Take you outside these walls

September 29, 2014 time 20:36
Helgen passerande inte i lika rasslande fart denna gång. Fredagen spenderades nämligen i Stockholm över dagen och lugn utgång på kvällen. Hann faktiskt bara hem och byta om innan fina vänner plingade på dörren för förfest. Gick hem tidigt och vaknade 07.30 pigg som en lärka på lördagen. Hela lördagen var lugn och planen var egentligen utgång på kvällen, men jag blev trött tidigt och taggen hittade aldrig fram så jag blev hemma själv hela kvällen, rätt skönt det med. Just i detta nu har jag sprängande huvudvärk? Varför - för ett fatalt misstag från min sida. Har sedan tidigare lärt mig från mina misstag att sänka värmen på spisen om jag ska gå därifrån ett tag annars bränner jag det ALLTID. Så denna gång gjorde jag det och startade samtidigt att koka upp vatten. Under tiden går jag och fönar mitt nyduschade hår i ca 4 min och när jag kommer ut ur badrummet är hela lägenheten rökfylld UTAN att brandvarnaren pipit. Springer in i köket och ser då att jag lyckats starta fel platta och den platta jag istället startat vilar stekspaden i plast på som nu har halverats i längd. Luktar förfärligt och jag får vädra i sinnen. Huvudvärken kommer alltså av att ha andats in plaströken. Kul. Kul.

Det handlar om dig.

September 25, 2014 time 21:50
Så många medvetna val som man ville skulle likna slumpen. 
Ni vet känslan när man gillar en bild med en text som beskriver exakt hur man känner för honom, man vill att han ska se det i sitt flöde och fatta. Vill att han ska förstå. Eller alla gånger man gjort sig extra fin, lagt upp en bild. Sedan uppdaterat och uppdaterat, allt för att se om han "gillat". Så många medvetna val som man ville skulle likna slumpen. 
 
Det var torsdag och vi var lite för berusade för att inte vara helgdag. Men solen hade aldrig passerat horisonten så långsamt, och värmen hade aldrig lämnat våra händer så långt in på kvällen. Öl efter öl, cigarett efter cigarett. Din närvaro blev allt mer diffus. "Var du ens kvar?". Behövde inte fundera särskilt länge. För nu stod han bara där. Enbart hans närvaro blockerar min väg som just börjat ljusna. Han flyttar lite närmre, för han vet att det gör skillnad. "Jag vet vad du gör för du har gjort det förut." Något går emot hans annars rutinmässiga mönster. Tafatta blickar när han slutligen krystar fram att det gjorde ont inom honom. Långsamt låter jag mina läppar smaka på orden. Det brukar ju trots allt vara tvärtom. Alltid.
 
"Vad då?" Frågar jag med en djup rynka mellan ögonbrynen. Hans blick klättrar upp från hans knän, upp längs min arm för att slutligen landa i mina ögon. "Dina texter" svarade han med tunga ögonlock. 
 
Lättnad. Andetag. Lättnad.
 
Tanken av att mina ord skrapat på hans insida. Kanske rent utav etsat sig fast. Att de bokstäver jag format som handlat om honom, faktiskt spelat roll. Att känslan jag ville förmedla, till slut nådde enda fram. Ett medvetet val som inte längre var slumpen. 
 
Pussar på pannan på stadens mest folktäta uteservering. För mig spelade det roll.
 
Men här har du mitt hjärta så länge. Bered dig på fler och åter fler av vad du beskrev som sömnlösa nätter. För jag vet att du inte vill veta, så det ska du få göra ändå. Det handlar om dig. Mina leenden handlar om dig, alla tårar handlar om dig. Mina andetag, allt handlade om dig. Såren har läkt, de sa att dem försvinner med tiden. Ärren inombords förblir, de handlar om dig.
 

 
 
 

Hey you

September 23, 2014 time 19:57
Känns som att jag reser hela Sverige runt i min vita lilla bil. Tur att jag trivs med mig själv. Dessvärre verkar inte min kropp trivas med tempot jag håller.. Har haft konstant svårt att ta djupa andetag och ont i magen i dagar nu. Fy, inte kul. Tänkte försöka bota min stress med att tappa upp ett bad här på hotellet nu. Saknar min familj och mina vänner redan, hinner bara tänka tanken av att jag kommer vara borta några dagar innan jag saknar dem. Hur var det nu med att trivas med sig själv igen?.....

Time is now

September 22, 2014 time 20:06
Åter en fantastisk helg har passerat. Mina veckodagar går näst intill ut på att längta till helgerna dag in och dag ut. I fredags var jag hemma hos min älskade Ida med några andra härliga tjejer! Vi dansade och och spelade spel tills jag och Ida sedan pyste iväg på stugfest för att möta upp våra favoritgrabbar! Var en trevlig kväll där vi träffade många gamla vänner jag inte sett på länge. Lördagen blev raka motsatsen. Vi var då helt döda och låg inne i soffan hela dagen förutom en tripp utanför ytterdörren för att köpa rullkebab. Livet var rätt jäkla bra i den stunden. Somnade i soffan, säkert innan 12 till och med. På söndagen åkte jag i vanlig ordning hem till Tavelsjö för att bli lite omhändertagen. Fin, perfekt helg.

Inget kan fucka det jag känner just nu

September 07, 2014 time 18:43
Ännu en helg har passerat i en rasslande fart. Fredagen bjöds på festligheter då jag hade ett härligt gäng tjejer över hos mig! Vi dansade, skrattade och drack mycket gott läääänge. Vi rörde oss senare mot allstar för goda drinkar pch dansande. Var kvar tills stängning vilket inte alls är likt mig. Var ändå en rätt så lugn kväll för mig då jag städade undan hela förfesten när jag kom hem och lagade nattkäk. Vaknade alltså upp relativt tidigt på lördagen och mådde prima. På lördagen följde jag med och fiskade i det enormt härliga höstvädret. Såå mysigt verkligen även om just fisket inte gav mig något vidare resultat än sjögräs på kroken så var det riktigt kul! På kvällen blev det tennis-maraton, kortspel och ett och annat glas vin. Helt perfekt helg med andra ord.

You will never see through these eyes.

September 04, 2014 time 16:31
Är mycket fläng fram och tillbaka just nu så vardagen hinner inte riktigt ifatt mig. Inte andan heller. Tror livet däremot påminde mig om det nu då jag varit väldigt hängig och sjuk idag. Men proppsat på mig massa mediciner och mår förhoppningsvis bättre imorgon. Har adlig haft en sådan höstångest som nu. Herregud vill ju springa runt barbent med sommarklackar, det är dessvärre rätt långt borta nu. Kräver något drastiskt snart, i vanlig ordning på hösten så lär väl frisyren och hårfärgen bli offret för det va? Slänger in en bild med två utav mina absoluta favoritpersoner!

RSS 2.0