Abc

August 31, 2015 time 07:55
 Alltså wow, är verkligen så så imponerad av de fina modellbilderna som Bingo Rimér tog för oss på årets modeller för ABC! Någon som känner igen dem? Nicole Falciani, Sarah Tjulander, Andreas Wijk och Josefine Olsson. Otroligt fina bilder på otroligt snygga profiler. Nu kickar vi igång en ny arbetsvecka!!

Rätt in i elden

August 30, 2015 time 15:57
Åh vilken härlig och solig sensommarhelg vi har bakom oss. Löven har börjat yra kring marken och sommaren sjunger nog dessvärre på sin sista vers. Fredagen till ära åt vi kräftor till middag innan det blev festligheter på kvällen. Lördagen ägnades åt att flytta, och nej nej givetvis är det inte jag som övergett min älskling till lägenhet. Jag hjälpte Filip som däremot han har bytt lägenhet! Kul med små förändringar, även om det bara var en trappa ned. På lördagskvällen blev det vin igen, men en tidig kväll. 

Strålar, chili och han.

August 27, 2015 time 20:40
Åh juste. Glömde berätta igår. När regnet hade lagt sig likt ett täcke på mina kläder efter cykelturen hem från jobbet kom jag hem och möttes av något fantastiskt. Filip hade gjort bort mitt ångestmoment och hängt upp min fina perfekta lampa som jag fick i födelsedagspresent av mamma och pappa. Om jag blev glad? Delvis för lampan som är den vackraste i världen och såklart för att slippa hänga upp den själv, tror det hade gått sämre. Ikväll lagade jag hel kyckling i ugn som jag hade fyllt med en paste jag mixade ihop med bland annat chili, ingefära och kokos. Fick gotta sig riktigt länge i ugnen och uppskattades verkligen av oss båda. Jag har dessutom lunch imorgon, drar lite extra på smilbanden. Nu har jag precis tänt några ljus pch myser framför tvn medan han är och tränar. Imorgon är det fredag,  hur bra?

Kaffe litervis och flow med kollegor

August 27, 2015 time 09:42
Precis som rubriken lyder kan min gårdag beskrivas. Eftersom både jag och Umeåteamet hade väldigt många samtal att ringa igår bestämde vi oss för att mötas 08.00 på espresso house istället för kontoret. Dels för att det lilla kontoret näst intill börjar koka med tre personer i förra timmar, men också för att inte störa mina kontorsgrannar. Det blev mängder med kaffe, ceasarsallad till lunch men framförallt en himla massa gjort. Kom på mig själv att le vid flera tillfällen. Dels för att jag hade ett jäkla flow men också för att jobba tillsammans med kollegor, inte något jag är van vid så dessa stunder tar jag vara på. I hela 8 timmar satt vi som fastklistrade på caféet innan arbetsdagen var slut. Idag är teamet ute på egna äventyr så jag får istället försöka hitta samma flow inom mig idag!!

En vecka i vår huvudstad

August 26, 2015 time 11:06
Hade en helt fantastisk utbildningsvecka och kickoff förra veckan i Stockholm! Dagarna var fyllda av tävlingar, föreläsningar och även oss själva i utbildningssätet. Riktigt kul att få lära ut till andra och inse själv hur mycket kunskap man faktiskt sitter på. Den årliga kräftskivan var lika härlig som vanligt och kickoffen som spenderades på Josefinas uteservering var magisk och pricken över i:et på denna vecka och framförallt min födelsedag! För tredje året i rad spenderades alltså min birthday på ABC utbildningsvecka, ingenting mig emot! Den här veckan har jag hittills spenderat mycket med våra utprovare som gör ett otroligt bra jobb hittills! Så stolt! Vilka team vi har i år!!

Färsk pasta, Stuart och mysig frukost.

August 15, 2015 time 10:16
Gårkvällen och inledningen på helgen var otroligt skön. Jag lagade färska pastarullader med spenat, fetaost och champinjoner med kyckling till middag som vi åt oss mätta på. Efter det här var tanken att se på någon kriminalfilm men vi var verkligen inte på rätt humör för det så vi drog igång klassikern Stuart Little istället. Åh verkligen inte igår. Vaknade först 07 imorse och låg vaken till 08 men sen lyckades jag somna om till 09. Då fick det bli äggmackor till frukost. Idag är planen att påbörja min packning inför min stockholmsvecka.

New Lashes

August 14, 2015 time 07:29

Igår var det dags igen för påfyllning av fransarna hos bästa Julia på salong sjöboden. Gjorde dem lite längre än vanligt och är så nöjd så!! Men den här gången fick däremot bli sista gången. Har bestämt mig för att låta det här vara en sommarsyssla nämligen!

Till alla poddälskare

August 13, 2015 time 07:55

I och med att jag lyssnar på så himla mycket musik i mitt jobb. Både när jag kör bil och när jag jobbar administrativt så är det nästa inte ens ett alternativ att lyssna när jag kommer hem. Då vill jag bara koppla av och koppla om, därför lyssnar jag då ofta på poddar. Har betat mig igenom många sommarprat, P3 dokumentärer och alla forni&dasha samt måndagspepp. Sen i veckan så hittade jag denna!! Tankar med.. Med tanke på att den produceras av perfect day(mitt favoritvin) media, så kunde det ju inte bli annat än bra. Nästan exakt som sommarpratet och med riktigt härliga personer. Har hittills lyssnat på de tre första och kan starkt rekommendera Isabel Adrians podd. Riktigt lättsam och intressant, för att inte tala om hennes val av musik i podden!!! Tips tips tips.

My home lately

August 12, 2015 time 19:22
Har haft som eftermiddagsprojekt i veckan att städa hemma. Känns skönt och motiverande att se hur fint det faktiskt kan bli. Filip blir om möjligt ännu mera galen på mig. Kan komma på mig själv att sucka när han drar åt sig filten bara för att det direkt ser stökigt ut då. Hör ju själv hur fånigt det låter. Men så är det att bo i en etta. Minsta lilla ting och det ser ut som ett bombnedslag. Annars då? Veckan rullar på i rasslande fart och nedräkningen till utbildningsveckan är i full gång. Har börjat spåna på lite outfits, planerat min packning samt ladda igång rent mentalt. Ikväll har jag lagat kycklingrullader till middag så nu förtjänar jag att slappa i soffan.

Middag och utgång

August 09, 2015 time 10:24
Min fredag var en av de bättre på länge. Eftermiddagen började nämligen med att tack vare att jag vann två stycken tävlingar på jobbet förra veckan så fick jag sluta två timmar tidigare på fredagen, magisk känsla. På kvällen begav sig jag, Filip, Emma och Elias till allstar för att äta middag och fira Emmas nya jobb. Kan ni förstå att Emmas nya arbetsplats är på MIN arbetsplats?? Är så otroligt glad för detta. Efter middagen åkte jag och Emma till Julia på förfest som hade fixat en massa gott, supertrevligt. Blev utgång på kvällen och på lördagsmorgonen mådde jag som jag förtjänade och fick inte mycket gjort alls. Men det var det värt. Måste faktiskt tillägga att det är så så mycket roligare att gå ut när man jobbat under dagen istället för att haft semester! //Positiva tjejen

Lillördag

August 05, 2015 time 19:52
Och redan har halva veckan passerat, helt otroligt hur snabbt det gått trots att det varit min första vecka efter semestern. Dagarna går iallafall bra. Jag gör saker som får mig att känna mig viktig vilket är en stor motivationskälla för mig. Har trots allt inte släppt taget om sommaren helt utan vill fortfarande njuta av det som finns kvar. Filip är ute och roar sig så det blev ensam middag ikväll, passade på att frossa i räkor då, det får man ju aldrig nog av. Har efter det passat på att städa undan lite saker och gått den (enligt mig) jobbiga vägen till soprummet för att slänga allt som jag gömt undan i all hast. Vilken ryggsäck som släppte nu alltså.

Måndag och tennis

August 04, 2015 time 12:16
Måndag igår och allt för jobbigt var det då inte när alarmet ringde. Fint att höra mina kollegors röster igen och skönt att komma igång med diverse administrativa uppgifter direkt. Så kommer de närmsta veckorna se ut för mig. Efter jobbet tog Filip med mig till tennisplanen men dessvärre gömde det sig ingen dold talang för detta inom mig. Kändes mer som att jag sprang runt som en galen höna. Efter vi spelat mådde jag verkligen pyton, kändes som en bakfyllax1000 i huvudet så det fick bli en lång kall dusch efteråt! Nu har jag lunch och har precis ätit, ska snart bege mig för att köpa en ny kalender ich nödvändigheter för hösten!

Sen senast

August 02, 2015 time 13:25
I vanlig ordning har lite för mycket hänt sen senast jag skrev något här. Har firat fina vänner, lagat lyxpizza, varit ute på middag för 3rätters med mina föräldrar och Filip och dansat med mina fina vänner. I snabba drag. Mellan fingrarna har jag hunnit med en massa fler saker med. Imorgon börjar jag jobba igen efter 7 veckors semester. Förra året vid det här laget näst intill hyperventilerade jag och grät för att jag inte ville börja jobba. I år känner jag mig redo, nöjd och taggad för nya tag igen och för att komma tillbaka till gamla rutiner, även gällande bloggen. Så nu lär vi höras mer frekvent igen. Vilken känsla.

RSS 2.0