Om jag.. -lista

August 16, 2016 time 12:53
Om jag inte hette Josephine skulle jag: heta My. Var egentligen planen och kallades för "Lilla My" länge tills mamma och pappa såg namnet Josephine i tidningen och kände att stavningen på det namnet var helt rätt.
 

Om jag fick byta ansikte med en kändis skulle jag: välja Julianne Hough. Tycker hon är otroligt vacker och utstrålar massvis med glad energi.

 

Om jag kunde spela ett instrument jättebra skulle jag: fortfölja mina färdigheter i piano. Kan redan spela utan några som helst problem. Men skulle vara roligt att vara sådär "WOW".

 

Om jag bara fick lyssna på ett band resten av livet skulle jag: lyssna på Veronica Maggio. Känns egentligen otroligt enformigt men tycker hon prickar i alla mina katgorier. Att glädjas till, att gråta till och att tagga till.

 

Om jag kunde skapa mitt eget drömplagg skulle jag: skapa svarta, tunna nylonstrumpbyxor som är omöjliga att göra hål på samt enkla att tvätta. Vill inte ens tänka på hur mycket pengar man lagt på nya sådana genom åren...

 

Om jag kunde få uppleva en dag en gång till skulle jag: utan tvekan välja min studentdag. Känna pirret igen, glädjas med klassen och drunkna i champagne. Vill uppleva varje ögonblick en gång till denna dag. Fantastiska, fantastiska dag.

 

Om jag fick ändra tre saker med mitt utseende skulle jag: kanske haft tandställning under mina yngre dagar ändå. Är inte jättenöjd med mina tänder, men på ett sätt är de ju en del av vem jag är. Annars tycker jag man inte ska söka fel på sig själv, duger som jag är.

 

Om jag skulle byta jobb imorgon skulle jag: jobba med inredningssidorna på en stor tidning. Älskar verkligen inredning och det vore ett otroligt roligt och utmanande jobb.

 

Om jag hade en superkraft skulle det vara: att läsa tankar, på ont och gott dessvärre. Liksom att kunna välja det själv. Såklart skulle ingen veta att jag kunde göra detta och jag skulle inte avslöja det!!

 

Om jag var tvungen att bo i en annan stad för resten av mitt liv skulle jag: välja Göteborg. Umeå har mig, utam tvekan. Är en av dem som verkligen trivs här. Göteborg är nog den enda "storstaden" som jag skulle kunna hitta lugnet i.

 

Om jag bara fick äta en rätt varje dag resten av veckan skulle jag: fuska och välja tapas!

 

Om livet tog slut på söndag skulle jag: ha en stor stor gathering med mina vänner och familj för att fira det vackra liv jag levt och lever!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback