Bikini so teeny och tisdagsrex

July 13, 2016 time 11:58

Äntligen, efter en månads ledighet, börjar äntligen semesterkänslorna flytta in. Troligtvis för att fler har semester nu. Den där avslappnade, spontana känslan ligger i luften numera vart man än går. Dagarna har varit fullspäckade med bad och sol, det var på tiden kan man tycka. Målade mina naglar i en kulör vars namn matchar just det "Bikini so teeny"

Benen är myggbitna som aldrig förr. Räknade att bara mitt högra ben hade 22 små bett som mer än gärna kliar just innan jag ska sova. Anledningen är enkel. Hela helgen spenderades i stugan där de jobbar på så bra. På kvällen drack vi vin och åkte bastuflotte. Är väl ingen badkruka men kanske inte den som hoppar i först heller. Denna kväll hoppade jag iallafall i flest gånger. Så skönt var det.

Igår, efter en lång dag på stranden, var det dags att slå klackarna i taket. Jag och Emma hade först en tapaskväll med massvis av god mat som vi lagat, sedan kom också Linnea och höll oss sällskap vilket var supertrevligt. Ute på Rex däremot hade jag verkligen ingen pangkväll. På tok för mycket folk för att ens kunna röra sig runt. Att försöka hålla ihop behöver jag inte ens gå in på. Men jag var nöjd ändå eftersom vi hade så pass trevligt innan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback