Hey, it's been a while

July 05, 2016 time 15:41
Nästan så att fingrarna gick på sommarlov redan där, torsdagen den 19e maj. Men senaste veckan har det liksom gnagt inom mig. En känsla av att återigen logga in på blogg.se's app och skriva av mig, sådär som jag brukade göra. Det blev en oplanerad paus från bloggandet och sedan dess har det bara känts som en uppförsbacke som blivit brantare för varje dag som gått. Vart ska jag börja? Vad har ni missat? Vad ska jag säga? Känner mest att vad som varit har varit, nu är det sommar och semester och jag vill verkligen fokusera på att leva i nuet, även här. Så vi gör som jag säkerligen hade gjort back then också, med ett litet inlägg fyllt av bilder och småtexter om vad som hänt senaste veckan!

Är inte många i min vänskapskrets som fått semester ännu så veckodagarna är ibland rätt långtråkiga otroligt nog. Men förra fredagen var Filip ledig så redan på torsdagen passade vi på att åka ut till Lill sandskär. Filip och hans bror har tillsammans köpt stuga(or) där!!! Så himla härligt! Tanken är alltså att de kommer ha varsin. Finns två stycken på tomten, en är färdig att bo i redan och en är ett projekt att fortsätta bygga på. Så vi åkte helt enkelt ut för att kolla läget, njuta, dricka nåt glas vin och smida planer för bygget.

Fredagen spenderades via middag ute med vänner, fast ändå för att kunna vara pigga på lördagen då vi var bjudna på Filips farmor och farfars årliga sommarfest. Riktigt trevligt och bra uppstyrt med lekar och god mat.
 Söndagen fortsatte i samma njutsamma klang då vi åkte ut till Tavelsjö. Främst för att mamma och pappa är i Italien och jag behövde vattna deras blommor. Men samtidigt väl-timeat då solen sken. Så vi passade på att bada och sola samt lagga tvårätters till middag. Hur bra avslut på veckan?Kommentarer
Postat av: Anonym

Vart är dina solglasögon och väska ifrån? Superfina!

2016-07-08 @ 01:40:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback