Sista juli.

July 31, 2013 time 18:25
Äntligen har solen vågat kisa sig fram lite bakom molnen idag, även om det var långt mellan gångerna. Har lite bråttom nu eftersom att jag om 30 min ska möta upp Emma utanför allstar för att sedan avnjuta en god middag och ett glas. Ska bli skönt att catcha upp lite då vi inte setts på ett bra tag (för att vara oss). Så det lär bli en hel del gossips och trevligheter!
 

-

July 31, 2013 time 15:51
 
 
 

Det finns plåster som man måste riva av.

July 30, 2013 time 22:49
Ett år senare.
För ett år sedan trasslade han sina fingrar genom mitt hår för att få ett stabilt grepp om mitt huvud och mitt mindre nyktra jag. För ett år sedan rann tårar ned för hans kinder för att droppa ner på hans bröst. "Du måste släppa mig" rispade sig fram med ett andetag genom hans läppar. Blicken var mer övertygande än hans ord som än idag ekar i mitt medvetna. Flera uppgivande upprepningar senare placerade jag mina händer på hans för att stillsamt ta ner dem och hålla om dem så hårt jag någonsin hållit någons händer, psykiskt och fysiskt. Vid detta tillfälle visste jag inte ens att jag hade någon att släppa taget om, men från den stunden och framåt har jag fått uppleva hur det känns att inte kunna, att vara inkapabel till att låta någon gå. För det känns precis så, som att jag kommer aldrig lossna hur hårt jag än sliter. Med en rädsla av vad som annars skulle kunna hända blottade jag mig. "Jag.. Kommer aldrig någonsin släppa dig" med den mest övertygande röst jag hört mig själv använda. Och även fast varenda cell i min kropp lidit för detta löfte, så håller jag det. Men inte längre för att jag vill eller måste. Utan för att jag inte kan något annat. Nu är det istället jag. Jag som ett år senare trasslar mina egna fingrar genom mitt egna hår och skriker inombords. "Du måste släppa honom".
 

 
 
 
 

-

July 30, 2013 time 19:37
Regnet tär på det goda humöret och dagarna ägnas mest åt tv-tittande, försök till att storstäda och planera diverse saker. Låter livet hinna ikapp mig lite då allt på sistone har varit väldigt uppstyrt och hack i häl efter varandra. Ikväll ska jag återigen bara ta det lugnt och mysa ner mig i soffan framför någon fin film. Men det behöver jag och klagar absolut inte på det.
 

-

July 30, 2013 time 12:24
 
 

En nära vän denna sommar..

July 29, 2013 time 14:55
Mitt hår skulle se ut som ett paket smör många dagar denna sommar om det inte vore för mitt torrschampoo från Kevin Murphy. På mitt hår fungerar det betydligt bättre än de klassiska lågpris-vinnarna från lee stafford, proffs eller batiste som jag anser har en tendens att bara hålla någon timma. Som ett plus i kanten luktar denna även superb!

Samma historia.

July 29, 2013 time 12:45
 
 

Det blir bra, vad som än kommer.

July 28, 2013 time 17:15
 
 
Gårdagen samt gårkvällen var riktigt bra. Hela dagen låg jag ute på pooldäcket och bättrade på brännan samt badade i mängder. På eftermiddagen for jag in till stan för att först fixa mig och sedan bege mig till Fanny där vi påbörjade kvällen ett gäng riktigt härliga brudar. Vi åt pizza, drack gott och hade bara allmänt trevligt. Vid nio rullade vi vidare mot båten vilket gick mindre bra. Jag skjutsade Julia och vi hade fått upp hög fart efter en backe då vi ramlade i en kurva. Fick skrapsår på hela kroppen och som ni ser är mitt lår helt uppsvullet och rött av alla små sår, men tur i oturen att det inte gick värre och med lite alkohol i kroppen var det ingen fara alls. Vi borstade bort smutsen och tog tag i drinksvepandet istället på båten. Det var riktigt härlig stämning och mycket folk så det var helt klart en superkväll, fler sådana denna sommar tack!

Dags att komma tillbaka nu?

July 26, 2013 time 21:00
Jag vet. Det var över en månad sedan senast. Men det får vi se som mitt lilla sommarlov från bloggen. Nu är jag tillbaka och det känns bra! Det senaste ni fick veta var att jag just kommit hem från summerburst och åkte på en ordentlig influensa. Sen då? Jag blev trots allt frisk just innan avresan till Magaluf med mina fina tjejer. Jag hade höga förväntningar inför våran 2 veckors studentresa, men wow. Jag hade ALDRIG anat att det kunde bli SÅ bra. De två bästa veckorna jag spenderat utomlands någonsin. Så mycket skratt, glädje och galenskap. Har träffat fantastiska människor och har levt loppan. Låter bilderna tala för sig själva.
 

RSS 2.0