Gör allt för att inte hamna med mig själv

July 30, 2014 time 20:01
 
Du förnekar något som de andra redan har förstått.
För alla ser oss förutom du och ingen annan kommer någonsin få hålla min hand.
Anledningen är den. Den att du inte vill kallas för "min".
Och jag gör allt för att inte hamna med mig själv.
 
Så jag dricker 5 glas Casas Patronales Chardonnay för mycket.
Låter mina läppar möta någon annans.
Jag vilar blicken åt ett annat håll. Kedjeröker de där drygt 8 cigaretterna.
Jag ger med mig väldigt enkelt. Vill inte göra någon besviken.
Jag svävar bland molnen emellanåt. Andas, lättar, lyfter.
 
Du vill ju inte vara med mig.
För att jag dricker 5 glas för mycket och låter mina läppar möta någon annans än dina.
För att jag inte ser dig när du är mitt framför och kedjeröker fast jag lovat att jag slutat.
För att jag inte står för vad jag gör och inte vågar göra någon besviken.
För att du har försökt, men inte kan hålla kvar mig här längre.
 
Du menar att du inte är redo att ge mig ditt hjärta.
Min fråga till dig lyder "Blir en människa någonsin redo för det?".

Hjärtat slår lite hårdare med billigt vin

July 30, 2014 time 14:46
Blir otroligt glad när jag tänker tillbaka på gårkvällen. Det var en helt perfekt kväll. Började kvällen hos mig med fina flickor, charkuterier och god dryck. Sedan dansade vi vidare till REX och drack drinkar långt in på kvällen. Att omges av så fina människor, det är det bästa jag vet.

Göteborg.

July 28, 2014 time 19:10
Blandade bilder från mig och Emma.

Har haft lite ångest för att ens skriva det här inlägget. Liksom, vart ska man börja? Har haft 6 helt fantastiska dagar i Göteborg med världsfina Emma. Träffade som sagt upp det killgäng som jag lärde känna nere i Magaluf. Men när vi igår lämnade Göteborg hade jag ännu fler vänner än innan jag kom dit. Har träffat otroligt härliga människor som har fått mig på bra humör hela hela tiden. Vi har ätit skaldjur i mängder, testat på Göteborgs uteliv, varit på lite olika äventyr, varit ute på en stugfest vid havet, badat badat badat och ärligt talat  had the time of our lives. Har aldrig någonsin upplevt så LITE hemlängtan som jag hade igår när vi åkte, fy.. Vill tacka alla inblandade för denna resa. Ni är heeeelt otroligt bra. Puss.

Är det kärlek eller inbillning?

July 28, 2014 time 15:51
Bubblande glädjefylld dag. Började med att jag vaknade av mig själv och knattrade iväg till affären för att köpa frukost. Gick hem, åt och såg på nyhetsmorgon. Bästa stunden på dagen helt klart. Såg på Leila bakar och kände att "Det där ska vara jag". Sagt och gjort. Tog på mig mitt förkläde, slog på listan "Nykär" på Spotify, öppnade upp alla fönster och lät även grannarna njuta av min lite för höga musik. Nu ska jag betala räkningar, känns inte alls lika frestande..

När jag höll dig höll jag hela världen

July 21, 2014 time 10:20
Måndag igen va. Sommaren passerar i en rasslande fart och jag vet inte vad jag ska ta mig till snart för att hinna njuta av varje stund. Tar mitt pick och pack imorgon och beger mig söderut mot Göteborg med Emma för att träffa  nyfunna vänner, shoppa och leva lite. Ska bli hur härligt som helst så kan knappt bärga mig längre. Helgen var fartfylld. Fredagen spenderades på hemmekrök hos Emma för gamla tiders skull och på lördagen var jag med och firade finaste Andre som fyllde hela 20 år. En toppenhelg med många vänner helt enkelt.

Så jag fattar precis hur det känns

July 17, 2014 time 10:57
Alltså goosebumps gånger tusen. Snacka om att en hyfsat sönderspelad låt fick ett helt nytt kapitel.
Albin – Din soldat - Akustisk version

ÅH I MAGALUF

July 08, 2014 time 20:59
Återigen en fantastisk resa är genomförd. Jag och Emma hade bokat mitt livs lyxigaste hotell och där mådde vi på som bara den, vilket ni kanske ser på vissa av bilderna därifrån. Utekvällarna levererade som vanligt och vi hade också turen att stöta på och lära känna Göteborgs störtskönaste grabbar som vi var ute på äventyr med dag och kväll! Vill tacka alla inblandade för även denna resa, ni är underbara. Och ett extrastort tack till Emma som skapat SÅ JÄKLA MÅNGA MINNEN med mig dessa resor och denna sommar. PUSS

RSS 2.0