner jag umgås med nu. Ni är så fina. Och ni gör mig lyckligast i världen.
3. Sätta mina tankar ner i text. Hittar ofta i gamla kollegieblock som jag tagit med till skolan små textstycken om de människor som en gång i tiden snurrade hela min värld men som jag nu bara knövlar ihop och kastar bort. Saker och ting förändras. Jag har accepterat det.
4. Vara ensam. Då och då behöver jag det. Kryper gärna ihop mig i sängen med en B&J och se rpå någon mysig film sådär. Jag trivs bra med mig själv. Och skäms inte för att bara vara själv ibland.
5. Göra någon glad.
Gammal bild från Gotland.

GET THE HELL OUT OF MY WAY

November 14, 2011 time 16:37

BY: MALENE BIRGER

November 13, 2011 time 16:43
Har införskaffat mig en ny, svart kavaj med etiketten perfektion. Dubbla fickor på ena sidan, mängder av detaljer och läckra initialer på insidan. Hittade den av en ren slump på D&D's rea där den var nedsatt från 1900 till 500. Vilket jäkla kap. Har aldrig riktigt varit den som faller för olika designers märken, utan H&M har alltid fungerat. Men när det gäller sådana plagg som kavajer är jag beredd att betala lite mer. Man får så himla mycket mer för pengarna och dom sitter verkligen sååå mycket mera figursytt än vanliga. Så H&M i alla ära, men Malene Birgers design kickar ut min gamla H&M-kavaj ur min garderob så det bara sjunger om det.

6 KVINNOR

November 13, 2011 time 15:26
JAG TYCKER ÄR VÄLDIGT SNYGGA.

Leighton Meester

Miranda Kerr

Christina Aguilera

Nina Dobrev

Kaya Scodelario

Chanel Iman7 SAKER JAG TÄNKER PÅ OFTA

November 12, 2011 time 23:28
1. Varför människor förändras. Hur man ena dagen kan ha en vän som man kan berätta allt för. Dela alla minnen med. Men som andra dagen inte ens hälsar på en.
2. Hur han kan känna på sig när man äntligen börjat komma över honom. Det kan gå veckor och månader utan att han hör av sig och när man till och med själv inser att man näst intill glömt bort honom. DÅ hör han av sig. Hur?
3. Om låten "Give me everything tonight" blivit sponsrad av Kodak. Lovar. Jag tänker på det varenda gång jag hör låten. Vilket mer eller mindre händer varje helg.
4. Vad människor tycker och tänker om mig. Hur lite jag än vill tänka på det här så händer det mer än ofta.
5. Vad jag skulle spendera all min tid på om inte facebook fanns. Tragiskt men sant.
6. Framtiden. Hur gärna jag än vill leva i nuet så slår tanken mig rätt ofta. Vars är jag om 10 år? Hur ser jag ut? Har jag nån familj? And so on..
7. Vad jag ska göra i helgen. Troligtivs det första jag funderar på varje måndagsmorgon.. Efter att jag funderat på vad det blir till middag.

And boy, she's bringing you down.

November 12, 2011 time 20:45
2 par nya skor har fått landa hemma hos mig vilket verkligen var på tiden.
Har skämt alldeles för många veckor i mina h&m-skor som egentligen skulle ha varit slängda för länge sedan.
Men nu så!

ONLY FOOLS ARE SATISFIED

November 12, 2011 time 18:28
Som ni säkert märkte så uppdaterade jag ingenting från Lovisa igår som jag alltid brukar göra innan vi drar ut, men hennes internet fungerade inte. Gårkvällen var iallafall jäkla bra, enligt mig. Vi käkade pizza (eller okej, Emelie åt sin jäkla "sallad") och förade där. Sedan hoppade vi på bussen och for till öst på stan för att träffa lite annat folk. Vi stannade där hela kvällen och det var riktigt trevligt faktiskt. Sedan vart det i vanlig ordning nattkäk på donken. En standardkväll med mina finaste flickor.

8 SÄTT ATT VINNA MITT HJÄRTA..?

November 11, 2011 time 19:48
Dag 3: Åtta sätt att vinna ditt hjärta.

Ärligt talat så har ingen någonsin vunnit mitt hjärta. Så hur ska jag då veta? Nej, det finns nog ingen "How to win Josephine's heart-guide". Det är ännu en oskriven bok som någon en dag kommer lyckas skriva ett slut på. Men tills dess låter jag det vara ett oskrivet kapitel i "Allt om Josephine" Istället ändrar jag den här frågan till

8 SÄTT ATT FÅNGA MITT INTRESSE PÅ.

1. Titta mig i ögonen extralänge. Alltså inte sådär normalt som man "möter vem som helst- blick" utan en sådan där utdragen blick som gärna få avslutas med ett diskret leende. Psst. För er som inte visste så är det blicken jag faller för hos killar (utseendemässigt) inga muskler eller leenden i första hand här inte, den intensiva blicken!
.
.
2. Ta kontakt. Men var aldrig för på. Då lessnar jag snabbt. Så var social, men inte översocial.
.
.
3. Var dig själv. D.v.s. Jag vill inte uppleva att du är en person mot mig och en helt annan person när du träffar en massa andra.
.
.
4. Få mig att skratta även fast jag kanske inte är på humör.
.
.
5. Överraska mig!
.
.
6. Som jag har påpekat tidigare är jag rätt galen av mig. Och jag tror att det blir svårt för mig att vara galen med en kille som aldrig vill vara galen. Så lite galen på ett bra sätt får du gärna vara. Spontan, busig, you name it!
.
.
7. Visa att du bryr dig. Men bryr du dig inte. Då är du nog ingenting för mig. Var iallafall ärlig. Det är det viktigaste av allt. För jag behöver någon som jag verkligen kan lita på till 100% vad det än gäller. Någon som lyssnar på mig. Du behöver inte ha de bästa råden, bara att kunna lyssna är ett utav de bästa man kan göra. En annan viktig sak är nog också att du ska kunna prata med mig. "Du skulle aldrig förstå" är alltså ingen höjdare om du aldrig ger mig chansen att försöka förstå.
.
.
8. Kramar bakifrån, pussar i pannan och oanade komplimanger är alltid ett +.
(Dock inte för tidigt, holy moses, det får ta sin tid innan detta steg)


11 11 11

November 11, 2011 time 10:21
Godmorgon alla vackra människor. Idag är det, som man förmodligen inte kan missa, 11 11 11. Lite häftigt ändå. Sitter just nu på svenskalektionen och tittar på när Lovish kämpar på med sin argumentationsanalys. Stumpan då. Efter skolan ska jag hem till Lovisa och kurera henne så hon blir frisk inför kvällen. Förresten så har min vanliga "tur" slagit till igen. Min skoldator kraschade = alla bilder och alla dokument borta. Gråter mig till sömns varenda kväll. PUSS


YOU JUST WANT TO BE LOVED

November 10, 2011 time 22:21
Skulle egentligen ha gjort allt jag ska göra nu för länge sedan. Men argumentationsanalysen tog längre tid en anat.
Så nu klockan snart halv 11 på en torsdagkväll ska jag sätta igång med att packa, platta håret och fixa lite saker inför morgondagen
då jag äntligen får umgås med mina fina flickor igen. Lär bli grymt, det blir det alltid.
Har iallafall förberett ett inlägg för imorgon men kommer blogga från Lovisa också! Dröm sött.
Lekte lite med en ficklampa.

NIO SAKER OM MIG

November 10, 2011 time 21:24
Dag två: Nio saker om dig själv.
.
.
1. Jag har väldigt lätt för att gråta samt att gråta inför människor. Kalla mig känslig, för det är jag nog. Jag kan börja gråta av att bara tjaffsa med min kompis, åt filmer (speciellt animerade med djur, typ ice age och hitta nemo). Jag skäms inte över att gråta. Känner jag att jag måste gråta, då gråter jag.
.
.
2. Myt eller inte. Jag mår nästan alltid sämre psykiskt och fysiskt när det är fullmåne. Migränen slår ofta till, jag blir allmänt deprimerad och att ha mensvärk under denna period ska vi inte ens tala om. Enligt vissa är det ju bara en myt att man ska må sämre då det är fullmåne, men isånnfall är väl jag aningen speciell. Men. Det vet vi ju redan.
.
.
3. När jag gick i högstadiet skenade min vikt så fruktansvärt mycket att jag mår verkligen dåligt av att titta tillbaka på alla bilder. Jag ansåg aldrig mig själv som tjock. Det gör jag inte nu heller när jag kollar tillbaka på bilderna. Jag var en normal tonåring fast med rätt mycket babyhull kvar, hehe, vi kallar det så. Men sedan förändrades allt inom loppet av några månader. Jag blev pinnsmal. Jag hade inte ändrat kost, bantade inte och hade absolut inga ätstörningar(vilket jag förövrigt aldrig har haft i hela mitt liv). Men däremot så växte jag, vilket förändrade min kropp kopiöst mycket. Många vänner vart jätteoroliga och pratade med mig om ätstörningar. Jag förstod absolut ingenting för vill ni veta det läskiga? Jag såg aldrig själv att min kropp förändrades. Jag visste inte att jag hade blivit så smal. Nu när jag kollar på bilder däremot, då gråtar jag nästan.
Före.
Efter.
Ni behöver inte lämna några onödiga kommentarer. Tack.
.
.
4. Jag förvånar, tydligen. Efter att ha ramlar runt på en hel del festligheter genom mina dagar har jag fått höra en hel del människor säga "Du är verkligen annorlunda än vad jag trodde". Jahapp, vad svarar man på någpt sådant då? Jag vet inte, men oftast brukar jag väl skratta till lite falskt och fråga hur dom menar(osäker på om det är positivt eller negativt). Men hittills har det mest bara varit en positiv ny syn av mig. Har hört allt ifrån att jag ska vara bitchig till värsta torrbollen. Men sanningen är ju att jag är en väldigt glad tjej som är smått crazy på alla sätt och vis. Ses vi någonstans någong gång? Kom gärna fram och prata med mig då, så får ni se efter själva :)
.
.
5. Jag har aldrig varit riktigt kär och har aldrig haft någon pojkvän (mellanstadiet och nedåt gills inte).
.
.
6. Jag bryr mig troligtvis lite för lite, men samtidigt alldeles för mycket. Flummig confession. Men saken är den att när det gäller mig själv bryr jag mig oftast lite för lite. Framförallt då det gäller rykten, eller skitsnack. Senast idag påpekade min fina Lovish detta för mig. Men jag ger henne samma svar om och om igen "Låt dom snacka, så länge jag vet själv att det inte är sant så är det lugnt". Vet mycket väl att det kanske inte håller i längden, men det håller för mig. Och jag byr mig oftast lite för mycket om tidsanpassningar, skolan, min sömn osv osv. Sköna kontraster.
.
.
7. Döden skrämmer mig. Känslan av att inte veta vad som händer när man dör är obehaglig som fan. Jag vet själv inte vad jag ska tro. Om man föds om på nytt, om man blir en ängel, om man blir ett spöke eller om allting bara svartnar och försvinner. Jag får gåshud bara jag skriver om det här. Så nu lämnar jag gärna detta ämne.
.
.
8. Jag ser på nyheterna varenda dag. Det känns viktigt att hålla sig uppdaterad om vad som händer ute i världen och inte bara vad som händer i Umeås håla.
.
.
9. Jag är nog rätt så poetisk av mig. Hör och häpna. Men jag älskar fina textstycken och har faktiskt en bok som jag skriver ner fina texter i, charmigt. Tycker, som ni kanske märkt, också om att skriva egna texter. Främst om kärlek. Bara för att det är det närmsta kärlek jag kan komma just nu.
Det vart lite korta svar på slutet, men jag kom inte på så mycket mer, för jag har redan sagt allt annat, men om det är något mer ni vill veta är det bara att fråga!

Fuck everything and be a pirate.

November 10, 2011 time 16:49
Tanken var egentligen att jag skulle leka pirat dagen lång. Hade egentligen lagt den här sjalen + en kofta brevid min väska men såklart glömde jag det i alla hast så Lovish fick ta med en kofta till mig istället så att jag inte skulle behöva frysa ihjäl. Nåja, ser nu att det kanske var lika bra att jag glömde sjalen hemma. Herregud vad hade folket trott om mig.. De hade väl börjat sjunga sjörövarsånger så fort jag närmade mig.. Jaja! Nog om detta. Idag gjorde jag äntligen port ULS-provet, så ikväll behöver jag bara plugga svenska.
Hoppas alla har haft en fin dag. Puss

10 saker jag vill göra innan jag dör

November 09, 2011 time 21:34
1. Ta körkortet. Bara för att en dag kunna sätta mig i min bil, som man förstås kan köra nedcabbat, ta med mitt pick o pack och bara dra. (Obs. någon eller några som jag älskar får gärna följa med). Känna vinden i håret. Se vart jag hamnar. Inte bry mig överhuvudtaget utan bara andas. Har drömt om den där frihetskänslan enda sedan jag såg filmen crossroads med Britney Spears som huvudroll.

Ni förstår hur jag menar?
.
.
2. Vara ung så länge jag har chansen. Fuck allt som handlar om att vara "mogen" jag må ha mina omogna stunder, och dem har jag med stolthet. Jag är ung. Gärna ung och dum. Och det vill jag vara så länge jag har chansen. Som min pappa brukar säga till mig "Ta vara på chansen, för sen är du gammal resten av livet". Jag tänker vara galen. Jag är galen. Och jag är långt ifrån klar med min ungdom.
.
.
3. Känna känslan av att bara falla. Hittils i livet har jag bara fallit utav fel anledningar och framförallt för fel personer. Så jag vill istället falla på riktigt. Har länge funderat och kommit fram till att bungee jump inte är någonting som mitt psyke skulle klara av, men fallskärm däremot. DET tror jag på. Så jag vill alltså testa på att hoppa fallskärm innan jag dör också, inte helt ovanligt.
.
.
4. Skaffa mig en första lägenhet. Tro mig, jag är ingen lägenhetstjej. Jag är fast bestämd om att jag vill bo i en flott villa i framtiden. Men min första lägenhet. En sådan ska jag bara ha. Ett ställe som jag kan kalla mitt. Där jag får inreda hur just jag vill ha det. Där jag kan sitta på balkongen och äta det jag vill. Lär knappast vara en superfräsch 5:a med stans dyraste läge, men det är inte det som är grejen. En charmig 1:a med skönhetsfel. Jag vill börja från grunden.
.
.
5. Som de flesta andra vill jag också falla rätt här i livet. Hitta en man som gör mig lycklig och som älskar mig för den jag är. Med honom vill jag spendera resten av mitt liv och även bilda familj. 2 kids, det låter bra. Dock så är det här några (ganska många) år framöver, för som jag skrev i punkt 2 så vill jag vara ung och dum innan jag stadgar mig.
.
.
6. Jag vill känna känslan av att ha gjort någonting värdefullt här i livet. Känna att jag kanske åstadkommit någon slags förändring eller så. Det är någonting som förmodligen är väldigt svårt med tanke på att vi är rätt många människor på detta jordklot. Men det kan räcka med att hjälpa en kär vän genom en svår period, rädda en kattunge eller skänka en summa pengar till välgörenhet. Det är det lilla som gör det stora inombords. DEN känslan vill jag känna. Gärna om och om igen.
.
.
7. Jag vill aldrig tappa kontakten med mina fina vänner. Herrejävlagud vad rädd jag är för den dagen då vi alla skiljs åt och väljer olika vägar. Jag hoppas innerligt och ska göra allt i min makt för att vi inte ska förlora varandra. Sanningen är att jag behöver er alla så himla mycket. Ni är många och ni vet vilka ni är. Ta åt er.
+ en massa fler.
.
.
8. Lära mig att våga vara ärlig i alla lägen. T.ex. Hur många gånger har han inte bett dig förklara hur du verkligen känner men du har bara sparkat iväg frågan och sagt att du inte riktigt vet. "Okej grabben, så här ligger det till. Jag gillar dig, verkligen. Jag har gjort det länge, riktigt länge." Jo, tjena. Så går det sällan (läs: aldrig) till. Men hjärtan krossas hit och dit just pågrund av bristen på ärlighet. Jag är på god väg, jag säger inte att jag är oärlig. Men 100% ärlig i alla lägen, det är jag inte. Det här handlar inte bara om kärlek. Utan i allmänhet att stå för vad jag verkligen tycker.
.
.
9. RESA RESA RESA. Äta macarones på ett franskt fik, åka gondol i ett vårvarmt Venedig, kasta ett mynt över axeln i fontänen fontana di trevi, båtluffa mellan grekiska öar, skrika luften ur mig framför Hollywoodskylten and so on. Finns så himla många ställen jag vill sätta mina fotspår på innan jag dör så jag får resfeber bara jag tänker på det. HERREGUD vad det ska resas, med eller utan pengar, jag SKA ta mig någonvart om jag så måste cykla.(överdrift). Men ni förstår mig. Att upptäcka världen är viktigt för mig.
.
.
10. Sist men inte minst vill jag avsluta mitt liv utan att ångra någonting. Främst slippa ångra att jag inte gjort någonting "Varför gjorde jag inte si, varför sa jag aldrig så". Ska ha det i åtanke hela livet, Ta vara på varenda chans jag får och ALDRIG sätta mig själv i en situation där jag känner mig olycklig. Jag ska ha levt mitt liv efter mina egna behov och drömmar och aldrig någonsin låta någon trycka ner mig.

10 DAYS

November 09, 2011 time 19:36
Dag ett: Tio saker du vill göra innan du dör.
Dag två: Nio saker om dig själv.
Dag tre: Åtta sätt att vinna ditt hjärta.
Dag fyra: Sju saker du tänker på ofta
Dag fem: Sex kvinnor du tycker är väldigt snygga.
Dag sex: Fem saker du gillar att göra.
Dag sju: Fyra saker du tycker är tändande.
Dag åtta: Tre saker du tycker är avtändande.
Dag nio: Två favoritlåtar.
Dag tio: En bekännelse.

Tänker inte vara mer annorlunda än någon annan bloggare,
så jag kör igång den här 10dagars leken redan idag.

I didn't mean to end his life

November 09, 2011 time 16:36
Slutade tidigt idag = hann fota utomhus medans det var ljust. Mycketmycket lättare och bättre ljus. Dagen har rullat på lika segt som vanligt. Stressat på som satan, pluggat i mängder, ätit äcklig skolmat och pluggat lite till. Skönt att höra att allt är somvanligt. Ikväll ska jag plugga lite ULS inför provet imorgon. Kul. Nej. Ska även försöka få igång en sådan där klassisk 10-dagars lista här på bloggen då inspirationen är katastrofal just nu. PUSS

OCH DU TAR ALLTING FÖR GIVET

November 08, 2011 time 19:23
Klockan är inte ens åtta och jag har redan hunnit duscha, äta och pluggat. Stolt, absolut. Imorgon är det onsdag och på onsdag kan man säga att "i övermorgon är det fredag". Hela min vecka kretsar alltid kring fredagen. Fråga inte varför. Men jag tror att det kan kopplas till att fredag börjar på bokstaven F, precis som frihet gör. Helgen ser bra ut. På fredag lär jag dansa runt med mina favoritflickor och på lördag ska jag ta det lugnt. Älskar att jag planerar min helg när jag fortfarande står och väntar på att tisdagen ska ta slut. Förresten så räknade vi ut att jag fyller 18 om 287 dagar(kan ha varit mer eller mindre, minns inte riktigt). Det låter himla mycket. Men jag är nog den enda i hela världen som inte ens ser fram emot att fylla 18. Hejhopp nu ska jag äta glass. PUSS

KEVIN MURPHY

November 08, 2011 time 17:14
Ni vet de där hårproduktstesterna i minimala förpackningar som man ofta får i goodiebags och som oftast läggs undan på ett "smart" ställe och sedan glöms bort? En sån liten förpackning hittade jag idag i min väska sedan Kii's modevisning. För en gångs skull så testade jag det faktiskt. Det var en conditioner med namnet angel rinse från Kevin Murphy och huuur himla gott den luktade ska jag inte ens gå in på för den där underbara doften kan jag beskriva länge. Men jävligt gott, okej? Och till det mer väsentliga, det var hur bra som helst. Håret vart mycket mjukare och såg liksom finare ut. Ska så fort jag får chansen köpa en riktig förpackning. Och jaa, det här blev ett sådant där töntigt "tips-inlägg". Men GOD DAMN IT, angel rinse it is.

I MEAN THIS. THANK YOU FOR GETTING OUT OF MY LIFE.

November 07, 2011 time 22:13
.
.
Även fast allt egentligen fucka upp sig på skolan och utanför skolan så fuckar det upp sig med ett leende på mina lättar. Tror att en tung börda är påväg att släppa från mina axlar. En börda som gjort att jag tvingat mig själv att prestera tipptopp på allt jag gör. Men det fungerar inte längre, man måste våga misslyckas ibland också! Livet går vidare.

I'm on my way, gonna make it big

November 07, 2011 time 18:58
"skinnbyxor" zara // kofta H&M // halsband lindex.
Har ett himla stort problem ang. outfitbilder nu när det är höst och nästa vinter. Det är mörkt när jag lämnar huset på morgonen och mörkt när jag kommer hem på eftermiddagen.. Får se till att försöka lösa det! Sitter med en hel del psykologiplugg framför mig ikväll. Inte favortisättet att spendera en kväll på.. Men det måste ju göras det med.

.

November 06, 2011 time 19:08

Hon kan inte vara din vän. För om hon vore din vän. Varför vet hon då hur dina läppar smakar?
Ni gick ihop men gick itu och det är svårt att älska men svårare att låta bli.


DETALJ.

November 06, 2011 time 12:04
Sitter för tillfället och pluggar in lite psykologi som jag har prov i på tisdag! Men hade snart tänkt och sluta med det för att träna lite i gymmet. Måste nog börja få in träningen mer som en rutin.. Jaja, annars blir det en vanlig söndag och imorgon börjar helvetet igen. Puss

For every good reason there is to lie, there is a better reason to tell the truth.

November 05, 2011 time 18:01
.
And for every good reason there is to cry, there is a better reason to smile.

Because no great story ever started with someone eating a salad..

November 05, 2011 time 15:03
. Jag är verkligen aldrig kapabel att vara seriös på kort i närheten av mina finaste flickor. Alltid är det någon min. Men det har vi nog gemensamt! Fotade knappt någonting alls igår, ett tecken på att man har haft kul. Nattmat hos Lovsan sen. Mums.

THIS AIN'T FOOTBALL, WHY THE FUCK THEY TRYIN' TACKLE ME?

November 05, 2011 time 13:18
.
Citerar min fina vän Emelie, "gårdagen dödade oss". Planen var ju egentligen att röjja för sista gången detta höstlov ikväll men vi känner verkligen att det inte håller. Så det blir en lugn kväll ikväll. Har inte ens bestämt mig för om jag orkar pallra mig till bussen för att ha myskväll med flickorna eller om jag helt enkelt stannar hemma. Har pluggat litegrann nu på morgonen och ska snart ut och fota, om jag orkar. PUSS

HEMMA

November 05, 2011 time 02:12
Kom just instapplande genom dörren till mitt rum! Har röjjt runt på grubbe ikväll och faktiskt haft en riktigt bra kväll, är rätt nöjd och så även fast det i vanlig ordning slutade alldeles för tidigt med att polisen kom, standard. Och nej jag har inte gått runt i body hela kvällen men min kavaj är nerspilld med diverse olika alkholhaltiga drycker som människor runt omkring mig bestämde sig för skulle klä min kavaj bra! Perfekt. Gillar förresten mitt hår som jag hade plattat ikväll, det syns väl tydligt på bilderna? HATAR att det alltid blir såhär såfort det är fuktigt ute. Nu - sängen.

ÄNDRADE PLANER

November 04, 2011 time 15:28
Ser ut som att det blir stan ikväll också! Ska somvanligt träffa mina favvisar och ha det förjävla roligt. Lever en gång och det är faktiskt fortfarande höstlov! Men nu måste jag slänga mig i duschen för min buss går om en timma PUSS

TIME FOR SOME LUNCH

November 04, 2011 time 13:47
Förvånade mig själv och ställde mig i köket och lagade världens jäkla braklunch.
Lax med philadelphiaost + kryddor på en bädd av nudlar, majs och lök.
KABAAAM vilken jävla masterchef jag är.
Hur gott som helst men på tok för mycket mat.
Nu ska jag ut i det obehagliga vädret och fota lite.
PUSS

WE PROMISED THE WORLD

November 04, 2011 time 11:38
Var uppe med tuppen i morse. Eller ja. Nej. Kanske inte, vaknade strax efter 9, men jag tyckte att det var rätt så bra kämpat! Hade planerat att fara ut i hösten och motionera lite genom en powerwalk. Men dimman låg rätt tät överallt så jag avfärdade den idén rätt så snabbt. Istället gjorde jag mig en smoothie och tränade lite i gymmet istället. Observera LITE. Idag/ikväll har jag inga planer alls. Lär spendera tid inne i studion eftersom jag och papi började på en låt igår. Rätt så spännande faktiskt men det tar sååå lång tid. Så ikväll blir det iallafall en hemmakväll och imorgon lär jag fara ut och härja med favvoflickorna! Vi gör det vi är bra på.. PUSS

Turn away 'cause I need you more

November 03, 2011 time 19:25
Igårkväll kände jag verkligen inte för att gråta. Så planen var egentligen att se en hysteriskt rolig komedi. Jag ställde mig i köket med min far och stekte lite pyttipanna strax innan 9, why the hell not tänkte jag, jag var ju hungrig så. Sen satte jag mig sängen och slog av en ren slump på kanal 8 där filmen stolthet och fördom rullade. Jag åt upp snabbt och sen grät jag. Försökte intala mig själv att det var löken från pyttipannan, men jag gissar på att det var en lögn som jag inte ens gick på. Fin film iallafall. Idag vaknade jag. Kokade kaffe, hällde upp lite frysta bär och bredde mängder med jordnötssmörmackor. Kände att livet verkligen hade en mening. Ikväll hoppas jag på att spela in lite toner i studion, bara för att det en gång i tiden var det jag levde för. PUSS
Här har ni anledningen till varför jag inte bloggat på sistone, inte så mycket spännande händer.

You screwed up, better luck next time.

November 03, 2011 time 16:37

Skjorta H&M - Jeans Cheap Monday - Skor scorett - Mössa en gammal gladiatorerna-mössa från McDonalds.
Jag antar att det här blir min comeback. Ja, ni läste rätt. Nu är det slut på lata dagar utan någon bloggning. The bitch is back osv. Ni förstår nog. Tacka sötnosarna Emma och Sandra som påminde mig om att min kära blogg stått orörd lite för länge nu! 1,2,3 nya tag and off we go.

We were young, we were free.

November 01, 2011 time 14:31
Är just nu inne i en anti-blogg period. Det är jag fullt medveten om. Men jag tar lov från det mesta just nu. Från skolan, från regler, från tidiga kvällar, från tråkiga kvällar, från all stress, från all ordning. Just nu andas jag bara, och det är riktigt skönt faktiskt. Här har ni iallafall lite bilder från en rolig gårkväll som började hos Offe med mina vackra flickor + Linder och Filip. Vi virrade sedan runt lite på en buss mot umedalen men hamnade avslutningsvis hos Marcus. En bra kväll. PUSS

RSS 2.0