Försöker vara stark när hon går genom motvind

November 14, 2013 time 16:01
Hamnat i blåsväder igen. Fick ett nytt jobb, enorm glädje, enorm tacksamhet. Men nu har jag lärt mig att känna efter och lyssna till mig själv så rätt på direkten så sa jag adjö åt även det jobbet. Mådde enormt dåligt, var ledsen, men efter ett 45 minuters facetime-samtal med mor och far så kände jag mig starkare när pappa uttryckte sig "Nog fan hinner du arbeta, du behöver inte oroa dig, alla jobb kan inte passa alla". Så nu är jag pretty much tillbaka på ruta ett igen men det gör mig ingenting. För man måste alltid börja någonstans, och jag har fixat det tidigare så det är klart att göra det igen! Man måste våga lyssna på sig själv ibland, så är det bara.

Proteinbars..

November 07, 2013 time 20:11
Hungern brukar ofta komma smygande på mig påväg hem från gymmet och då har jag trots allt en bit att cykla, därför gjorde jag mina egna proteinbars här om dagen som jag fyllde frysen med. Supersmarta och riktigt goda, fungerar även bra om jag på kvällen bara blir sådär tvärsugen på något litet. Innehåller havregryn, Whey 80 proteinpulver, linfrön, vatten, kakao, jordnötssmör samt lite kokos som topping. Att rekommendera verkligen!

It was short. It was sweet. We tried.

November 07, 2013 time 15:38
 

Nånting hände utan att du såg det

November 07, 2013 time 13:35
Min morgon började inte alls särskilt bra. Vaknade, steg upp, fixade ihop träningstillbehören och satte mig ned för att som vanligt dricka min pwo. Tog däremot lite mer än jag brukar idag eftersom att jag inte riktigt fått det resultat jag önskat utav den, så jag tog den rekommenderade dosen istället för halva rekommenderade dosen och det var inte alls något för mig. När Felix kom och hämtade upp mig var jag nämligen alldeles röd i hela ansiktet, om öronen samt på bröstet. Kändes som att det brann i hela ansiktet och det var ordentligt obehagligt, så jag håller mig nog till halv dos hädanefter. När jag kom hem åt jag min favoritfrukost bestående utav davos, macka, avokado samt ett grymt gott te som jag verkligen kan rekommendera, blueberry muffin, en fröjd för smaklökarna!

Rykande het lunch..

November 06, 2013 time 15:23
Åt en bokstavligt talat smoking hot omelett till lunch. En klar favorit måste jag erkänna, går snabbt, är nyttig och är lätt att variera på många sätt och vis. Gjorde idag en med kalkon och oliver som jag sedan fyllde med lite majs, paprika och broccoli!

MORGONSTUND HAR..

November 06, 2013 time 13:13
Eftersom att jag har så pass mycket tid över på dagarna så spenderar jag mycket tid på gymmet. Gymmar varenda morgon och siktar mycket för tillfället på att bli större, vilket absolut går i rätt riktning. Är långt ifrån mitt mål, men kommer närmare varenda dag som går. Slängde i mig en läskigt blå pwo innan det var dags för biceps+triceps idag vilket jag fick riktigt bra kontakt med. Brukar nästan alltid gymma ensam, men imorse hängde jag med Felix dit istället. Måste ju dock erkänna att mina killkompisar gymmar himla mycket kortare tid än mig, så lite stressigt blev det nog allt för min del ;)
 
Observera att jag nu har lagt till en ny kategori: Träning, så att ni kan hänga med på min resa även där! 

Comeback på alla sätt och vis

November 05, 2013 time 22:01
Att summera vad som har hänt sedan den 15 september, min senaste uppdatering, vore lite som att stoppa in himmel och helvete i en liten burk och skaka om. En berg- och dalbana som både snurrar, faller och stiger på samma gång. Jag har mått bättre än någonsin, men även sämre än någonsin. Tappat alla mina vanor och funnit sämre sådana. Praktiskt taget skapat ett krig mot mig själv och till sist kände jag helt enkelt att inte ens jag själv skulle vinna det kriget. Fick en vidareanställning som jag i slutändan kände att jag behövde tacka nej till. Ibland måste man sätta sig själv i fokus och det var precis vad jag gjorde. Sedan dess har jag hittat tillbaka till mig själv på alla sätt jag önskat, framförallt skrivandet och kände då samtidigt att bloggen var något som jag verkligen ville komma tillbaka till. Så nu sitter jag här, vill skriva om allt som händer. Så det hoppas jag kunna göra nu återigen. Men för att glömma bort alla enorma magplask på asfalten den senaste tiden så har jag istället plockat ut några fina minnen sedan senast. Har festat med massa favoriter, besökt Julia i frisörstolen och fått en fräschare höstton, varit på en återträff med ABC där jag passade på att ta studenten igen, bjudit min älskade mamma på sushi, haft med mig Felix som praktikant på jobbet och såklart firat halloween gånger 3. 

Förlåt för avbrottet, men nu är jag tillbaka starkare än någonsin och hoppas ni vill fortsätta hänga med!
 

RSS 2.0