CANDYLICIOUS.

September 15, 2013 time 22:47
I fredags flög jag som sagt ner till Stockholm för firmafest mer världsgänget! Temat var candylicious och alla var söta som socker! De hade hyrt nattklubben pure, så där åt vi en jättegod middag samt förfestade innan det började rulla in annat folk! Medina spelade och eftersom vi hade hyrt VIP-avdelningen så hade vi första parkett, sååå fett!! Träffade även på Kissie mitt i allt och kunde inte låta bli att känna mig starstruck!! Det var verkligen en toppenkväll! Kom hem på lördagen och drog då senare på kvällen ut med ett gäng sköna brudar på TC, denna helg får 5/5 helt enkelt!

For you, there's nothing in this world I wouldn't do.

September 15, 2013 time 18:30
 

Med smak av Frankrike..

September 10, 2013 time 17:03
Här om dagen kom mamma hem från Nice i Frankrike och därifrån hade hon köpt med sig någonting jag älskat enda sedan jag för första gången jag såg dem på ett tidningsuppslag, macarons. Äkta franska macarons som smakar precis som jag föreställer mig att atmosfären i Frankrike är. Underbart! De fick mig även att inse att det är skillnad på macarons och macarons, såhär ska de helt enkelt smaka! Favoriten, än så länge, är den gröna med smak av pistage! Men även choklad-, jordgubb- och citronsmaksatta gömmer sig i skålen! Fick även urgulliga salt- och pepparkar som passar perfekt i mitt redan lite för gulliga kök! Tack mamma♥

9 September.

September 09, 2013 time 08:59
Hade ordentlig sovmorgon idag, enda till 08.00 faktiskt, så det var riktigt skönt att hinna vakna och vara pigg redan innan alarmet ringde! Efter det avnjöt jag min frukost, en stor kopp kaffe samt kikade igenom schemat inför den kommande veckan. Jämfört med förra veckan då vi fick sova på hotell varenda natt vilket var otroligt jobbigt, så är vi faktiskt i Umeå mestadels av denna vecka, blir bara en natt borta på hotell! På fredag däremot bär det av till Stockholm för att träffa hela härliga arbetsgänget samt göra stureplan osäkert ännu en gång, mer detaljer om det senare.. Men nu ska jag börja rulla mot Vännäs där dagen kommer spenderas! Ha en fin dag.

8/9

September 08, 2013 time 17:55
 

Ett inlägg om inget men allt

September 01, 2013 time 21:13
Löven har börjat lätta från träden och hösten byter sakta men säkert ut det somriga klimatet. Jag, som många andra, är en sån som känner för stora förändringar till hösten. Håret får gärna ändra nyans och etapp, kläderna får gärna bytas ut och livet får gärna göra en drastisk förändring. Gissar att jag inte är ensam om detta. Men nu tänkte jag ägna lite tid åt att berätta hur det är just i detta nu och hur jag planerar min höst. Jag mår bra, jag skulle ljuga om jag förnekade det. Men det betyder inte att det inte kan bli bättre. I sommar har jag lärt mig många läxor, när man ska hålla hårt och när man ska släppa taget. Jag har klippt en del kontakter med tårar i ögonen för att det var något jag behövde, samtidigt har jag bundit nya med värme inombords vilket känns bra. Jag kan fortfarande komma på mig själv ibland att höja volymen på telefonen till max, utifall att han skulle ringa under natten. Men samtidigt tvekar jag numera inte en sekund på att det inte alltid kommer vara så. Jag tar det i min egna takt och oj, ni ska veta att det går bättre nu. Mitt jobb som jag nu arbetat på en vecka går riktigt bra, även fast det är enormt slitsamt. Många skrattar när jag säger så, men att inte komma hem till sitt hem efter varje arbetsdag utan till ett hotellrum blir i längden tungt då man aldrig riktigt kommer hem längre. I höst hoppas jag på många nya vänner vilket ser ljust ut tack vare mina fantastiska arbetskollegor. Jag hoppas på att träffa någon som ser mig som den jag vill vara och med andra ord tar fram den bästa versionen av mig, någonstans där ute finns han. Jag hoppas på spontantrippar med mina närmaste och såklart en hel del bus. Jag lovar härmed mig själv att göra hösten 2013 till något utöver det vanliga, det är trots allt upp till mig vad jag väljer att göra utav det jag har.
 

RSS 2.0