20

August 25, 2014 time 21:36
 
Jag har nått 20. Upplevt den lyckligaste helgen någonsin tror jag och verkligen fått rå om
dem jag värderar högst, tack för att ni finns och har format mig till den jag är.♥

Can't feel anything, when will I learn

August 13, 2014 time 09:13
Onsdag redan kära ni, den här veckan har hittills gått fasansfullt snabbt. Men bara för att jag säger så nu lär väl resterande halvan gå i snigelfart. Det är soligt iallafall och det gör mig glad. Sitter på jobbet just nu och inväntar ett viktigt mail medan jag avnjuter en kaffekopp. Nästa vecka bär det av till Stockholm för utbildningsvecka för våra nya utprovare, det jag jobbade som förra året. Kommer bli jättekul! Dessvärre matchade utbildningsvekan min födelsedag även detta år, men i år fyller jag trots allt 20 och känner att fet är viktigt för mig att fira det hemma med nära och kära så jag missar tyvärr insparksfesten vilket känns tråkigt.. Men nu ska jag återgå till mitt! 

Splash bash 14

August 12, 2014 time 13:00
Alla bilder tagna av Emma Persson(www.liveit.blogg.se)

I lördag var det dags för mig att styra mitt årliga poolparty. Hade inte så höga förväntningar detta år då jag haft för höga tidigare år. Men wow vilken kväll. Jag och grabbarna drog ut tidigt på dagen, åt lunch med mamma och pappa och tog en och annan öl. Senare på eftermiddagen kom tjejerna som fick växla av mina föräldrar följt av Ida, Kalle och Amanda. Beerpong, dans, bad, kubb och ett jäkla trevligt sällskap. Är så himla nöjd och ler när jag tänker tillbaka.

Tillbaka till verkligheten

August 08, 2014 time 08:59
Min 7-veckors semester tog i måndags slut då jag återigen klev upp till min mobils ljuva väckarklocka..... Var ovanligt pigg så klagade absolut inte. Veckan har flutit på bra men har känts ovant att komma tillbaka till gamla rutiner så som träning och bra mat. Men någon gång var det dags så det är lika bra att bitarna faller på plats direkt. Fördelen med jobb pch rutiner är hur mycket mer man uppskattar helgen. På sommaren är varje dag en fest så vilket namn dagen har kvittar, men att nu få säga att det är fredag är en fröjd. Vann en tävling på jobbet i förrgår där man skulle lista sina bästa effektivitets-tips på jobbet. Vann att sluta en timme tidigare idag, klagar inte. Kan publicera tipsen någon dag för lite motovations-boost!

Samma nätter väntar alla

August 03, 2014 time 21:10
En toppenhelg har passerat, dessutom den sista på min semester.. Har sedan i torsdags hängt en hel del på gokart-banan då Andre har varit med i SM, superduktig och kul att se.  I fredags var Emma, Filip, Felix och Henke hos mig för lite förkrök och en massa olika spel. Åkte sedan vidare till allstar där det blev nachotallrik och en himla massa drinkar. På lördagen blev det först en tripp till banan för att sedan åka hem och fixa sig igen och åka på fest ute i klabböle. Efter det åkte jag vidare för lite stugfest, supertrevligt även det. Vaknade och badade i havet. Livet kändes fint just då.

RSS 2.0