Shine

July 23, 2015 time 08:59
Åh haft en sån himla bra vecka hittills. Solen visade sig för något som kändes som 5e gången på hela denna sommar. Var inte seg på att njuuta varenda minut. Hann både vara hemma hos mamma och pappa och sola där och bli bortskämd. Dagen efter hakade jag på tjejerna till Bettnässand där vi hade det världsbra. Kvällen till ära ville vi inte slösa bort så till en början sippade Jah mojitos med mor och far för att sedan sätta oss till bords. Blev en pangmiddag med årets första (men inte sista) råbiff till förrätt följt av en magisk porchetta till varmrätt. Efter middagen och saliga samtalsämnen cyklade jag och Olivia till Julia där vi jade en av de bästa förfesterna denna sommar. Vi fick skratta, dansa och dricka gott till solnedgången. Lite för mycket folk ute för att jag skulle känna mig manad att köa så jag följde orden att man ska gå hem när man har som roligast och cyklade istället hemåt efteråt. Ett klokt val då onsdagen inte alls var jobbig. Nu har jag bara några dagar kvar av min semester, men vet ni vad, det känns faktiskt helt okej!

Weeks passing by

July 19, 2015 time 15:30
Veckorna passerar i en sådan rasslande fart att jag knappt hinner med. Men dagarna har varit fyllda med aktiviteter så jag är ändå så nöjd man kan bli. I tisdags stod som vanligt tisdagsrex på schemat så kvällen börjades med fina Olivia och sushimiddag innan fler folk droppade in. På onsdagen åkte jag, Filip och Ante ut till Filips stuga för att återigen testa fiskelyckan och återigen bli besvikna. Fick istället bli badtunnebad och spelkväll innan vi somnade sött i stugan. På torsdagen åkte jag och Filip ut till mina föräldrar i Tavelsjö för pangmiddag med mosters familj och mormor som var på besök. Tror vi grillade konstant från klockan 16 till 20. Blev en lång BBQ med alltifrån bruschetta, scampiräkor och olika korvar till kött, en uppsjö av tillbehör och efterrätt. När vi åkte hem på kvällskvisten var vi ej sugna på kvällsfika om man säger så. På fredag hade jag ställt väckaren så att vi skulle kliva upp i god tid och bege oss till Antes stuga över helgen. Vi har haft en kanonhelg med 5kamp, goda drycker, grillat, spel samt vilsekörning mitt ute i ingenstans. Har fått skratta som aldrig förr så idag är jag trött. Det var det värt.

Lately

July 13, 2015 time 19:24
Lite bilder från senast, har hunnit avnjuta tre härliga middagar ute. Supersomrig sallad på allstar, regnbågsfilé på Sjöbris samt ytterligare en härlig middag där med Emma i fredags. Blev en kanonutgång efteråt som påminde mig om hur mycket jag älskar sommaren. I lördags åkte jag och Filip ut till hans farmor och farfars stuga för trerätters middag där med dom. Så så trevligt och skönt med en lugn och solig kväll. På söndagen åkte vi ut till hans stuga för att fiska i timmar. Verkar dock inte hittat det rätta knycket då det inte nappade för mig på 2 dagar. På kvällen blev det gamla hederliga sällskapsspel som fick stå för underhållningen, underskattat så det står härliga till.

Götet

July 09, 2015 time 14:32
Bildbomb från vår fina helg i Göteborg. En av sommarens bästa helg vågar jag lova redan nu. Ätit otroligt gott, druckit mängder av vin, strosat längs avenyn, träffat saknade vänner och dansat klackarna av mig under konfettiregn i guld. Livet log åt oss.

Lashes

July 02, 2015 time 19:51
Har sedan senast uppfyllt en liten nyfikenhet jag burit på länge. Besökte nämligen bästa Julia på sjöboden och gjorde en ögonfransförlängning. Var lite nervös innan för hur de skulle kännas att någon skulle vara och fixa så nära ögonen men det gick hur bra som helst och var mer skönt än obehagligt. Perfekt nu inför sommaren väl!!

RSS 2.0