Kaffepaus

August 29, 2013 time 12:11
 

27 Augusti

August 27, 2013 time 19:17
Mina första dagar på jobbet har varit slitsamma men lärorika! Som tur var fick vi mjukstarta med att vara i umeå, men imorgon bär det av till Luleå för att spendera resten av veckan där! Till dig som undrade var alltså kursen i Stockholm en utbildningskurs för ABC-gruppen! Men nu måste jag packa och sedan ska jag bara mysa, klockan står nämligen på 05.00 imorgon bitti!

Lördag och söndag.

August 25, 2013 time 22:08
Hela lördagen ägnades åt att köra bil hem från Stockholm, det var faktiskt mindre jobbigt än jag trodde! Var hemma kring 18.30 då jag ganska snabbt for till Felix för lite catchup med honom och André innan jag senare mötte upp Julia för en snabbvisit på båten! Julia sov sedan hos mig och när vi vaknade upp imorse så for vi direkt och köpte brunch o satte oss i broparken för att avnjuta den! Sedan for vi hem till henne och jag fick en försenad födelsedagpresent som uppskattades till tusen, för juste jag hann ju faktiskt fylla 19 under Stockholmsvisiten! Jag for sedan till Tavelsjö för lite ärenden och senare ikväll var jag med Julia ett tag! Nu förbereder jag mig inför morgondagens jobb genom lite förarbete men borde nog sova nu!

Stockholm.

August 25, 2013 time 22:00
Ord kan knappt beskriva hur otroligt roligt jag har haft under min kurs i Stockholm! Även fast dagarna har varit otroligt slitsamma och informativa har vi haft det jäkligt roligt, framförallt på kvällarna då det varit kräftskiva, gröna lund, femkamp samt insparksfest på stureplan! Vilket underbart gäng alltså, det kunde inte kännas bättre!!

Lättar vingarna, nya äventyr.

August 19, 2013 time 17:34
Idag var alltså sista dagen av mitt "sommarlov" eller kanske mer passande att kalla det min arbetslösa sommar. Imorgonbitti är det dags för mig att dra iväg på nya äventyr. Vid sju-tiden går nämligen mitt plan till Stockholm där det vankas kurs på dagarna och en massa trevligheter på kvällarna så som gröna lund, kräftskiva, Olympic-games och såklart en maffig insparksfest för alla oss nyanställda! Jag är laddad till tusen och har ägnat dagen åt att göra ett klädschema för att underlätta packningen och såklart packat! Jag vet inte hur det kommer se ut med internet där borta, men jag ska försöka slänga in något inlägg under veckan som går! Wish me luck!

Kräftskiva och båthäng.

August 19, 2013 time 14:23
I lördags stod en världskväll på schemat. Började med kräftskiva hos Julia med ett äng härliga brudar, vi åt gott, drack gott, skrattade och hade så trevligt som man bara kan. Senare rullade vi vidare till båten och fotona som vi tog blev bara suddigare och suddigare, men det måste ju tyda på en riktigt bra kväll. Det fick jag lida för på söndagen då jag mådde sämre än någonsin, men som man brukar säga, det var värt det!
 

15 Augusti.

August 15, 2013 time 13:43
Dagarna rullar på i faslig fart då jag nu bara har 5 dagar kvar tills arbetet börjar,så de senaste dygnen har jag främst ägnat åt att bläddra igenom studentkollektionen 2014, så avundsjuk, finns så mycket fräna grejer så alla 95or har något att se fram emot! Jag har även fixat en hel del i lägenheten. Målat om fönsterbrädorna till vitt, köpt in blommor samt en gigantisk spegel och satt upp en lampa i taket! Börjar se riktigt lovande ut. Idag var jag nere på stan en snabbis för att inhandla diverse saker till en liten kräftskiva som jag tänkte styra ihop i helgen med bland annat bruden på bilden. Åh så gott!!

And it's all in my head

August 09, 2013 time 16:34
Lite för lång frånvaro igen. Dagarnahar gått åt till att förbereda mig inför jobbet, äta tigerräkor-pilgrimsmusslor-pepparrotsketchup, testa mina nya löparskor samt bara njuta av att livet är livet. Snart kommer Andre hit för afterwork, nä jag vet, jag jobbar inte, men afterwork är alldeles för trevligt för att strunta i även fast man inte jobbar. Efter det kommer Emma över på ett glas innan vi beger oss till TC för att möta upp några världsbrudar. Det ser fint ut.

NIKE FREE RUN 3

August 06, 2013 time 16:52
Har länge varit utan träningsskor som är lätta, vilket jag föredrar att springa i. Men nu har jag äntligen införskaffat det, nike free run 3, två par dessutom eftersom att de mamma köpte var för små! Är supernöjd då de både är bekväma och snygga.

Den bästa dagen i mitt liv.

August 06, 2013 time 15:17
Den bästa dagen i mitt liv.

Bjöd hit några vänner.

August 05, 2013 time 18:53
I fredags bjöd jag över ett gäng härliga människor till mig för att styra ihop ett poolparty. Redan klockan 12 började partyt för mig, Julia, Felix och Andre så när resten av folket droppade in vid klockan 18 hade våran förfest redan pågått i 6 h, men allt gick bra ändå och det blev en riktigt trevlig kväll trots en del saker som hände som för tillfället gjorde mig ledsen. Menmen, lessons learned. På lördagen for jag till stan på kvällen för att förfesta med grabbarna och Ida. Sedan for några av oss på Sjöbris där vi mötte upp Frida och tog en öl eller två. Sedan blev det TC innan hemgång, bra kväll även det. På söndagen var jag bakis och spenderade dagen åt räksallad och poolhäng.

Gårkvällen.

August 01, 2013 time 21:21
 
Gårkvällen spenderades som sagt till en början på allstar med min fina Emma för en underbar middag, gott vin, kaffedrinkar samt världens bästa sällskap såklart! Efter middagen blev det spontanfestande för min del vilket jag älskar. For först till Andre för att möta upp pojkarna och sen rullade vi till Rebecka på teg för att fira henne på hennes födelsedag! Supertrevligt verkligen! Senare in i natten blev det öl och tequila på båten. En världskväll!!

RSS 2.0