August

August 02, 2016 time 13:14

Och så kom kylan och nästan bara sög livet ur hela sommaren. Vaknade till ett inte alls lika varmt klimat imorse. Hoppas det vara är ett sätt att påminna oss om att verkligen njuta av värmen, för snart blir det kallt igen. Men att det sedan är tillbaka på sin normala temperatur för månaden redan imorgon. Igår började jag jobba igen. 7 veckor går snabbt, men det visste jag redan innan också. Så jag är ändå nöjd. Har andats in varenda minut av denna semester och njutit genom alla sinnen. "Klar" kommer jag aldrig känna mig, men mer "okej" iallafall. Sista veckorna var intensiva. Göteborg hos finaste Emelie, stugbygge och lite rosé mellan penseldragen. Tänker mig en gammal hederlig bildbomb med textsnuttar där till.

Vin, det var en stor del av vår resa.

Vi hann med en roof-top bar, förfester i Emelies drömmiga lägenhet och såklart utgångar utan dess like.

Men det jag tänker tillbaka på mest var ändå den där lyxfrukosten i Linné som lämnade oss alla mätta men mållösa. Absolut bästa frukosten jag ätit.

Som ni ser händer det grejer i stugan, och snabbt går det. Så spännande, har till och med börjat köpa inredning nu!! Men viktigt att svalka ned sig i älven så fort möjlighet ges.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Äger du också en del av stugan, eller är det bara Filip? :)

Svar: Halloj! Nejnej, det är bara Filip!! :)
Josephinep

2016-08-02 @ 20:38:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback