Drömmigt hotellrum

September 14, 2015 time 20:58
Är ute i Norrland på äventyr och har hamnat på ett riktigt drömmigt hotellrum. Kändes riktigt royal när jag öppnade dörren in, här trivs jag bra. Helgen bestod av kurs i Stockholm och lite fest. Var i övrigt rätt slut i hjärnan resten av helgen så det var behövligt att bara vara inne och helt enkelt "va". Saknar babe där hemma, töntigt väl men snart ses vi igen.

Det doftar höst ute

September 08, 2015 time 18:54
Ännu en ny vecka har påbörjats och nästan halva har hunnit passera. Hann efter jobbet med en kort men härlig promenad längs favoritsträckan, strandpromenaden. Umeå är så vackert, det får man inte glömma. Efter promenaden lagade jag middag åt oss. Det fick bli klassisk men tidlös köttfärssås och spaghetti som jag piffade upp med lite härliga höstprimörer. Blev otroligt gott faktiskt! På fredag bär det av till Stockholm igen för utbildning och fest. Har ju tidigare år haft lite ångest inför dessa då jag gärna är hemma på helgerna eftersom jag flänger runt så mycket på veckorna. Det känns dock helt annorlunda nu. Skulle tippa på att det är för att jag har Emma med mig, men även för att jag har någon att komma hem till när jag väl flyger hem. Ikväll blir det idol följt av fotboll!

Here for you

September 05, 2015 time 09:37


Åh härliga lördag. Vaknade strax efter 07 redan. Vara utav det kan man räkna ut att min fredagskväll var ytterst lugn, nästan lite för lugn. Filip är i Antes stuga med grabbarna i helgen och mina fina jag hade velat umgås med hade andra planer.. Så det blev en väldigt ensam kväll för mig igår! Jag målade, lagade fajitas och såg på lite filmer. Hade så jäkla ont i ryggen så jag vet inte vad.. Nu på morgonen har jag ätit stekpannebröd till frukost och en kopp kaffe på det, en frukost jag älskade i överflöd när jag var liten. Nu på morgonen har jag bara legat och svarat på lite mail och fixat mig lite smått! Tänkte göra lite ärenden nu och sedan får jag se vad jag hittar på! Ser ut att bli en rätt liknande kväll ikväll, jäklar alltså, får se vad rastlösheten säger om det!

RSS 2.0