På torsdag lyfter vi igen!

July 31, 2012 time 19:19
Får alltid nog av att vara hemma, så då passar det ju bra med att vi återigen lyfter från Umeå på torsdag för att först bege oss till Stockholm en dag och sedan vidare med tåg mot Göteborg för en weekend där! Far dit med min mamma, mormor, mina mostrar samt min älskade kusin Linnéa! Jag har faktiskt aldrig varit i Göteborg, men utav vad jag har hört så ska det ju vara helt underbart! Så jag tänkte faktiskt vända mig till er. Vad är era åsikter om göteborg och vad får jag absolut inte missa där borta? Tacksam för svar!!

MOT MIDDAG MED MINA DAMER

July 31, 2012 time 17:48
Drar mig mot stan för att äta middag med mina flickor! Vi tänkte kanske prova på att äta på pasta eller något om det har öppet dvs! Återstår att se, men det blir nog urmysigt vilket som! Längtar SÅ mycket efter att bara få prata av mig lite med mina älskade roomisar från Alanya!!
(Hihi, sorry älsklingsLovish, men vi måste ju också få leva litegrann :*)

När vi tog den långa vägen hem.

July 31, 2012 time 16:16
Skor scorett / Klänning ellos / Halsband nelly(omgjort) / Jacka H&M

Är du påväg hit, eller härifrån?

July 31, 2012 time 13:10
Såhär har min morgond/dag sett ut hittills. Ett tungt konditions+styrkepass följt av lite proteiner samt sallads(bacon)lunch. Har kommit in i en riktig "ta-hand-om-mig-själv-fas" vilket alltid är lika bra. Nu hade jag tänkt fixa mig litegrann för att fota litegrann och sedan plugga teori! Kyss.

För hon kastar pärlor åt svin

July 30, 2012 time 18:22
Dagens träning var årets hittills värsta. Herregud, jag kände mig helt glazad när jag slutligen fick hoppa in i duschen och vrida blandaren från varmt till kallt vatten. Jätteskönt. Annars så har jag som jag lovade mig själv pluggat lite körkortsteori idag. Utöver det hann jag även med att skriva lite på en meny tills släkten kommer och firar att jag fyller 18. Som ni hör har jag ändå fått lite saker gjorda idag. Bra där Josephine. Ikväll ska jag fortsätta med det och sätda mitt rum samtidigt som jag lyssnar på 90'tals-musik. Ljuvligt.

JEANS VS. JEANS

July 30, 2012 time 16:48

Det är lätt att man glömmer att andas

July 29, 2012 time 20:23
Har alldeles precis ätit middag och nu befinner jag mig i livets värsta matkoma. Jeez, när ska jag lära mig att äta måttligt. Går ju bara inte. Nu tänkte jag lägga mig ner i sängen ett tag och invänta en film på trean som verkar mysig och rolig. Det behöver jag. Morgondagens planer är inte alls särskilt välplanerade. Men jag tänkte iallafall ta en promenad och plugga lite körkortsteori. Det lät tråkigt nu när jag såg det skrivet..

Drack några glas och såg natten bli dag

July 29, 2012 time 16:54
Kom till stan strax efter halv 6 igår och missade bussen till Emma med 10 sekunder. Satte mig istället på stenmuren vid hållplatsen, lyssnade på musik, utbytte några blickar med en söt pojke på andra sidan vägen och inväntade nästa buss i 30 min. När jag väl kom till Emma bjöd hennes mamma på kladdkaka vilket var otroligt gott. Sedan väntade vi. Fan vad vi väntade. Vi visste nog inte ens vad vi väntade på. Men att vi väntade var ett faktum. 3 timmar låg vi i Emmas säng och mitt mission som gick ut på att se om Umeå ännu levde kändes rätt dött från båda hållen. Men strax innan elva kom illafall Felix hem som vi skulle träffa och så fort vi lämnade Emmas rum så kom samtalet som ändå gav Umeå ett litet livstecken så järngänget, a.k.a. dom sista 17åringarna(se bilden) hoppade på sina cyklar och cyklade till rödäng för att spendera kvällen där. Det blev en bra kväll, över förväntningarna. Träffade en massa fina och saknade människor, drack gott, dansade, pratade, gjorde en liten uttryckning ut i sommarregnet på cykeln med Emma och pratade med en fin vän. Somnade i Emmas säng kring 4. Idag känns det i kroppen hur bra gårdagen var, det hör till ovanligheten. Lyckad kväll - absolut.

Jag lärde dig att gå ifrån mig

July 28, 2012 time 16:31
Drar mig mot stan för att se om denna stad ännu lever!

spår av de svek som vi en gång gömt

July 28, 2012 time 15:28
Fick med mig en riktigt härlig topp från Åland som verkligen suger livet utav det sista sommaren nu har att erbjuda. Jag gillar den, den gillar mig.

SEN NÄR INGA SORGER FINNS KVAR, VAD BLIR VI DÅ LYCKLIGARE AV?

July 28, 2012 time 13:09
.
.
Började morgonen med ett snabbt träningspass i gymmet för att sedan trycka i mig lite proteiner följt utav en färgglad frukost. Nu alldeles nyligen har jag duschat av mig allt som tynger ner mig. Idag är en sån dag. En sån där dag då man känner att "Idag är den första dagen på resten av mitt liv".

ÅLAND PART III

July 28, 2012 time 12:06

ÅLAND PART II

July 27, 2012 time 22:02

ÅLAND PART I

July 27, 2012 time 20:06

BACK IN UÅ

July 27, 2012 time 18:49
Min frånvaro från bloggen denna vecka har varit enorm. Men tiden har som sagt spenderats hos min älskade kusin på Åland där jag inte har haft tillgång till dator. Men nu är jag iallafall nyss hemkommen igen och ska snart uppdatera med bilder från min fantastiska vecka.

HANN KNAPPT LANDA INNAN ..

July 22, 2012 time 21:56
Gårkvällen börjades hos Felix med favoritpojkarna och favoritEmma! Det var riktigt trevligt där, troligtvis höjdpunkten på hela kvällen. När pojkarna sedan rullade mot krogen så for vi ickemyndiga, dvs jag, Emma och Felix vidare mot rödäng för en rätt halvlame fest som rätt snabbt fick oss att röra oss mot donken för att käka lite samt möta upp krogenfolket igen. Efter det så for jag och Lovisa hem till två rara pojkar och bara tog det lugnt tills solen hade gått upp igen. Jag kom hem för alanya för bara några dagar sedan och jag hinner knappt landa innan det bär av igen, dock mot en kortare destination. För imorgon har familjen ställt in siktet på Åland. Så där kommer jag spendera de närmsta dagarna nu! Åker tidigt imorgon bitti, så borde sova nu! Puss

ADVENTURE

July 21, 2012 time 17:40
Drar mig mot Emma nu och sedan får vi se vart kvällen leder!

Dear summer, slow the fuck down.

July 21, 2012 time 16:36
Tog mig en välbehövlig dusch och satte mig sedan ute i solen, eller ja, solen bakom molnen och åt lite jordgubbar doppat i nutella. Livsgnistan sprakade till litegrann för första gången på 3 dagar. Hoppas på att gnistan tänder till ordenligt ikväll, men med tanke på vad UÅ brukar åstadkomma så är det väl rätt tveksamt, så jag går in utan förväntningar! Nu - dags att fixa mig!

ARE YOU LOVING THE PAIN?

July 21, 2012 time 11:51
Skor jeffrey campbell.Mammas gamla jacka.Linne köpt i turkiet.Kjol har jag fått i juklapp.Solglasögon walmart usa.

UNG OCH DUM

July 20, 2012 time 19:32
När vi hade landat i antalya och satt på den 2timmars långa
bussresan påväg till vårt hotell så blundade många på bussen.
Jag var en utav dem som inte riktigt kunde det.
För många tankar snurrade runt i mitt huvud.
Så jag bestämde mig för att skriva ner dem istället.
Jag delar med mig av texten här och nu tänkte jag.
Förlåt för röran. Men det kändes inte så mycket tydligare inom mig.
Direkt taget och oförändrat från en anteckning på mobilen:
 
"Ung och dum". Det har varit svaret på alla frågor. Vare sig om de frågat mig om vad jag ska göra ikväll, när vi tvekat på om vi ska ta det där steget som må sluta som ett snesteg, eller varför jag agerat på ett visst vis. Vad det än gällde var svaret alltid detsamma "Jag ska vara ung och dum". Att vara det är någonting jag alltid har förknippat med galenskap, spontanitet, frihet och vilda gränslösa själar. Styrkan att veta att saker må gå fel, men att liksom FUCK IT, är jag ung och dum får det gå fel. För då har jag alltid den ursäkten också. Men ju äldre jag blir i mina ännu unga år, desto mer börjar jag inse varför det heter just "ung och dum". För blandar du in dessa ord i fel sammanhang så får meningen som givit så jävla mycket här i livet, en helt ny innerbörd.
 
När jag träffade honom hade jag inte alls några förhoppningar. Inga förväntningar och absolut inga känslor som sa åt mig att jag behövde känna någpt sådant heller. Det var farligare än jag trodde. Kanske inte lika farligt som att smygröka cigaretter bakom högstadiets tegelklädda knutar, utan mer farligt för själen. Nu handlade det helt plötsligt inte om att leka med någon annans känslor. Nu var det mina egna känslor som fick smaka på medicinen, eller snarare giftet med stämpeln "ung och dum". I vanliga fall är ju allt redan så kolossalt planerat utifrån våra förväntningar när det handlar om att känna något för någon. När vi uttrycker oss "Jag får se vart det leder helt enkelt" menar vi i många fall "Jag ska säga och då kommer han svara si eller så. Gör han inte det är han en idiot och jag förtjänar bättre." Det fanns aldrig med honom. För första gången i mitt liv så kände jag att vad det än skulle leda till skulle det bli bra. Inte perfekt, inga ömma fotsteg på moln, nej, bara bra. Men när man inte förväntar sig någonting. Då har man heller inga etapper att checka av längs vägen. Så hur ska man då veta om och när man kommit någon vart? Nej, precis.
 
Jag kan inte ens skylla på att det gick för fort. Jag hann bara aldrig inse att jag faktiskt kände något för någon. Jag hann bara se mig själv ur den döda vinkeln när jag svepte en flaska "ung och dum" och rev sönder det vi på något sätt byggt upp tillsammans. Men jag såg det givetvis aldrig. Jag såg aldrig det vi byggt upp förrän jag rivit ner det och bara resterna av det fina vi hade låg kvar på marken. Nu blåser det bort. För inga vindar kan bygga upp det vi hade och snart är resterna utspridda som löven på hösten.
 
När jag var 3 år och åt antibiotika för första gången i mitt liv slog det ut hela mitt inre system och min kropp tog inte emot sig näring. Jag antar att det på något vis gjorde ont. När jag var 17, snart 18 år och verkligen fick smaka på "ung och dum" för 1, 2... 79de gången i mitt liv fick jag en rejäl jävla käftsmäll av livet samt ett virus som har bitit sig fast i det stackars lilla hjärta jag trots allt verkar ha. Och det tär. Fyfan vad det tär. Ung och dum är något jag förblir. Det kan jag inte hjälpa, även om jag önskar att jag kunde. Och "ung och dum" får därför också fortsätta att bli mitt svar på alla era frågor. Så nästa gång någon frågar varför jag inte längre umgås med pojken som fick mig att må så himla bra,så lär mitt svar börja med
"För att jag är.." och sluta med.. Ja. Det kan ni säkert räkna ut själva.

NEVER LET THEM TAKE YOU ALIVE

July 20, 2012 time 17:28

STRÄVAN EFTER LYCKA

July 20, 2012 time 12:29
Vet inte vars jag ska börja, vet inte om jag vill börja. Herrejävlar vilken fantastisk vecka jag har fått uppleva i Turkiets Alanya med mina bästa vänner. Har lidit av djup depression enda sedan jag kom hem för att allt känns så meningslöst här hemma, för att allt kändes så meningsfullt där borta. Låter bilderna tala litegrann för sig själva. Vi har iallafall mest hängt vid poolen och varenda kväll har det blivit utgång, är med andra ord rätt slut nu! Har träffat så många fantastiska människor. Träffade dessutom troligtvis världens finaste bartender vilket ledde till tusentals tårar då det var dags att säga farväl. Det här veckan kan jag busenkelt peka ut som en utav de bästa veckorna i hela mitt liv, topp 3! Tårarna börjar komma när jag bara skriver om det så jag måste nog sluta nu. Men tack flickor, tack för denna vecka. Ni är dom bästa, det vet ni,

NÄSTA STOPP : ALANYA!

July 11, 2012 time 17:27
Sådär ja, packat och klart! Nu beger vi oss mot stan för att hämta lovan, sen fara till flygplatsen och träffa det andra och sedan sätta oss på flyget som alltså tar oss till turkiet! Jag är så enormt taggad och hoppas att allt kommer gå bra! NI får ha det underbart så hörs vi om en vecka! 

FACETIME.

July 11, 2012 time 13:15
Testade den fantastiska facetime-funktionen på iPaden igår med min finaste kusin! Himla roligt det där! Mår bättre i halsen idag men är däremot rätt så yr och illamående vilket inte alls känns särskilt kul.. Men jag får bita ihop för jag tänker inte låta det första min resa. Vi lämnar huset om mindre än 5 timmar och jag har inte ens börjat packa än. Åh herregud..

JAG VÄNDER, JAG LER

July 10, 2012 time 18:06
Ofelias bild på mig med favvofelix och favvofilip!
 Har varit lite frånvarande på sistone. Ni tror säkert att jag har haft fullt upp inför resan till Alanya imorgon! Men icket!! Jag har nämligen haft fullt upp med att försöka bli frisk! Fick riktigt uppsvullna halsmandlar i söndags vilket är ett återkommande problem för mig, så jag tänkte inte så mycket på det. Men i måndags vaknade jag upp med närmare 40 graders feber och sov 19 utav 24 timmar det dygnet. Fyfabian vad hängig jag var alltså. Kan lova er att alanyaresan låg långt borta under de timmarna! Den enda "näring" jag fick i mig under dagen var en halv glass, en liten skål chips samt 10 pommesfrites. Jag nästintill grät när jag somnade för att jag mådde så jävla illa. Imorse när jag vaknade så vaknade jag med ett leende på läpparna för att jag kände hunger vilket jag antog var ett bra tecken! Så hela förmiddagen kändes betydligt bättre än igår! Men på eftermiddagen for vi ändå in till citymottagningen för att ta tempen, blodprov samt halsprov och proverna visade då svag feber samt streptokocker. Eftersom att jag fick lov att fara in på akuten senast jag åt antibiotika så kändes det inte som ett alternativ med tanke på att jag dessutom ska till alnya nu men doktorn sa att det absolut inte var nödvändigt så det kändes bra. Men vilken jävla timing va.. Jaja, jag hoppas verkligen att jag mår ÄNNU bättre imorgon, peppar peppar..

keep calm until the bass drops

July 08, 2012 time 12:20
Stal de två översta bilderna av Frittzor!

I fredags var vi några sköningar hos mig för att bara umgås, bada, grilla och ha det förbaskat bra i det härliga vädret! Fina flickorna kom strax innan 2 och resten av folket började rulla in eftersom strax före sex. Det vart en riktigt härlig kväll och det märktes igår morse när det var dags att städa i 5 timmar. Men det var det värt. Sommarkvällar när de är som bäst. Puss på er.

FEMME NATURAL BOOST

July 05, 2012 time 20:37
Alltså ärligt talat. Guds gåva till den aktiva kvinnan. Kanske Helt klart den godaste energidrycken jag någonsin smakat.

BUT I'M A 90'S B*TCH

July 05, 2012 time 19:08
 
 
Skor H&M / Topp MQ / Jeans NELLY.COM / Clutch GINATRICOT

LIVING IT LIKE SHARPAY EVANS!

July 05, 2012 time 16:19
Mamma tyckte att jag såg så rolig ut med alla mina rosa prylar ute vid pooldäcket så hon knäppte ett kort och när jag kom in igen och såg kortet hade jag bara ett namn i huvudet, Sharpay Evans från high school musical i egen hög person! Som ni ser på bilden har familjen köpt oss en ny, men väldigt onödig leksak. En iPad. Har alltid tyckt att det är en riktig överdriftspryl men måste ändå medge att den är rätt så roande!
 Eller vad säger ni?

PACKLISTA

July 05, 2012 time 10:52
Har fått en efterfrågan på om jag inte kan visa hela min packlista och det är klart jag kan göra det. Dock lär jag lägga till lite extra kläder utöver det som står här. Men här har ni iallafall min packlista inför Turkietresan. Ni får gärna säga till om ni ser att jag glömt något viktigt!

BEACHBAG [ √ ]

July 04, 2012 time 21:11
Blogg.se krånglar återigen men har mailat dem nu iallafall. Här är iallafall den supersöta beachbagen jag köpte idag + en liten mindre bag att ha i eftersom att bagen saknade några fack. Väskan är dessutom i ett gummiaktig material vilket jag tror kommer passa perfekt på stranden! Jag är kanonnöjd!

Jag rusar inte längre erat lopp.

July 04, 2012 time 17:18
Klänning lindex / Skor scorett / Kofta H&M / 
Och ja, klänningen är totalt genomskinlig men det är min nya strandklänning inför alanya
som ni skådar på dessa bilder, så såklart har jag även bikini under!

the human skin can be hard to live in

July 03, 2012 time 20:06
Rullar iväg mot stan för att umgås med favoritflickorna! Sover i stan så vi hörs imorgon!

Take a walk on the wild side

July 03, 2012 time 18:06
Topp H&M / Jeans Dr. Denim / Klackar JCampbell / Mammas gamla jacka

BEAUTIFUL BEAUTIFUL LIFE

July 03, 2012 time 13:41
Blogg.se's bilduppladdning vill verkligen bråka med mig hela tiden, men nu tror jag att det funkar, iallafall för detta inlägg. Här kommer några bilder från i förrgår natt då jag, Lovisa, Emma och Olivia bestämde oss för att bege oss ut i natten för ett nattdopp i sjön. När vi väl kom fram började det tokregna, så cykelturen hem på knappt 3 km kändes betydligt längre. Men det är sommar, och regniga nätter hör sommaren till.

1 ÅR ÄLSKADE VÄNNER

July 02, 2012 time 21:54
För exakt ett år sedan idag träffade jag och min lilla Lovisa dessa helgrymma brudar på en hemmafest hos Kalle. Emma och Emelie. Klart vi hade setts tidigare, visste vilka båda var men jag tror ändå att detta var första gången vi verkligen klickade. Hade ingen som helst aning om att dessa två människor 1 år senare skulle betyda så jävla mycket för mig eller att vi skulle ha bokat en resa tillsammans tills turkiet eller att vi skulle ha planerat flera år tillsammans framöver eller att jag skulle älska er så mycket som jag gör. Och även fast det bara gått 1 år, så känns det som om jag känt dem hela livet och skulle idag inte kunna tänka mig ett liv utan dem! Kärlek till er flickor, och kärlek till er andra flickor som vet att ni ska ta åt er!!

SPANIEN VS. ITALIEN

July 02, 2012 time 16:35
Även fast jag klädde upp mig i fantastiskt "fina" kläder i samma färger som italiens flagga så var spanien överlägsna igår! Men inte var jag ledsen för det inte, nä jag njöt på som bara den med en massa frukt och nutella istället med favvobrudarna! Efter många om och men begav vi oss sedan ut i natten för ett nattdopp i sjön. Bilder från det kommer senare!

KVÄLLENS PLANER/

July 01, 2012 time 19:16
Kvällens planer är fotbollsfest med frukt doppad i nutella på mitt rum med mina fina brudar. Jag går klädd i italiens färger ikväll och ser rent ut sagt förjävlig ut, men vad gör det? Vankas nattbad senare ikväll och oj vad jag tycker om dessa brudar alltså. 

YOUR YOUTH IS RUNNING OUT

July 01, 2012 time 11:42
Gårkvällen spenderades hos Lovisa med henne och Emma. Vi åt middag, snackade och hade det bara riktigt mysigt! Efter ett tag droppade några sköna pojkar in och gjorde oss sällskap då vi såg på en enormt kass skräckfilm som t.o.m fick mig att ringa mamma och be henne möta mig klockan 2 på natten när jag kom hem med bussen. Sorry mami♥ Men jag hade iallafall supertrevligt igår och det är huvudsaken! Nu hade jag tänkt träna och sedan börja packa! Kyss

RSS 2.0