RHODOS

June 30, 2014 time 19:13
Den föregående veckan har jag upplevt den absolut galnaste resan i hela mitt liv, både på gott och ont. Jag har skrattat så jag böjt mig dubbelt dagligen och har så många minnen som jag skrattar åt bara jag tänker på dem. Men har samtidigt varit med om det läskigaste jag varit med om i hela mitt liv och som kommer påminna mig dagligen om att vara tacksam för sina vänner. Men jag och Emma har mått såå bra och har umgåtts dagligen med Robin och Elias vilket har varit supertrevligt, så vill tacka er alla tre för denna resa. För alla supergoda måltider, för alla soliga dagar på stranden, för alla dagsfyllor, för alla skratt, för all hjälp när jag behövde det som mest, för alla galna utekvällar och för alla minnen ni har upplevt tillsammans med mig! Puss på er.

27 H I STHLM

June 19, 2014 time 18:44
Alltså wow. Vet knappt var jag ska börja. Vilken magisk avslutningsfest jag fick uppleva igår i Stockholm. Tog morgonflyget dit och blev sedan upphämtad av Challi på flygplatsen tillsammans med några av de andra säljarna. Vi åkte direkt till kontoret där det blev mysmånadsmöte i soffan. Kort därefter blev det modsommaraktiviteter och traditionell lunch. Efter detta satte vi oss allesammans på en buss ut till Eckerö där en heldag väntades. Vi körde vattenskoter, solade, lyssnade på musik, badade, badade flytande badtunna och hade 7kamp. Kan ärligt talat säga att jag aldrig tror att sådär många människor druckit så
mycket härlig rosé på så kort tid. Fyfarao så kul vi hade. Vi fixade oss snabbt och tog sedan bussen tillbaka för mer god dryck och middag på en härlig uteservering. Klockren kväll och vill tacka mina fantastiska kollegor som finns där i vått och torrt. Nu har jag semester, klagar ej.

Look how they shine for you

June 17, 2014 time 21:37
Dagen har gått åt till att packa en hel del. Både inför Stockholm imorgon och även utlandsresorna. Blev en hel del tvättande och strykande. Åt åtminstone en ljuvligt god frukost och hann även med att förminska min nya klocka. Har så länge jag kan minnas velat ha en klocka i roséguld och nu äntligen får den pryda min vänstra handled. Men nu måste jag sova, klockan är ställd på 05.00 imorgonbitti...

Sleepless about you

June 16, 2014 time 20:24
Vaknade upp så fruktansvärt pigg imorse. Somnade tidigt igår så det behövde jag. Vädret har dessvärre inte alls varit på samma strålande humör som jag idag, så vi fick kompromissa lite där. Är så enormt glad i livet just nu. Jobbfest i Stockholm på onsdag, midsommar och slutligen Rhodos + Magaluf. Glädjen ligger på överflöd så jag vet snart inte vart jag ska ta vägen!

Make it real.

June 15, 2014 time 21:34
Helgen har varit magnifik i vanlig ordning. Fredagen var riktigt lugn, till en början. Var hemma i lägenheten och städade och donade fram tills 02.00 och var precis påväg till sängs när Filip och Henke frågade om jag ville komma över och se NHL-finalen. Eftersom hela kvällen hade varit så tyst och tråkig så tyckte jag att det lät som en bra idé. Slutade med att vi festade med andra som befann sig i lägenhetshuset och spelade kubb långt in på morgonen. Vaknade mitt på dagen i världens chock då jag aldrig sover så länge. På dagen blev det lite eftermiddagsfest på uteplatsen vid Filip tills Emma hämtade upp mig och vi begav oss till Allstar. Åt och drack så gott och hade riktigt givande samtal med bästa Emma! Vi åkte sedan tillbaka till Filip där det återigen blev festande enda in på småtimmarna. Hade så otroligt kul och vill tacka alla inblandade för det. Denna söndag har Emma varit på besök här i Tavelsjö för grekisk middag som uppladdning inför Rhodos om enbart en vecka, hur sjukt?? Vi hann även med en promenad, planerande, ett dopp i poolen samt lite glassätande. Mycket trevligare att faktiskt göra något en söndag än att bara sitta hemma.

Det här löser allt just nu

June 10, 2014 time 18:14
Har dragit på mig en ordentlig omgång sjukdom. Har burit på feber i två dagar och halsen gör så ont att jag vet inte vad. Det ni ser på bilderna här uppe löser exakt allt just nu. Läsa en sida, stänga igen boken några minuter. Få fundera, riktigt tänka igenom texten. Sippa på en kopp te och öppna boken igen. Dessa texter läker en, det vågar jag faktiskt lova.

Du är krossad och jag går fri

June 08, 2014 time 19:28
Långhelgen hade inte kunna komma under en mer läglig period. Har haft det så härligt. Torsdagskvällen spenderades på Ida och Kalles balkong med öl och åska i bakgrunden. Otroligt mysigt och senare på kvällen när det klarnat upp begav vi oss till båten för drinkar. På fredagen vaknade jag upp med ett strålande humör. Firade det på Andres balkong där vi bara mådde jättebra i timmar. Kvällen bjöd på utgång, denna gång på allstar. Lördagen påminde mycket om fredagen och även det blev en bra kväll. Har verkligen levt med uttrycket "ung och dum" denna helg, men det ska passas på.


Helgernas helg

June 04, 2014 time 20:28


Alltså brännbollsyran 2014. Ord kan inte beskriva vilken glädje jag har upplevt med älskade GDBK under denna helg. Längesen jag skrattade tills jag grät flera gånger om. Vi började med breakfast for Champions hos Ida och Kalle på fredagsmorgonen med ca 20 pers, amerikanska pancakes och såklart härlig dryck till. Dagarna rullade på, vi skrattade, de spelade, vi drack och gjorde detta om och om igen! Sista kvällen var det ingenting som höll tillbaka oss längre och det dansades på både stolar och bord. Med enorm glädje vill jag tacka alla inblandade för denna helg! Puss på er alla.

RSS 2.0